امتیازات Assassin's Creed Odyssey

.:AC MilaN:.

کاربر سایت
اینکه این بازی دیگه ac نیست دقیقا چه داستانیه؟ اورجینز رو دوباره همین چند روز پیش تموم کردم بماند که بهترین acی بود که بازی کردم(اونم با فاصله خیلی زیاد)
مخفی کاری تازه تو این نسخه معنی پیدا کرده بود(حس میکنم از متال گیرم الهام گرفته بود که این نه تنها بد نبود خیلبم خوب بود) نحوه اساسینت کردنا استفاده از تیر کمون. محیط بازی که هر جور خواستی حمله میکردی تا هدفو بکشی! فقط اکشن بازی به نظرم قبلیا بهتر بود که بازم باید تغییر میکرد و قابل قبول بود! حمله به پادگان ها و نفله کردن یک به یک و اخرم کاپیتان به نظرم بهترین قسمت بازی بود! حس این که یه اساسینی تو این بازی تا حد امکان به واقعیت نزدیک شد! چون باید یواشکی میرفتی خود بازیم تشویقت میکرد به این کار....خلاصه هر چی از مخفی کاریه بازی بگم کم گفتم... قابل قیاس با نسخه های قبلی نیست اصلا...
داستان ابکی؟ 3 تا امپراتوری تو داستان درگیر بودن. از یه انتقام ساده شروع شد تا به ازدواج برا قدرت و سلطه کامل روم به مصر و ...... نمیگن داستان عالی بود ! آبکی نبود!ساید کوؤستای عالی و محیط سوپرشو که واردش نمیشم.
در کل حداقل برا منی که همهac ها رو بازی کردم لازمه بگم" originsبازی خوبی بود ولی ac عالیی بود.. نه نه عالی ترین ac ساخته شده بود چون اساسین بودن رو بهتر از بقیه نسخه ها نشون داد"
خوشحالمم که اودیسه همون فرمونه اورجینزو گرفته و رفته و حتما اساسین خوبیه

فکر میکنی من برداشت خودم رو بهت میچپسبونم، فکرت رو عوض کن، روزانه 2 پرس کلونازپام و شبانه هم یک پرس الپرازولام:smile:
در ضمن یک مورد بیار تو ای ن2-3 ماه اخیر من چیزی رو ب تو چسبونده باشم یا تو رو نقل قول کرده باشم.:sweatsmile::tearsofjoy:
ممنونم دکتر! ممنون که به فکر سلامت ما هستین.
بیشترین سلامتی که می تونه فعلا برای بنده حاصل بشه، جلوگیری از بیراهه رفتن بیشتر این تاپیک هست.
باز هم سپاس [-o<

نمره های Odyssey منو یاد AC Black Flag انداخت که قبل از انتشارش زیاد بهش امیدوار نبودم ولی بعد از این که امتیازاش اومد و عرضه شد همه رو شگفت زده کرد. با این که Black Flag از ریشه های AC دور شده بود ولی از هر لحاظ به جز هوش مصنوعی پیشرفت کرده بود، نبردهای دریایی و گیم پلی بازی به شدت لذت بخش بودن. هنوزم موزیک های Black Flag رو دارم و پلی میکنم. امیدوارم odyssey هم همون حس و حال رو بهم بده :D

به هر صورت یوبیسافت امروز به منتقدینش نشون داد چه ناشر بزرگ و خوبی هست.
من یه جای دیگه نوشتم، اینجام می نویسم، یوبیسافت از خلاق ترین و بهترین ناشر های گیمینگه.
این بدبختا AC رو با اون عظمت می سازن و هر 2-3 سال دارن کلا فرمولش رو عوض می کنن، این نسل 10 تا آیپی جدید دادن که یکی دیگش هم تو راهه، R6ـی که مرده بود رو تبدیل به یکی از محبوب ترین شوتر ها کردن که تاثیر خیلی شدیدی روی ژانرش داشت و بعد از چند سال هنوز قوی داره ادامه می ده و از نظر تکنیکی و ساختن تکنولوژی جدید اگه نگیم Top3 قطعا جزو پنج تای برتر هستن. Motion Matchingـی که اینا سال 2017 واسه For Honor ساختن رو بعد از اون فقط دیدم ناتی داگ واسه TLOU2 داره استفاده می کنه، واسه R6ـه کنسول یه سیستم مشابه Checkerboard Rendering طراحی کردن که چند سال بعدش PS4 Pro تو همه چی ازش استفاده می کرد. سخنرانی های GDCـشون هر سال شدیدا خفنه. Beyond Good And Evil 2 راحت می شه گفت جاه طلبانه ترین پروژه در حال ساخته. آخرم تو همه فروم ها ملت دارن فحششون می دن. چرا؟ 5-6 سال پیش یه غلطی کردن تریلر واچ داگزو اونجوری نشون دادن:))

پس اون موقع god of war 2018 هم‌ گاد نیس حتمن
با منطق شما جی تی ای اگه دید از بالا نباشه جی تی ای نیس

منتقدا دارن میگن بعد witcher بهترین تو سبک بوده تا به اینجای نسل
کلی تعریف شده ازش
گیم پلی مثل ریشه ها باشه میشه دوشیدن بیش از حد
تحول ایجاد کنن میگن دیگه ac نیست
نمره بگیره میگن آره شخصیت قابل بازیش خانوم بود باعث شد‌ نمره بدن
بیخیال دیگه
از بازی لذت ببرین

آقا منم الان نمراتو دیدم واااقعا شوکه شدم ، انتظار حدودای 70 داشتم :o خیلی عجیبه
ما که بدمون نمیاد خوب بوده باشه ، کسایی که زیاد اطلاعات دارن راجبش بگن لطفا
من rpg باز نیستم زیاد ولی از سری AC خوشم میاد ( مال نسل هفتشو همرو بازی کردم ) بنظرتون از اینم خوشم میاد بگیرم ؟؟

من یه جای دیگه نوشتم، اینجام می نویسم، یوبیسافت از خلاق ترین و بهترین ناشر های گیمینگه.
این بدبختا AC رو با اون عظمت می سازن و هر 2-3 سال دارن کلا فرمولش رو عوض می کنن، این نسل 10 تا آیپی جدید دادن که یکی دیگش هم تو راهه، R6ـی که مرده بود رو تبدیل به یکی از محبوب ترین شوتر ها کردن که تاثیر خیلی شدیدی روی ژانرش داشت و بعد از چند سال هنوز قوی داره ادامه می ده و از نظر تکنیکی و ساختن تکنولوژی جدید اگه نگیم Top3 قطعا جزو پنج تای برتر هستن. Motion Matchingـی که اینا سال 2017 واسه For Honor ساختن رو بعد از اون فقط دیدم ناتی داگ واسه TLOU2 داره استفاده می کنه، واسه R6ـه کنسول یه سیستم مشابه Checkerboard Rendering طراحی کردن که چند سال بعدش PS4 Pro تو همه چی ازش استفاده می کرد. سخنرانی های GDCـشون هر سال شدیدا خفنه. Beyond Good And Evil 2 راحت می شه گفت جاه طلبانه ترین پروژه در حال ساخته. آخرم تو همه فروم ها ملت دارن فحششون می دن. چرا؟ 5-6 سال پیش یه غلطی کردن تریلر واچ داگزو اونجوری نشون دادن:))

آخه موضوع اینجاست که بدبختا 10 بار بابت واچ داگز عذرخواهی کردن و گفتن دیگه اون اشتباهو تکرار نمیکنیم ( که واقعا هم نکردن و هرچی که نشون دادن از یه بیلد به نسبت stable اما قدیمی تر بازی هاشون بوده )
سر یونیتی و خراب بودن وضع تکنیکی بازی هم "باز" برای عذرخواهی اومدن dlc رو مفت کردن و برای کسایی که سیزن پس خریدن بازی مجانی دادن:))

مشکل همون قضیه است که اون صفحه گفتم، ژست منتقد گرفتن کار آسونیه و چه دیواری از دیوار یوبی کوتاه تر.
حالا خدا نکنه یکی بیاد به این منتقدنماها بگه بالا چشت ابرو... زمین و زمان رو به هم می دوزن :)) باشه بابا یوبی بده اودیسه هم ac 1.5 ـه و البته اسسین کرید هم نیست. حالا یک لیوان پُر آب خنک بنوشید تا اتفاقی برای قلبتون نیوفتاده :دی

فرمول AC با Unity دیگه به تهش رسیده بود. اون سیستم بیشتر از یونیتی کشش نداشت نتیجش هم شد syndicate. وقت گذاشتن و تنستن Origin رو به وجود بیارن که یه تحول بود. هر تحولی هم یه 2 شماره حداقل احتیاج داره که به نتیجه برسه. قرار نیست همون اول بدون مشکل باشه. این قضیه در مورد Origin بوده و با Odyssey خیلی بهتر شد. قبل از اینم خیلی بازیای دیگه بودن مثل همین Red Dead که تفاوت زیاد کرد.(بله استثنا هم مثل GOW داریم که همون اول تحولش با کمترین اشکال در میاد).

اما دیگه قرار نیست هر سال تحول ایجاد بشه. تو هیچ سری اینجوری نیست. همیشه بر اساس درست کردن ضعف های قبلی و اضافه شدن امکانات جدید همه سری های بزرگ رفتن جلو. Origin تحولی که باید رو خوب اجرا کرد. الآنم باید دقیقا براساس همون برن و کاملش کنن. و نتیجش هم میشه موفقیت الانش. که از همه نظر بازی بهتر شده. از بهتر شدن کامبت تا جزئیات فوق العاده و برگشتن کشتی ها و اضافه شدن دیالوگ و ... که هر سری دیگه ای هم ببینیم دقیقا همینجوری پیشرفت کردن. تازه باز باید یادآوری کرد که با اوریجین همه چیز رو به بهترین شکل که میتونستن عوض کردن تا اون فرمول تکرار عوض بشه و بازی همچنان AC بمونه.

دو تا مورد هم Serge Hascoet تو مضاحبه با Gameinformer گفته که مهمه به نظرم اول اینکه نتیجه 1 سال پولیش و وقت گذاشتن هست این موفقیت و بازی نوامبر پارسال تقریبا تموم شده بوده و قرار هم نیست دوباره هر سال عرضه بشه. هروقت که احساس کنن بازی واقعا تمومه:

I played Assassin’s Creed Odyssey last November, and it was nearly finished. For us it's not a question of annualization, it's more a question of quality. If the team has enough time to produce and polish something, if it's at the highest quality, I think people can enjoy an experience of 80 hours every year. It's possible, but I’m not saying we will have one every year. It's not the plan.

نکته دوم در اینکه بازی باید بیشتر از تم AC های قبلی رو بهش اضافه کنن تو نسخه های بعدی:

With Odyssey, we discussed that. I found we are lacking some of the flavor of an assassin, so we are working on that. We don't want to move away. We want to respect the brand, but we also want to improve it. I think the RPG mechanics are really improved, but we need the leap of faith, the sound, all of the good stuff of the previous games.

فکر نمیکردم تو عمرم دیگه ببینم کسی به یوبی بخاطر یه بازی نسبتا خوب بگه یکی از خلاق ترین و بهترین و خفن ترین و چاک نوریس استدیو های صنعت گیم!!
جوگیری هم حدی داره، یکم کنترل کنید خودتون رو، اشغال هاش رو که اکثرا گفتید ولی خوشم میاد اینجا هیچیکس از Division نمیگه. یکی مثل من خیلی وقته این سری رو گذاشته کنار و کاری هم ندارم ولی پست های اینجا خیلی جالب بود که بعضیا چون با فلان کاربر مشکل دارن و میخوان باهاش بحث کنن، نظر مخالف اون کاربر رو پست میکنن حالا مهم نیست چقدر چرت و پرت باشه.

من خودم الان چند صد ساعته دارم Rainbow six Siege بازی میکنم بیشتر از هر بازی دیگه ای تو این یک سال اخیر و خیلیم دوستش دارم ولی این هیچی از بد بودن یوبیسافت کم نمیکنه.

خیلی ناشر خلاقی هستن چرا نیومدن همین بازی رو با یه اسم دیگه منتشر کنن؟؟ تروبخدا قیافه حق به جانب نگیرید و بگید این بازی وفاداره به اون چیزی که باید یه AC باشه وگرنه خنده اش میگیره ادم!!! GOW هم متحول شد و همه چیش عوض شد ولی هنوزم GOW بود.

خود عوامل سازنده قبول کردن باید یکم تم مرتبط با ACاضافه کنن تو نسخه های بعد این، بعد اینجا هنوز قبول ندارن بازی ACنیست!

فکر نمیکردم تو عمرم دیگه ببینم کسی به یوبی بخاطر یه بازی نسبتا خوب بگه یکی از خلاق ترین و بهترین و خفن ترین و چاک نوریس استدیو های صنعت گیم!!
جوگیری هم حدی داره، یکم کنترل کنید خودتون رو، اشغال هاش رو که اکثرا گفتید ولی خوشم میاد اینجا هیچیکس از Division نمیگه. یکی مثل من خیلی وقته این سری رو گذاشته کنار و کاری هم ندارم ولی پست های اینجا خیلی جالب بود که بعضیا چون با فلان کاربر مشکل دارن و میخوان باهاش بحث کنن، نظر مخالف اون کاربر رو پست میکنن حالا مهم نیست چقدر چرت و پرت باشه.

من خودم الان چند صد ساعته دارم Rainbow six Siege بازی میکنم بیشتر از هر بازی دیگه ای تو این یک سال اخیر و خیلیم دوستش دارم ولی این هیچی از بد بودن یوبیسافت کم نمیکنه.

خیلی ناشر خلاقی هستن چرا نیومدن همین بازی رو با یه اسم دیگه منتشر کنن؟؟ تروبخدا قیافه حق به جانب نگیرید و بگید این بازی وفاداره به اون چیزی که باید یه AC باشه وگرنه خنده اش میگیره ادم!!! GOW هم متحول شد و همه چیش عوض شد ولی هنوزم GOW بود.

خود عوامل سازنده قبول کردن باید یکم تم مرتبط با ACاضافه کنن تو نسخه های بعد این، بعد اینجا هنوز قبول ندارن بازی ACنیست!

امروز آموختم: متای ۸۶ = بازی نسبتا خوب

کتابت به کجا رسید؟ قابل رقابت با آثار نسبتا خوبی مثل کارای داستایوفسکی هست؟

پیش بنی اینکه چند نفر بیان بگن که "نمردیم و یوبیسافت شد بهترین ناشر دنیا" خیلی ساده بود:D نه آقا، بهترین نیست، یکی از بهترین هاست. و اینکه 11 تا IP جدید اینا ساختن/دارن می سازن این نسل، من یکی رو نمی تونید متقاعد کنید که اینا اخ و تفن:D بابا دیگه کسی قتل هم می کنه بعد 10 سال می بخشن طرف رو، هنوز کینه دارید سر اون دانگرید ها و ... اول نسل؟ 6-7 سال گذشت ها!
خیلی ناشر خلاقی هستن چرا نیومدن همین بازی رو با یه اسم دیگه منتشر کنن؟؟
چون ادامه Loreـه Originsـه (حتی RPG بودن هم توضیح داده شده توی اوریجینز) و مستقیما به TWCB ربط داره؟

آخرین ویرایش:
میدونید مشکل چیه ؟ مشکل اینه وقتی یـ چیزی نمره بالا میگیره یا مثل این یکی فراتر از حدش عمل میکنه دیگه نمیشه بهش گفت بالا چشت ابرو اکثریت هم که فن بازی باشن که دیگه هیچی سریع به ته سیاهچاله های بازی سنتر برات حکم صادر میکنن ! شما برو بشین بازیت رو بکنن پزش رو بده و کیفش رو ببر بزار ما بمونیم و حماقت بازی نکرندش ....
نع. مشکل اینه که یه سری متاسفانه و با دیدگاه کاملا خوشبینانه فکر میکنن فقط خودشون طرفدار یه بازی هستن و فقط نظر خودشون درسته و بقیه یاوه میگن. هر کی هم نظر منفی داشته باشه (حالا میخواد هزار سال طرفدار اون بازی بوده باشه) میشه هیتر.
از قدیم گفتن اگر میخوای یه چیزی رو خراب کنی، زیاد ازش طرفداری کن (تعصب).

من از طرف همه کسایی که Assassin's Creed بازی می کنند از شما عذر میخوام!

آره همه "اشغال"ــه!
ببخشید مخالف شما فک کردیم، دیگه تکرار نمیشه!

به همون دلیل که GOW، با اسم GOW و حتی حفظ شخصیت کریتوس ساخته شد! به همون دلیل که RE7 با اسم RE منتشر شد! به همون دلیل که Gears 5 با اسم GEARS منتشر میشه!

درک این مسائل ساده، خیلی دانش تجاری بالایی نمی خواد! ناشر هر کدوم بازی هایی که نام بردم (البته بیشتر از این حرفا هستن)، اگر بخوان دوباره چنین IPهای موفقی خلق کنن، همه چیز هم که طبق پیشبینی پیش بره چندین سال زمان می بره!

بگذریم از این مسائل، قبلا هم گفتم چیزی به اسم ریشه ها، الان دیگه معنا نداره! بازی ها از یه جایی به بعد باید تغییر کنند! اگر این تغییر موفق باشه همون هایی که معترض بودن هم در نهایت به جریان اضافه میشن!

گذشته از همه اینها، یکی مثل شما که "خیلی وقته این سری رو گذاشته کنار" مجبور نیست اینجا با ادبیات چاله میدونی صحبت کنه، ما هم همه خوشحال میشیم این دست اظهار نظرهای سطح پایین و به قول خودت "چرت و پرت" رو نبینیم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or