امتیازات Ace Combat: Assault Horizon

hosein me

کاربر سایت

ilpl2zy65cdriy88a2jz.jpg

Gaming Age:91
Joystiq:90
Vandal Online:87
Computer and Video Games:87
MondoXbox:87
GamingTrend:87
Pelit (Finland:87
Multiplayer.it:83
VideoGamer:80
SpazioGames:80
Eurogamer Italy:80
Strategy Informer:75
IncGamers:80
Eurogamer Italy:80
Telegraph70
Metro GameCentral:70
Digital Spy:60
Official Xbox Magazine UK:60
GameSpot:55

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Loghman
گیم اسپات درسته بد نمره میده سخت گیره اما رو هوا هم دیگه نمره نمیده !
اتفاقا به این دلیل گفتم نامتاعدله چون که تکلیفش با خودش مشخص نیست. یه جا مثل اینجا به خاطر کوچکترین جزئیات نمره کم میکنه بعد یه جای دیگه به یه بازی با دنیای مشکلات نمره های خوب میده.
یکی از قدیمی ترین مثالها براش قضیه ninga gaiden بود. برا شماره اول ، سختی بازی براشون یه نقطه قوت بود ولی وقتی به شماره دوم رسید منتقده برمیگشت میگفت یکی از عیب های بازی اینه که خیلی سخته lol
البته مثال ها برای این سایت خیلی زیاده این فقط یکیش بود...
در مجموع گیم اسپات نسل پیش بود ، تو این نسل همون گیم اسفالته!

آخرین ویرایش:
اتفاقا به این دلیل گفتم نامتاعدله چون که تکلیفش با خودش مشخص نیست. یه جا مثل اینجا به خاطر کوچکترین جزئیات نمره کم میکنه بعد یه جای دیگه به یه بازی با دنیای مشکلات نمره های خوب میده.
یکی از قدیمی ترین مثالها براش قضیه ninga gaiden بود. برا شماره اول ، سختی بازی براشون یه نقطه قوت بود ولی وقتی به شماره دوم رسید منتقده برمیگشت میگفت یکی از عیب های بازی اینه که خیلی سخته lol
البته مثال ها برای این سایت خیلی زیاده این فقط یکیش بود...
در مجموع گیم اسپات نسل پیش بود ، تو این نسل همون گیم اسفالته!

اون زمان خیلی از منتقدها اخراج شدن دوست عزیز از سال 2008 یا نمیدونم 2009 سیستم امتیاز دهی gamespot تغییر کرد ninga gaiden اونوقتا اره ولی الان . . .
الان بهتر داره امتیاز میده تا اون موقه ها نمونه های زیادی رو میشه مثال زد !
البته الان فقط میشه به متای بازیها نگاه کرد چون همه سایتا قاطی دارن!

بابا چرا اينجوري شده؟ :-/ بازي يكي در ميون نمرش بالا پايين ميشه يكي ميده 5.5 يكي ميده 9.1 .من كه هنوز بازيش نكردم ولي ازش خيلي بيش تر از اينا انتظار داشتم چرا اينجوري شد؟

بابا چرا اينجوري شده؟ :-/ بازي يكي در ميون نمرش بالا پايين ميشه يكي ميده 5.5 يكي ميده 9.1 .من كه هنوز بازيش نكردم ولي ازش خيلي بيش تر از اينا انتظار داشتم چرا اينجوري شد؟
این جور موقع ها میگن بازی بررسی های متناقض (Mixed Reviews) داشته.

معمولا در این شرایط خود بازیکن ها هم عقایدشون مثل هم نیست و یکی می گیره و کلی حال می کنه و براش مثل GOTY میشه؛ ولی اون یکی می گیره، ولی بدش میاد و اصلا بازی نمی کنه...

من با اینکه از دوران جوانی بازیشو می کردم(تمام سریشو)
اما اصلا دموی بازی برام جالب نبود الان هم امتیازات گویای بد! (7.5 5.5) عالی(8 EDGE) بیخیال چرا دارن اینجوری امتیاز می دن اینا مثل هوش مصونیا؟!
باید منتظر متا بود با این وضعیت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or