امتیازات Alan Wake PC

واقعا عالیه... جالب اینجاست که بازی پورت هست وگرنه میتونست امتیاز بالاتری رو هم کسب کنه...
طبق گفته دوستان،بازی پورت نیست،چون رمدی از همون اول کد های نسخه PC رو در دست داشته.این بازی همون اولش هم برای PC تایید شده بود ولی به دلیل نا معلوم یه مدت میره تو کما و وقتی که به هوش میاد به انحصار X360 در میاد ولی دوباره یوسف گم گشته باز اید به کنعان غم مخور!!!:d

عالیه امتیازاش حیف سیستمم نمیکشه دوباره برم
امتیازاتش نسبتا بالا بودهایول
فکر کنم تو درک درستی از امتیاز نداری:دی تو یه تاپیک دیگه هم به8.5گفتی امتیاز خوبی نیست!!!!!
کی؟من:d..لینک تاپیکه رو بده:))منظورم میانگین نمراته...میانگین نمرات این بازی بالاست:)
اشتباه گرفتم اون یکی دیگه بود ببخش:دی

آخرین ویرایش:
عالیه امتیازاش حیف سیستمم نمیکشه دوباره برمفکر کنم تو درک درستی از امتیاز نداری:دی تو یه تاپیک دیگه هم به8.5گفتی امتیاز خوبی نیست!!!!!
کی؟من:d..لینک تاپیکه رو بده:))
منظورم میانگین نمراته...میانگین نمرات این بازی بالاست:)

بیات ویچر به چه درد شما می خوره ؟ به علاوه اتمسفر بازی با گرافیک بهتر خیلی گیراتر میشه از هر نظر .

تو دوباره پا برهنه پریدی ؟:-/
ویچر 2 بیات به درد من میخوره ، چون بازیش نکردم قبلا رو PC ؛ آلن ویک بیات به درد احسان نمیخوره ، چون قبلابازیش کرده ...
بازی کردن یا نکردن ، مسئله این است .

مگه ایکس باکسش رو بازی نکردی ؟! دیگه این بیات به چه دردت میخوره الآن ؟

ویچر 2 بیات به درد من میخوره ، چون بازیش نکردم قبلا رو PC ؛ آلن ویک بیات به درد احسان نمیخوره ، چون قبلابازیش کرده ...
خب این هم گرافیک ـش خفن تره هم dlc ها رو داره که dlc ها رو بازی نکردم :دی
البته خب اون لذت اولیه رو نداره ولی همون گرافیک بهتر تا حدودی جبران میکنه :دی

خب این هم گرافیک ـش خفن تره هم dlc ها رو داره که dlc ها رو بازی نکردم :دی
البته خب اون لذت اولیه رو نداره ولی همون گرافیک بهتر تا حدودی جبران میکنه :دی
احسان چندتا عکس از نسخه pc میذارم با 360 مقایسه کن ببین ارزش خریدن داره یا نه :d
این 360 :
alan-wake-xbox-360-165.jpg
این pc :
32633131622175434381.jpg

51706291936723527211.jpg

44216125471996363578.jpg

خب ویچر 2 برای خیلی ها هم که بازیش کردن به درد می خوره :دی لذت بازی نمی پره :دی مثه بازی کردن برای بار صدم ME2 ـه :دی
اما AW ، هم گرافیک بهتر اتمسفر بازی رو زیباتر جلوه میده ، هم یکی مثه من که دوزاریش نیوفتاد داستان بازی چطور تموم شد میتونه دوباره تجربش کنه :دی لذت بازی هم کم نمیشه این بار بره چون DLC هاشم هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or