امتیازات Aliens vs Predator

Gamespot هم به نسخه ی X360 و PS3 این بازی امتیاز 5.5 رو داد.
نکات مثبت : سه Campaign مختلف، کمی به بازی تنوع می بخشد ، کشتن های از راه نزدیک به طرز اعجاب انگیزی وحشیانه هستند، Multiplayer میتواند سرگرم کننده باشد.
نکات منفی:کنترل ناشیانه و ناجور، طراحی ضعیف مراحل، سرشار از اشکالات ریز ولی مهلک
مدالها:
good_brutal_s.gif
bad_disappointing_s.gif
bad_poor_control_s.gif

یه عکس از بازی انداخته بود دلم نیومد اینجا نذارم:biggrin1:
958076_20100212_790screen001.jpg

تو مولتی پلیرش هر 3 تا نژاد میتونن با هم مبارزه کنن؟ اگه اینجور باشه به نظر من چیزه جالبی میشه و ارزش امتیازای بهتری داره!

آره يه تريلر هم ازش هست ! هر 3 نژاد ميفتن به جون هم . اما نهايت پست فطرتي بود ! فقط از پشت همديگه رو ميزدن ! يا صبر ميكرد يكي اون يكي رو بكشه بعد از پشت بره اوني كه زنده مونده رو بكشه . اما كلا جالب بود .

آره يه تريلر هم ازش هست ! هر 3 نژاد ميفتن به جون هم . اما نهايت پست فطرتي بود ! فقط از پشت همديگه رو ميزدن ! يا صبر ميكرد يكي اون يكي رو بكشه بعد از پشت بره اوني كه زنده مونده رو بكشه . اما كلا جالب بود .

ممنون! پس امتیاز ign حقش بود !
4.gif
من که کلا از سری آلین فقط اون آلین توی میکرو رو بازی کردم! به اینم علاقه ای نداشتم ولی این مولتی پلیرش خیلی برام جالبه!به این نژاد آلین هم علاقه خاصی پیدا کردم
4.gif

ps3bloggen.se : 60
game informer : 58
كلا فك كنم مشكلات اصاصي و غير قابل تحملي داشته باشه يه جورايي همه از هر جاييش ايراد گرفتن.شايد فقط مولتيش جالب باشه كه اونم چون كنترل بازي يه جورايي فاجعس( البته ما كه بازي نكرديم .ميگن) اونم تو باقالياس.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or