امتیازات Alien: Isolation

FLAWL3SS

کاربر سایت

97889166414661281648.jpg

Developer:The Creative Assembly
Publisher:Sega
Distributor:20th Century Fox
Series:Alien
Engine:In-house engine
Platform:Microsoft Windows,PlayStation 3,PlayStation 4,Xbox 360,Xbox One
Release date:7 October 2014
Genre:Survival horror, stealth
Mode:Single-player

Metacritic - 78/100
(37 نقد برای PS4)
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Guardian - 10/10
PC Gamer - 9.3/10
GameFront - 9.2/10
Level7 - 9/10
GameRevolution - 9/10
XGN - 9/10
USgamer - 9/10
Multiplayer.it - 9/10
EveryEye.it - 9/10
The Escapist - 9/10
Play UK - 9/10
X-One Magazine UK - 9/10
Games(TM) - 9/10
GamesRadar - 9/10
OXM - 9/10
Eurogamer italy - 9/10
VideoGamer - 9/10
The Sixth Axis - 9/10
LevelUp - 8.5/10
JeuxActu - 8.5/10
Destructoid - 8.5/10
AusGamer - 8.5/10
3DJuegos - 8.5/10
GamesBeat - 8.3/10
CalmDownTom - 8/10
VandalOnline - 8/10
eurogamer - 8/10
Digital Spy - 8/10
IGN italy - 8/10
CVG - 8/10
Playstation Lifestyle - 8/10
Joystiq - 8/10
Shacknews - 8/10
Game Informer - 7.75/10
GameTrailers - 7.4/10
GameStar - 7.3/10
Metro - 7/10
Polgyon - 6.5/10
GRYonline - 6.5/10
gamespot - 6/10
IGN - 5.9/10

آخرین ویرایش:
خدا میدونه گندش کی در بیاد که این نمره های بد گیم اسپات و IGN بخاطر چی هست ! به شکل خیلی فجیعی دارن غیر حرفه ای عمل میکنند !
چرا این قدر اطمینان داری که باید علتی باشه پشت این نمره ها؟به گیم اسپات کاری ندارم, چون هم خودم سخت گیری شو سر نمره دادن و بد نمره دادن قبول دارم, ولی IGN به SoM, Destiny , FH2 و SMB یعنی بازی های اخیر نمره های بسیار خوب و بالاتر از میانگین داده. حالا چون به Alien نمره ی جالبی ندادن دلیل برا غیر حرفه ای بودن شون نمی شه.

چرا این قدر اطمینان داری که باید علتی باشه پشت این نمره ها؟به گیم اسپات کاری ندارم, چون هم خودم سخت گیری شو سر نمره دادن و بد نمره دادن قبول دارم, ولی IGN به SoM, Destiny , FH2 و SMB یعنی بازی های اخیر نمره های بسیار خوب و بالاتر از میانگین داده. حالا چون به Alien نمره ی جالبی ندادن دلیل برا غیر حرفه ای بودن شون نمی شه.

حالا من کاری به اعتبار داشتن یا نداشتن IGN ندارم و معمولا خودم سلیقه های مختلف را قبول دارم.ولی خوب نقد این بازی غیرحرفه ای انجام شده.طرف ابتدا نوشته که من بازی رو روی درچه سختی Hard انجام دادم بعدش نهایتا سختی بازی رو نکته ی منفی حساب کرده.ابتدا نوشته Unpredictable AI به عنوان نکته‌ی منفی بازی، بعد که بازخورد رو دیده تغییرش داده به Frustrating AI.

کلا منتقد این نقد بیشتر اهل بازیهای شوتر هستش و قطعا با این دید رفته سراغ این بازی در حالی که این بازی اصل بیس شوتینگ نداره.
کاملا مشخصه که طرف بازی براش سخت بوده، بهمین دلیل نتونسته تحمل کنه.در حالی که اگه شاید درجه سختی را میذاشت رو Medium بیشتر لذت میبرد و اینقدر بازی را نمیکوبید.

حالا من کاری به اعتبار داشتن یا نداشتن IGN ندارم و معمولا خودم سلیقه های مختلف را قبول دارم.ولی خوب نقد این بازی غیرحرفه ای انجام شده.طرف ابتدا نوشته که من بازی رو روی درچه سختی Hard انجام دادم بعدش نهایتا سختی بازی رو نکته ی منفی حساب کرده.ابتدا نوشته Unpredictable AI به عنوان نکته‌ی منفی بازی، بعد که بازخورد رو دیده تغییرش داده به Frustrating AI.

کلا منتقد این نقد بیشتر اهل بازیهای شوتر هستش و قطعا با این دید رفته سراغ این بازی در حالی که این بازی اصل بیس شوتینگ نداره.
کاملا مشخصه که طرف بازی براش سخت بوده، بهمین دلیل نتونسته تحمل کنه.در حالی که اگه شاید درجه سختی را میذاشت رو Medium بیشتر لذت میبرد و اینقدر بازی را نمیکوبید.
من کاملا با حرف شما موافقم و هیچ جای بحثی هم در موردش نیست! اما چیزی که من می گم اینه که نقد یک بازی تو این سایت این طوری شده, اونم بخاطر غیرحرفه ای بودن منتقد یا دید نادرستش, ولی دلیل نمی شه که علتی جز اینا (توطئه آیا؟) پشت این نمره باشه. بعضی ها هم دارن این نقد رو به تمام review ها و نمرات این سایت بسطش می دن و تمامی سایت رو زیرسوال می برن که به نظر من درست نیست. (منظورم فرد خاصی نیست)

من کاملا با حرف شما موافقم و هیچ جای بحثی هم در موردش نیست! اما چیزی که من می گم اینه که نقد یک بازی تو این سایت این طوری شده, اونم بخاطر غیرحرفه ای بودن منتقد یا دید نادرستش, ولی دلیل نمی شه که علتی جز اینا (توطئه آیا؟) پشت این نمره باشه. بعضی ها هم دارن این نقد رو به تمام review ها و نمرات این سایت بسطش می دن و تمامی سایت رو زیرسوال می برن که به نظر من درست نیست. (منظورم فرد خاصی نیست)

نه.تئوری توطئه و اینجور مسائل را من هم قبول ندارم اساسا.

عموما یک نقد در واقع نظر یک منتقد را در مورد بازی نشون میده.داخل سایت خودمون هم یک نفر بازی را نقد میکنه و احتمال داره نظر من در مورد یک بازی با فرد دیگه‌ای در تحریره فرق داشته باشه.منتهی چون این نقدها روی صفحه‌ی اصلی سایت میرن درستش اینه که یکم روی بازی های بزرگ تر زمانی که امتیازات عجیب غریبی از طرف منتقد میگیرن حساسیت نشون داده بشن و حداقل بحث بشه در موردشون.

الان واقعا من نمیدونم روی نقد IGN داخلش بحثی شده یا نه.البته اگر شده بود نفری اشاره میکرد که عزیزم تویی که بازی رو گذاشتی روی درجه هارد گذاشتی معلومه اذیت میشی.

به هر حال به ظور کلی سبک Survival Horror سبک در معرض خطری هستش و باید با دقت بیشتری نقد بشه.یک سری نقد منفی با دید اشتباه میتونه باعث بشه بازی فروش نره و طبیعتا ناشر هم علاقه‌اش رو به این سبک از دست بده

این نمره کامل گذاشته شده یا نـه
monkey.gif
:d
huffingtonpost
Isolation is the most convincing (and best) Alien game ever made
In terms of atmospheric richness it's probably the most impressive game based on a film I've ever played
It's haunting , scary , sometimes funny and dark
5/5

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or