امتیازات Aliens vs Predator

اولین بار که تریلر In Game از Darksiders دیدم احساس میکردم گرافیکش خیلی جای کار داره و حتی تو تریلرهای اخیر قبل از عرضه ی بازی هم همچین حسی داشتم ولی اولین بار که خودم از نزدیک بازی رو تجربه کردم واقعاً تفاوت محسوسی تو فریم ریت بازی حس کردم...جریان این بازی هم همینطور بود ولی این بار دیگه فکر نکنم تفاوتی با تریلرهای In Game وجود داشته باشه...
خدا وکیل یکی از قدیمی ترین طرفدارای Predatorـم حتی اولین فیلمی که از Arnold Schwarzenegger دیدم فیلم Predator 1 بود کلاً طرفدار پروپا قرص این دو اصطلاحاً Species بود ولی حیف...
حالا نه اینکه خودمو رو به قبله کنم!!نه،ولی خب هر کس دوست داره بازی مورد علاقه ش مورد تحسین قرار بگیره دیگه...
SEGA از موقعی که از بازار سخت افزار خارج شد دست رو هر چیزی میذاره نابودش میکنه...که البته ATARI یه مدت از نحوه ی مدیریت SEGA الگو برداری مستقیم میکرد!!

به بازی A vs P با تقریب 0.01 امتیاز بدهید:laughing:
دوستان زیاد ناراحت نشید جون یادمه ODST هم اولین امتیازش 69 بود ولی دیدیم چه بازی ای از آب دراومد.با اینکه فکر نمیکنم این هم اونجوری بشه ولی بازم صبز میکنیم.
آخه مگه مرض داشتن؟میزاشتن با همون خاطرات قدیمی A vs P های قبلی زندگی کنیم دیگه.دود پول کورشون کرده بود:((

دوستان زیاد ناراحت نشید جون یادمه ODST هم اولین امتیازش 69 بود ولی دیدیم چه بازی ای از آب دراومد.با اینکه فکر نمیکنم این هم اونجوری بشه ولی بازم صبز میکنیم.
اون سایتی که به ODST داده بود 69، خیلی گمنام بود ولی GameInformer از معتبرترین نشریات صنعت بازی است!

بازی با قابلیت پشتیبانی DirectX 11 و mulitplayer 18 نفره این امتیاز دهی چرا اینقدر پایین هست عجیبه باید منظر بقیه مجلات و سایتها باشیم گل بودو به سبزه نیز اراسته شد
اینم از عکسی از صفحه مجله

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or