امتیازات Assassin's Creed III

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hosein me

کاربر سایت
20120924_assassins_creed_3.jpg

20121031_assassins_creed_3_sharpshooter.jpg

درود خوب بازی لحظاتی قبل اولین امتیاز خودش را گرفت
نکته:به محض امدن امتیاز جدید پست اول ویرایش می شود

The Escapist:100
OXM Italy: 100
G4 TV:100
Digital Spy: 100
Gamestyle: 100
AUSGamer: 97
EGM: 95

PS3Gen.fr :95
EGM:95
Game Informer:95
GameTrailers:92
MondoXbox:90
Strategy Informer:90
SpazioGames:90
Gameblog.fr:90
Eurogamer:90
X360 Magazine:90
IGN:85
Official Xbox Magazine:85
Meristation:85
GameSpot:85
4Players.de:80
Edge Magazine:80
Polygon:80
Official Xbox Magazine UK:80
Gamereactor Sweden:80
GamesBeat:79
Destructoid:75
games(TM):70
VideoGamer:70
Joystiq:70

آخرین ویرایش:
به RDR که شبیه شده. نمیشه این مورد رو انکار کرد. خود یوبی سافت هم همون اول گفته بود که از RDR الهام گرفتیم ولی در کل بازی از همه نظر قویه.

میانگین رو بین 88 تا 90 پیش بینی میکنم.

یعنی هر بازی‌ای شکار کردن و مبارزه با حیوانات وحشی داشته باشه شبیه RDRـه ؟!

اخه فقط شكارو اينا نيست كه شما عكسهاي بازي رو نگاه كن حتي اگر بازي هم نكرده باشي ميفهمي كه عين رد دد شده

به هر حال اینا هم بی تاثیر نیست ، ولی بازی شباهت های دیگه ای هم به RDR داره.البته بازی خوبی شده و به جز مشکل دوربین به نظر من بهترین AC بوده که تا حالا اومده.

اخه فقط شكارو اينا نيست كه شما عكسهاي بازي رو نگاه كن حتي اگر بازي هم نكرده باشي ميفهمي كه عين رد دد شده
من همه‌ی تریلر های این بازی رو دیدم و به نظرم از نظر گرافیکی (هنری) به هم شباهتی ندارن.

به هر حال اینا هم بی تاثیر نیست ، ولی بازی شباهت های دیگه ای هم به RDR داره.البته بازی خوبی شده و به جز مشکل دوربین به نظر من بهترین AC بوده که تا حالا اومده.
آخه ساختار های گیم پلی این دو تا بازی کاملا با هم فرق دارن. تازه شکار کردن در ACIII یه تفاوت هایی هم با RDR داره، مثل ردیابی حیوانات با استفاده از اثراتی که روی محیط گذاشتن.

Assassin creed همیشه Hater های فراوونی داشته و داره! کسایی که God of war رو به این بازی ترجیح میدن هم کم نیستن ! :دی از نظر پر محتوای شما هم تعجبی نکردیم >:d
اتفاقا من از فن هاي اساسين هستم اما حقيقت رو گفتم حتي برترين بازي هاي اين نسل هم از سايت هاي معتبر 10 رو هم نگرفتن چه برسد به اين بازي كه پر از مشكله...بخاطر همين به نمره oxm خندم گرفت چون فقط نكات مثبتش رو در نظر گرفته و مشكلات بازي رو ناديديه گرفته و در تعريف از بازي بيش از حد اغراق كرده كه نميتونيم منكرش بشيم.
تعريف و تمجيدايي كه از اين بازي كرده فقط از اين سايت برمياد.

Assassin creed همیشه Hater های فراوونی داشته و داره! کسایی که God of war رو به این بازی ترجیح میدن هم کم نیستن ! :دی از نظر پر محتوای شما هم تعجبی نکردیم >:d

هر جوری حساب میکنم نمیتونم اساسین رو بغل خدای جنگ مقایسه کنم..
مثل این میمونه(برای من) که هیلو رو با Must Wantedمقایسه کنم!

دوستان این بازی هنوز به دست من نرسیده واسه همین میپرسم ! این مشکل دوربین رو میشه یه کم بیشتر توضیح بدین .آخه من موندم چرا باید همچین مساله ای بعد از انتشار 4 شماره ، به بزرگترین مشکل این بازی تبدیل بشه؟ باز اگه این مشکل توی این سری یه سنت بود ، یه چیزی !!!

پیشرفت خیلی داشته و واقعا و بی شک عالیه اما بازی سال یکم زیادیه !

Dishonored بنظر من سزاوار بازی سال هست ...

---------- نوشته در 05:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:19 PM ارسال شده بود ----------

همین جو آمریکایی که داره آدمو یاد RDR میندازه !!

البته خیلی‌‌ها میگن بازی به RDR شبیه هست چون الانRDR شده نماد بازی‌هایی‌ که آمریکا رو به تصویر میکشن و داشتن شکار و یه سری چیزا این شباهت رو بیشتر می‌کنه.

متا بازی دور و بر همون 80-90 بمونه احتمالا. از اون بازی‌هایی‌ هست که تابلو میگه بیا به من هشت بده :دی

آخرین ویرایش:
هر جوری حساب میکنم نمیتونم اساسین رو بغل خدای جنگ مقایسه کنم..
مثل این میمونه(برای من) که هیلو رو با Must Wantedمقایسه کنم!

درسته حرف شما
ولی فکر میکنم متوجه منظور من نشدی

---------- نوشته در 05:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:48 PM ارسال شده بود ----------

دوستان این بازی هنوز به دست من نرسیده واسه همین میپرسم ! این مشکل دوربین رو میشه یه کم بیشتر توضیح بدین .آخه من موندم چرا باید همچین مساله ای بعد از انتشار 4 شماره ، به بزرگترین مشکل این بازی تبدیل بشه؟ باز اگه این مشکل توی این سری یه سنت بود ، یه چیزی !!!
من نسخه ی ps3 رو گرفتم
اونقدر که دوستان میگن باگ ندیدم
البته داره همون اولش هم دیدم ولی فقط همون بود که اصلا هم به چشم نیومد!
دوربینش فقط میره رو اعصاب اونم هی زاویه اش بهم میخوره میاد پایین خلاصه میره رو مخ :دی
گرافیکش خیلی خوبه البته اگر با Uncharted 3 مقایسه نشه:دی!
داستان و گیم پلی و بقیه ی چیز هاش فوق العادس

من مودم چرا HD پک نداد براش :|
زاویه دوربین به اون خوبی رو برای چی تغییر داد ؟ مثلا خواست همه چیز رو از نو بسازه ؟
یکم تو یه سری مسائل کار میکرد بهتر بود مثلا نحوه راه رفتن کارکتر بازی دقیقا مثل قبله . یکم باید استایلش رو تغییر میدادن و دیگر موارد

من مودم چرا HD پک نداد براش :|
بازی مال کنسول های HD، اونوقت بیان دوباره HD کنن؟ مگه چقدر از عمرش میگذره که بخوان HD کنن؟ اصولا بازیای نسل قبل رو HD میکنن.
منظورش از HD پک High Res Texture Pack ـه
biggrin1.gif
!
والا به اونم فعلا نیازی نیست :-? یوبی سافت اگه بتونه مشکلاتی مثل فریم ریت و باگ و اینا رو برطرف کنه، ما هم خوشحال میشیم HD پک عرضه کنه. مشکل اینه این اتفاق هیچوقت نمیوفته. من نمیدونم روی کنسول چجوریه اما روی PC بیشتر بازیای یوبی سافت مشکل دارن و مشکلاتشو بعضا نتونسته حل کنه. HD پک پیشکش

آخرین ویرایش:
به نظرم متای بازی بین 85 تا 90 میشه نکات مثبت بازی فوق العاده زیادن از انیمیشنای نرم زیبا پرجزئیات و پرتعداد مبارزات بگیر تا مراحل متنوع محیطای پرجزئیات و فوق العاه خوش گرافیک موسیقی خوب داستان عالی و صداگذاریای خوب و قابل قبول اما باگای بازی و دوربینش قطعا از نمراتش کم میکنه مخصوصا دوربین که تو نسخه های قبل عالی بود اما حالا جزو مشکلات بازیه
بازی به اندازه ی ACII خوب و قویه اما به اندازه ی اون بی ایراد نیست

بازی مال کنسول های HD، اونوقت بیان دوباره HD کنن؟ مگه چقدر از عمرش میگذره که بخوان HD کنن؟ اصولا بازیای نسل قبل رو HD میکنن.
منظورش از HD پک High Res Texture Pack ـه :دی !

---------- نوشته در 06:31 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:09 PM ارسال شده بود ----------

PS3Gen.fr - 9.5/10
56697385745947833909.png

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or