امتیازات Assassin’s Creed Origins

• Thread starter Thread starter Ali Rz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

چه متایی را برای این بازی پیش‌بینی می‌کنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    78
  • نظرسنجی بسته شده است .

Ali Rz

کاربر سایت
9pce_ss_1a0ab42e93e51c48ad9a6bda7f408958e09a43b0.1920x1080.jpg

Developer: Ubisoft Montreal
Publisher: Ubisoft
Platforms: PC,PS4,Xbox One
Release Date: 27 October 2017

بالاخره انتظار‌ها کم کم دارد به پایان می‌رسد و فقط یک روز دیگر مانده است تا ببینیم، آیا این بازی می‌تواند سری را دوباره به ریشه‌هایش بازگرداند و موفقیت نسخه‌‌های قدیمی را تکرار کند یا نه؟

ممنوعیت منتشر شدن نقد‌ها برداشته شده است و امتیازات بازی در حال منتشر شدن هستند.
----------------------------------------------------------

GamesRader: 100
Gaming Age: 100
GameSpace: 97
Digital Chumps: 95
SomosXbox: 93
Hobby Consolas: 93
Forbes: 93
We Got This Covered: 90
Cheat Code Central: 90
Gamers' Temple: 90
Usgamer:90
GRYOnline.pl: 90
GameRevolution: 90
3DJuegos: 90
IGN: 90
Gameblog.fr: 90
Twinfinite: 90
XGN: 90
Critical Hit: 90
Digitally Downloaded: 90
EGM: 90

JeuxActu: 90
AC Origins به راحتی بهترین نسخه این مجموعه از زمانی که ACII با Ezio بازی کرده‌ایم، است. با تشکر از رزولوشن 4K، چشم انداز مصری کاملا خیره‌ کننده است. سیستم مبارزات بازی اصلاح شده‌ است و همچنین به علاوه با مکانیک‌های حدید مخفی‌کاری. یک بازی که شما باید بخرید.

IGN Spain: 90
Eurogamer Italy: 90
GameStar: 89
LaPS4: 88
The Games Machine: 88
PC Games: 88
Atomix: 87
Areajugones: 87
GamingTrend: 85
God is a Geek: 85
SpazioGames: 85
GameCritics: 85
PlayStation LifeStyle: 85

Dualshockers: 85
AC Origins به یاد ماندنی‌ ترین ورود در سری در سال‌ها است و به سوالات قدیمی ما مثل، چرا Assassins انگشت دست خودشان را قطع می‌کنند؟ پاسخ می‌‍دهد و اگر شما تازه وارد هستید، این بازی یک عنوان عالی‌ است که با آن شروع کنید.

InsideGamer.nl: 85
PSX-Sense.nl: 85
IGN Italia:85
Stevivor: 85
Polygon: 85
Game Informer: 85
Multiplayer.it: 85
Everyeye.ir: 85
Vandal: 84
Merlin'in Kazani (Turkey): 81
Shacknews: 80
Gamer.nl: 80
Worth Playing: 80
Gaming Nexus: 80
Attack of the Fanboy: 80
Hardcore Gamer: 80
TheSixthAxis: 80
Trusted Reviews: 80
Destructoid: 80
CGMagazine: 75
TrueGaming: 75
Power Unlimited: 74

GameSpot: 70
AC در طول تاریخ دستخوش تغییرات زیادی شده است و Origins اولین قدم برای آغاز یک ماجراجویی جدید است. با وجود مشکلاتی که دارد؛ اما چشم انداز آینده آن ارزشمند است.

M3: 70
Slant Magazine: 70
Easy Allies: 70
New York Daily News: 60
Metro GameCentral: 60
Digital Trends: 60
RPG Site: 60

----------------------------------------------------------

Metacritic: 82 (52 Reviews)-PS4
Metacritic: 85 (28 Reviews)-Xbox One
Metacritic: 84 (21 Reviews)-PC

آخرین ویرایش:
تاپيك حمايت از يوبيسافت كه از حرف يكي خوشتون نيومد بن ميكنين؟
حرف؟ واقعا خنده داره بابا بس کنید دیگه فروم نابود شما بخاطر همین کارها! این تاپیک بازدید زیاد داره اصلا زشته این بحث ها اما این دست نظرها همیشه حذف میشده! منصف باشید نظری که باعث تشنج بشه و محتوا نداشته باشه نباید بمونه!
تغییر رویه بدید به نظرم بشه دیگه حداقل بخاطر فروم بهتره با یه چیزایی کنار اومد من خودم همین کار رو کردم و میکنم امیدوارم دوستان هم همین راه رو ادامه بدن و سال دیگه کسی باشه که چنین تاپیک هایی رو پوشش بده!

پ.ن: اگر ممکنه دوستان مدیر این نظرم رو همراه با نظرهای خارج تاپیک حذف کنید.

• Like
Reactions: H^D^
حرف؟ واقعا خنده داره بابا بس کنید دیگه فروم نابود شما بخاطر همین کارها! این تاپیک بازدید زیاد داره اصلا زشته این بحث ها اما این دست نظرها همیشه حذف میشده! منصف باشید نظری که باعث تشنج بشه و محتوا نداشته باشه نباید بمونه!
تغییر رویه بدید به نظرم بشه دیگه حداقل بخاطر فروم.

پ.ن: اگر ممکنه دوستان مدیر این نظرم رو همراه با نظرهای خارج تاپیک حذف کنید.
تا جايي كه چك كردم شما نه سمتي داري كه بياي واسه بقيه مشخص كني چطور پست بدن نه طرف صحبتم با شما بود، حالا من نه كاري به كيفيت بازي دارم و يوبيسافت. ولي اينكه يا ناظم كه يوبيساف فنه مياد كامنت هايي كه خوشش نمياد رو حذف ميكنه و واسه خودش يوزر بن ميكنه قطعا يه جاي كار مشكل داره، جايي از قوانين هم ننوشته همه بايد موافق نظر يه عده پست بدن

تاپيك حمايت از يوبيسافت كه از حرف يكي خوشتون نيومد بن ميكنين؟
وقتی نظم تاپیکی بهم بخوره، باید جلوش گرفته بشه!

تاپیک یوبی هم هست، خوب فهمیدی، پس نظارت من خیلی روش بیشتره! و اینکه هرکی سعی کنه بیخود و با لحن بد این تاپیک رو به بیراهه ببره قطعا بن می شه!

وقتی نظم تاپیکی بهم بخوره، باید جلوش گرفته بشه!

تاپیک یوبی هم هست، خوب فهمیدی، پس نظارت من خیلی روش بیشتره! و اینکه هرکی سعی کنه بیخود و با لحن بد این تاپیک رو به بیراهه ببره قطعا بن می شه!
جايي از قوانين نوشته بايد موافق شركت مورد علاقه شما نظر بديم،؟ تو پست هاي قبل نه به كسي توهين شد نه چيزي خلاف قوانين بود. كه اينجوري اوج ميگيرين واسه خودتون.قبلا هم كلي از اين بحث ها بود نه نظم تاپيك(!!) به هم ميخورد نه به كسي توهين ميشد، واسه خودتون جمع شدين دور هم نظر هركي رو خواستين پاك ميكنين هركيم كه يه چيزي به حضرت يوبيسافت بگه بن ميشه

آخرین ویرایش:
توهین نشد؟:|
طرف نزدیک بود به هر کی نقل و قولش کنه فحش و ناسزا بگه
داداش شما که باعث و بانی همه و مشکل شدی!!! برو یک نگاه به اون جواب خیلی زیبات کن! من موندم قوانین فقط برای یک عده اجرا میشه برای عده ای دیگه نه؟

تا جايي كه چك كردم شما نه سمتي داري كه بياي واسه بقيه مشخص كني چطور پست بدن نه طرف صحبتم با شما بود، حالا من نه كاري به كيفيت بازي دارم و يوبيسافت. ولي اينكه يا ناظم كه يوبيساف فنه مياد كامنت هايي كه خوشش نمياد رو حذف ميكنه و واسه خودش يوزر بن ميكنه قطعا يه جاي كار مشكل داره، جايي از قوانين هم ننوشته همه بايد موافق نظر يه عده پست بدن
دوست عزیز من خودم بارها شد تو چنین تاپیک هایی یه نظر مخالف مسیر تاپیک دادم و پستم حذف شدم ...
شما مختاری هر کاری انجام بی ولی این دیگه چیز مشخصیه دیگه... به نظرم در کل بهتره در مورد بازی صحبت کنیم...

جايي از قوانين نوشته بايد موافق شركت مورد علاقه شما نظر بديم،؟ تو پست هاي قبل نه به كسي توهين شد نه چيزي خلاف قوانين بود. كه اينجوري اوج ميگيرين واسه خودتون.قبلا هم كلي از اين بحث ها بود نه نظم تاپيك(!!) به هم ميخورد نه به كسي توهين ميشد، واسه خودتون جمع شدين دور هم نظر هركي رو خواستين پاك ميكنين هركيم كه يه چيزي به حضرت يوبيسافت بگه بن ميشه
کار درستی نیست من بخوام پست های یک نفر رو اینجا بفرستم، اونم وقتی کلمات نامناسب داره! اما یه نگاه بندازی به 2 صفحه قبل می بینی که اگه یکم دیگه پیش می رفت این تاپیک وضعش چی بود.
و اینکه شما فکر می کنی بنده نظر مخالف رو تحمل نمی کنم، تفکر و دیدگاه شماست. همونطور که قبل هم گفتم، نظارتم روی این تاپیک شاید بیشتر از بقیه جاها باشه، اما دلیل نمی شه که نظرات مخالف رو پاک کنم و از اون طرف هم اجازه نمی دم همینطور نظم تاپیک بهم بخوره! فکر کنم عکس العمل بقیه کسایی که اینجا فعال هستن هم همین موضوع رو نشون بده!

اگه قابل قبول بود که خدارو شکر، اگه نه می تونید اعتراض کنید به عملکرد بنده تا از بالاتر رسیدگی بشه!

واقعا خوشحالم که بازی موفق شده چون سری AC یکی از خاطره انگیز ترین بازی ها برای خیلی از ما گیمرا هست.فروش هم که یقینا میترکونه:دی

پ ن:ولی من واقعا چندان امیدی به بازی نداشتم:دی

• Like
Reactions: uriel
کار درستی نیست من بخوام پست های یک نفر رو اینجا بفرستم، اونم وقتی کلمات نامناسب داره! اما یه نگاه بندازی به 2 صفحه قبل می بینی که اگه یکم دیگه پیش می رفت این تاپیک وضعش چی بود.
و اینکه شما فکر می کنی بنده نظر مخالف رو تحمل نمی کنم، تفکر و دیدگاه شماست. همونطور که قبل هم گفتم، نظارتم روی این تاپیک شاید بیشتر از بقیه جاها باشه، اما دلیل نمی شه که نظرات مخالف رو پاک کنم و از اون طرف هم اجازه نمی دم همینطور نظم تاپیک بهم بخوره! فکر کنم عکس العمل بقیه کسایی که اینجا فعال هستن هم همین موضوع رو نشون بده!

اگه قابل قبول بود که خدارو شکر، اگه نه می تونید اعتراض کنید به عملکرد بنده تا از بالاتر رسیدگی بشه!
ارمین جان ما از شما که فن یوبی هستی توقع داریم خلاصه ای از نکات مثبت و منفی بازی بگید از چکیده نقد ها ببینیم چی به چیه:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or