امتیازات Army of Two: The Devil's Cartel

..ROC..

کاربر سایت
57274612550185370179.jpg

IRB Gamers - 9\10
Gameplay: 4.5/5
Visuals: 4.75/5
Audio: 4.5/5
Controls: 4.5/5
Value: 4.5/5
GamingXP - 8.5\10
BioGamerGirl - 8\10
VGRevolution- 8.3\10
OXM 7.5\10
Meristation - 7.3\10
GamingBolt - 7\10
GameInformer - 6.5\10
Nowgamer - 6\10
IVG - 6\10
Eurogamer - 5\10
VideoGamer - 5\10
Destructoid- 4\10

آخرین ویرایش:
من Army of Two: The 40th Day رو بازی کردم با گیم پلی دو نفره اش بازی خوبی بود و مولتی پلیر خیلی خوبیم داشت. حدود یه ماه سرگرمم کرد با مولتی پلیر و همه چی.
موندم چرا این اینهمه پایین گرفته؟ اگه در حد شماره قبلیش باشه به این بدیا هم نیست.

میدونم بازی چیپیه

اما کسایی مثل من که اهل split screen و دونفره با رفیقاشون باشن و نسخه های قبلیش هم تموم کرده باشن متوجه میشن که حداقل از نسخه قبلیش خیلی بهتر بوده نسخه یکش هم که کلا هیچ ....:d

من Army of Two: The 40th Day رو بازی کردم با گیم پلی دو نفره اش بازی خوبی بود و مولتی پلیر خیلی خوبیم داشت. حدود یه ماه سرگرمم کرد با مولتی پلیر و همه چی.
موندم چرا این اینهمه پایین گرفته؟ اگه در حد شماره قبلیش باشه به این بدیا هم نیست.
بازی فقط مشکلی که داره، اینه یک کم استاندارد های این سبک نیست، یعنی مثل گیرز سعی کردن باشن، ولی خیلی موفق نبودن.
یک کم گیج میشی، محیط هم از لحاظ گرافیکی بالائه، ولی جزئیات درون محیط کمه مثل بازی مبارزه در خلیج عدن بود چی بود خودمون میمونه محیطش :| دوتا ساختمونه دوتا ماشین، البته فعلا که اول بازی اینطوریه :دی.
بزرگترین مشکلش همین گیم پلیشه به نظرم، یک جورائی مثل اینکه سازنده . . .
بعد یه سوئیچ تغییر سمت دروبین تو بازی نزاشتن :|.
ولی با این حال باز هم قشنگه :دی.

بازی فقط مشکلی که داره، اینه یک کم استاندارد های این سبک نیست، یعنی مثل گیرز سعی کردن باشن، ولی خیلی موفق نبودن.
یک کم گیج میشی، محیط هم از لحاظ گرافیکی بالائه، ولی جزئیات درون محیط کمه مثل بازی مبارزه در خلیج عدن بود چی بود خودمون میمونه محیطش :| دوتا ساختمونه دوتا ماشین، البته فعلا که اول بازی اینطوریه :دی.
بزرگترین مشکلش همین گیم پلیشه به نظرم، یک جورائی مثل اینکه سازنده . . .
بعد یه سوئیچ تغییر سمت دروبین تو بازی نزاشتن :|.
ولی با این حال باز هم قشنگه :دی.

بزرگترین مشکل این سری تو 2 شماره اولی که رفتم گیم پلی خشک و یکنواخت و تکراریش بود. ولی 2 نفری رفتنش لذت داشت واسه 1بار حالا اگه توی این نسخه هم هنوز اون ایراد ها باشه کامل که خاکتوسرشون :دی من چیزی که بدم میومد تو 1 و2 طولانی بودن چپترهاش بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or