امتیازات Assassin's Creed Shadows

پیش بینی شما از میانگین نمرات متاکریتیک بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    143
  • نظرسنجی بسته شده است .

'USG Ishimura'

CEC Engineer Isaac Clarke
کاربر سایت
آخرین ویرایش:
فکر کنم سکانس های یاسوکه و لگبت زیادی بهشون حال داده.:|
حالا یه درصدی هم احتمال بده واقعا بازی خوبی باشه 😁 من خودم هر چه قدر هم AC تکراری و بدون نوآوری باشه بازم بازی می‌کنم و اکثر مواقع هم بهم حال میده. حالا این نمرات هم جریانشون همین هست دیگه. شاید بی‌ربط باشه ولی مثلا فیلم Snow White هم اخیرا اومده که کلی هم حاشیه داشت و متاش الان ۴۷ هست! 😆😁

حالا یه درصدی هم احتمال بده واقعا بازی خوبی باشه 😁 من خودم هر چه قدر هم AC تکراری و بدون نوآوری باشه بازم بازی می‌کنم و اکثر مواقع هم بهم حال میده. حالا این نمرات هم جریانشون همین هست دیگه. شاید بی‌ربط باشه ولی مثلا فیلم Snow White هم اخیرا اومده که کلی هم حاشیه داشت و متاش الان ۴۷ هست! 😆😁
خیلی بیشتر از یه درصد بازی خوبیه! منتهی عجیبه که مثلا، سکانس لگبت هورایزن به به و چه چه داره از سمت این دوستان ولی برا شدوز آخ و پیفه اونم در شرایطی که جفت بازی اپشناله و اجبارت نمیکنه و نمیدونم اینایی که بازی نکردن، چجوری میگن رومنس بازی فقط لگبته! و عجیبتر اینکه همون یاسوکه از الوی شخصیت پردازی بهتری داره و لااقل حال به هم زن نیست عین اون دخترک مستقل و قوی و همه فن حریف ناجی بشر! :D
تو تاپیک بازی کسی مشکلی با این عنوان نداره چون دارن پلیش میدن و میدونن با چی طرفن. اینجا باهاش مشکل دارن چون پلی ندادن و یوبیسافت عوضیه و خاک تو سرش و زودتر بمیره راحت شیم:-j
امتیاز کاربرا تو psn و استیم و ... هم که مثبت و بالا و Posotive هست قبول نیست اصلا! فقط یه عده محدود همیشه شاکی راست میگن. اگه خراب کرده بود عکس از امتیاز قرمز استیمش میذاشتن ولی الان نمیان بگن با حدود ۱۵۰۰ نظر، Posotive یا Very Positiveه!

آخرین ویرایش:
باید ببینی منتقد جفت نقدها یکی بوده یا دو نفر متفاوت .

خیلی وقتها سایتهایی که نقد میکنن منتقدهایی دارن که اونقدر نظراتشون 180 درجه با هم متفاوته که حتی به هم تیکه هم میندازن.
سر همین ویلگارد من به عینه دیدم که یه منتقد امروز عناوین Game of the year خودش رو لیست کرد و شیلنگ رو باز کرد روی ویلگارد و درجا منتقد سهمیه ای اومد لیست خودش رو داد و شاکی از سردبیر که چرا فلانی به ویلگارد گیر داده.
دقیقا یادم نیست کدوم سایت بود ولی خلاصش همینی بود که گفتم.

میخوام بگم نباید نقدها رو برآیند نظر کلی اون سایت یا اون مجموعه دونست.
مثل همین تیم تحریریه/منتقد توی بازیسنتر خودمون که وقتی لیست سال خودشون رو میدن هر کدوم با هم متفاوتن.
(البته از برکات جمهوری اَسلامی اینه که اینجا سهمیه ای نداریم :D )
البته کسی جرات هم نمیکنه بیاد علنی و واضح این رو ابراز کنه وگرنه همون روز اول بنگ بنگ میشه طوری که صنعت گیم رو میبوسه میزاره روی طاقچه:))

باید ببینی منتقد جفت نقدها یکی بوده یا دو نفر متفاوت .

خیلی وقتها سایتهایی که نقد میکنن منتقدهایی دارن که اونقدر نظراتشون 180 درجه با هم متفاوته که حتی به هم تیکه هم میندازن.
سر همین ویلگارد من به عینه دیدم که یه منتقد امروز عناوین Game of the year خودش رو لیست کرد و شیلنگ رو باز کرد روی ویلگارد و درجا منتقد سهمیه ای اومد لیست خودش رو داد و شاکی از سردبیر که چرا فلانی به ویلگارد گیر داده.
دقیقا یادم نیست کدوم سایت بود ولی خلاصش همینی بود که گفتم.

میخوام بگم نباید نقدها رو برآیند نظر کلی اون سایت یا اون مجموعه دونست.
مثل همین تیم تحریریه/منتقد توی بازیسنتر خودمون که وقتی لیست سال خودشون رو میدن هر کدوم با هم متفاوتن.
(البته از برکات جمهوری اَسلامی اینه که اینجا سهمیه ای نداریم :D )
البته کسی جرات هم نمیکنه بیاد علنی و واضح این رو ابراز کنه وگرنه همون روز اول بنگ بنگ میشه طوری که صنعت گیم رو میبوسه میزاره روی طاقچه:))
با هر متر و معیاری حساب کنیم واقعا حق سوشیما زیر ۸۰ نیست!
بازی گرافیک هنری زیبایی داره، موزیک خوبی داره، مبارزاتش و آپگریداش جذابه.
۶۰ رو به یه بازی پر از باگ و مشکل میدن خدایی.

بعد توی نقد شدوز، همون اولش گفته آره مشکلاتی هست ولی نمرش ۱۰۰ عه :D

با هر متر و معیاری حساب کنیم واقعا حق سوشیما زیر ۸۰ نیست!
بازی گرافیک هنری زیبایی داره، موزیک خوبی داره، مبارزاتش و آپگریداش جذابه.
۶۰ رو به یه بازی پر از باگ و مشکل میدن خدایی.

بعد توی نقد شدوز، همون اولش گفته آره مشکلاتی هست ولی نمرش ۱۰۰ عه :D
دقیقا .
جماعت کوتوله بین منتقدها هم وجود دارن و برای هر بازیی چندتا از این نقدها میشه پیدا کرد که اصلا ایده ای ندارن دارن چی کار میکنن.

الان دیدم سوشیما رو معاون سردبیرشون نقد کرده بوده که باهاش خداحافظی شده.
AC Shadows رو الان خود سردبیر نقد کرده که دست به نمره کامل دادنش زیاد بوده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or