طبق گفته دوستان،بازی پورت نیست،چون رمدی از همون اول کد های نسخه PC رو در دست داشته.این بازی همون اولش هم برای PC تایید شده بود ولی به دلیل نا معلوم یه مدت میره تو کما و وقتی که به هوش میاد به انحصار X360 در میاد ولی دوباره یوسف گم گشته باز اید به کنعان غم مخور!!!:dواقعا عالیه... جالب اینجاست که بازی پورت هست وگرنه میتونست امتیاز بالاتری رو هم کسب کنه...
فکر کنم تو درک درستی از امتیاز نداریامتیازاتش نسبتا بالا بودهایول
اشتباه گرفتم اون یکی دیگه بود ببخشکی؟من:d..لینک تاپیکه رو بدهمنظورم میانگین نمراته...میانگین نمرات این بازی بالاست
![]()
کی؟من:d..لینک تاپیکه رو بدهعالیه امتیازاش حیف سیستمم نمیکشه دوباره برمفکر کنم تو درک درستی از امتیاز نداریتو یه تاپیک دیگه هم به8.5گفتی امتیاز خوبی نیست!!!!!
مگه ایکس باکسش رو بازی نکردی ؟! دیگه این بیات به چه دردت میخوره الآن ؟
بیات ویچر به چه درد شما می خوره ؟ به علاوه اتمسفر بازی با گرافیک بهتر خیلی گیراتر میشه از هر نظر .
مگه ایکس باکسش رو بازی نکردی ؟! دیگه این بیات به چه دردت میخوره الآن ؟
خب این هم گرافیک ـش خفن تره هم dlc ها رو داره که dlc ها رو بازی نکردمتو دوباره پا برهنه پریدی ؟
ویچر 2 بیات به درد من میخوره ، چون بازیش نکردم قبلا رو PC ؛ آلن ویک بیات به درد احسان نمیخوره ، چون قبلابازیش کرده ...
بازی کردن یا نکردن ، مسئله این است .
احسان چندتا عکس از نسخه pc میذارم با 360 مقایسه کن ببین ارزش خریدن داره یا نه :dخب این هم گرافیک ـش خفن تره هم dlc ها رو داره که dlc ها رو بازی نکردم
البته خب اون لذت اولیه رو نداره ولی همون گرافیک بهتر تا حدودی جبران میکنه![]()
تو دوباره پا برهنه پریدی ؟
ویچر 2 بیات به درد من میخوره ، چون بازیش نکردم قبلا رو PC ؛ آلن ویک بیات به درد احسان نمیخوره ، چون قبلابازیش کرده ...
بازی کردن یا نکردن ، مسئله این است .