امتیازات و بررسی های Xbox One

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
امتیازات و بررسی های Xbox One منتشر شد:

Heavy.com
:BUY

Pros
- Much better streamlined dashboard/UI
- Great selection and variety of launch games
- The controller is a lot better (THANK THE GAMING GODS FOR THAT NEW D-PAD!)
- The Kinect 2.0's body capture technology comes vastly improved
- Multitasking is a breeze thanks to the Snap feature
- Online gaming is a much better experience with Smart Match
- The apps all perform well
- Watching TV on your Xbox One just feels right
- Following your friends feels a lot easier to navigate than before
- The addition of media achievements and challenges is awesome

Cons
- The Kinect 2.0 voice recognition technology works...most of the time
- The SmartGlass app doesn't have a lot of readily compatible games/movies...yet
- Crimson Dragon and LocoCycle are letdowns
Polygon - 8/10
Eurogamer
The Verge - 7.8

Ars Technica
The good

• System is nearly silent when running.
  • Relatively energy efficient.
  • Great looking lighting effects and detailed characters.
  • Redesigned analog sticks, shoulder buttons, and d-pad are incredibly comfortable.
  • Improved rumble motor and new rumbling triggers.
  • Instant-on mode goes from power button to loaded game incredibly quickly.
  • Clean, sparse menu helps you find what you need efficiently.
  • Voice can be extremely efficient for launching games and apps and searching.
  • Snapping video is the new picture-in-picture.
  • Switching between apps is fast and snappy.
  • Upload studio is a great little clip editor.
  • TV pass-through is lag-free and easy to use.

The bad

• Case is boxy, heavy, and about as big as the original Xbox.
  • Many launch games don't pack much of a visual punch.
  • Controller still uses AA batteries and proprietary headsets.
  • Voice commands fail a good 10 to 20 percent of the time.
  • System requires incredible precision in what voice commands it will take.
  • Voice is cumbersome and annoying in many apps.
  • Most apps are nearly useless in snap mode.

The ugly

• Kinect auto-login works inconsistently.
  • In-game recording was largely busted on my review unit.
  • Switching from game to game can delete unsaved data without warning.
  • Kinect IR remote doesn't have a learning function for unsupported hardware.

Xbox One review: This is the console of the future
- Fortune

Xbox One Is a Slice of the Future - Rolling Stone

The Xbox One is the closest thing to the future of television we’ve yet seen - Hollywood Reporter

Xbox One a great game player _ and more - AP

Xbox One review: The gaming device that goes far beyond gaming - Consumer Reports

Xbox One: A family-focused console that goes beyond gaming - Washington Post

Xbox One review: Compelling console with a strong lineup of games - NBC News

2bde40181791da1e1.png

c2bfcd52d47d49981.png

آخرین ویرایش:
720Pـی که با صداقت باشه بهتر از 900P،1080P با ژانگولر بازی و دروغگویی هست.

خبر داری که COD GHOSTS رو PS4 هم 720P هست؟راستی اساسین رو یادم رفت.;)
دیگه توجیه هم حدی داره به خدا....
داداش محض اطلاعت cod و هم ac روی ps4 به صورت 1080 native هستن فقط با پچ روز اول این قابلیت روپیدا میکنن ولی اگر x1 هم میشد حتما واسه اونم پچ میدادن ولی ندادن
پس بیخیال واسه چیزهای دیگه زور بزن ثابت کنی x1 بهتره...

720Pـی که با صداقت باشه بهتر از 900P،1080P با ژانگولر بازی و دروغگویی هست.

خبر داری که COD GHOSTS رو PS4 هم 720P هست؟راستی اساسین رو یادم رفت.;)
الان هم cod و هم ac روي ps4 ء 1080p هستن چون براي هر دو اين ها اون پچي كه بازي رو 1080p ميكرد منتشر شده

باطری قلمی اصلا ایراد نیست که بخواد حل بشه.واسه همین گفتم اکثر ایرادهاش مزخرف هست.شخصا بسیار با باتری قلمی حال میکنم و به نظرم مشکلی بهش وارد نیست.:)

خداییش نزن این حرف رو واقعا مسخره است ... من 4 روز پیش یه x360 میخواستم بخرم 400 تومن ... سر همین باطری قلمی منصرف شدم ... طرف باطری هاش تموم شده بود ... اون کابل شارِژ رو هم نداشت ... گفتم برای 3-4 تا بازی برای چی باید انقدر پیاده شدم ...

حالا یه چیزی اون کابله باطری ها رو هم شارِژ میکنه ... یا فقط وقتی وصله میشه بازی کرد .. اخه خیلی کوتاهه ...

The Verge به X1 یک دهم بیشتر نمره داده، اینم به زودی میره کنار دست Polygon >:d< :دی
فکر کنم زیاد با Verge آشنایی نداشته باشی. به هیچ محصولی حتی خیلی عالی نمره بالا نمیده مگر اینکه مارک Apple روش خورده باشه! اینجا هم به خود کنسول نمره پایینی داده (کمتر از PS4).
اومده به کنترلر XB1 نمره 8 داده در صورتی که هم نوآوری داره و خیلی ها نقطه قوت کنسول دونستند و ازش تعریف کردن ( 9 داده به کنترلر PS4)
تو قسمت Heat/Noise اومده 8 داده موردی که باز هم از موارد مثبت کنسول هست و اکثر نقد ها بهش اشاره شده که کنسول خنک و بدون صدایی هست. پایین ترین نمره ای که میشه در این مورد در نظر گرفت براش 9 هست که 8 داده مثل PS4!
همین چند روز پیش نقد Windows 8.1ـش رو میخوندم که به اکوسیستم (تعداد و تنوع نرم افزار) 8 داده بود و تو نقد Mac OSX Mavericks به اکوسیستم 9 داده بود! یعنی کاملا برعکس!!!
البته اینو نگفتم که فک کنین منظورم اینه Sony favourـه نه! کلآ دوس نداره به چیزی از مایکروسافت نمره خوب بده!

دسته ps3 با یه شارژ کامل حدود 7 ساعت یا بیشتر شارژ نگه میداره!با این صحبتایی که کردی یعنی شما 7 ساعت پشت سر هم بازی میکنی؟:-/

حتما داری شوخی میکنی ... من همین دیروز 9 ساعت فاینال فانتزی 13 زدم ... تازه یادم نمیاد دسته رو کی شارِژ کردم ... هنوز شارژش نصف هم نشده

من یه بار امتحان کردن با 5 ساعت شارژ دسته ...21 ساعت قشنگ دسه دووم اورد شارژش .... حتما باطری دسته شما عیب کرده

باطری قلمی اصلا ایراد نیست که بخواد حل بشه.واسه همین گفتم اکثر ایرادهاش مزخرف هست.شخصا بسیار با باتری قلمی حال میکنم و به نظرم مشکلی بهش وارد نیست.:)
آدم فن یک چیز باشه با ایرادات اون چیز هم حال میکنه :دی
کلا منم همینطوریم :دی

خداییش نزن این حرف رو واقعا مسخره است ... من 4 روز پیش یه x360 میخواستم بخرم 400 تومن ... سر همین باطری قلمی منصرف شدم ... طرف باطری هاش تموم شده بود ... اون کابل شارِژ رو هم نداشت ... گفتم برای 3-4 تا بازی برای چی باید انقدر پیاده شدم ...

حالا یه چیزی اون کابله باطری ها رو هم شارِژ میکنه ... یا فقط وقتی وصله میشه بازی کرد .. اخه خیلی کوتاهه ...

من با باطری قلمی هیچ مشکلی ندارم و از این سیستم مایکروسافت استقبال میکنم.نسل قبل 4 جفت باطری شارژی خریده بودم و حتی اگر موقع بازی آنلاین هم شارژ باطری تموم میشد به خاطر چشمک زدن و هشدار روی کنترلر X360 که به خوبی چند دقیقه قبل هشدار رو میداد سریعا باطری رو عوض میکردم و هیچ مشکلی نداشتم:d نمی دونم چرا اینو یک ایراد می دونید بر فرض هم ایراد باشه این اصلا ایراد بزرگی نیست و در مقابل عظمت Xbox one به چشم نمیاد;;)

آخرین ویرایش:
Xbox One review: This is the console of the future - Fortune
Xbox One Is a Slice of the Future - Rolling Stone

جالبه که نقدها به Made for Future بودن Xbox one اشاره دارن! آرشیتکت های One هم توی برنامشون اشاره میکردن که رندر آینده چجوریه.
Why include eSRAM at all if it becomes a limiting factor? Simply due to its bandwidth for tiled texture middleware, which is reportedly 192 GB/s. Also, it appropriately helps make Cloud gaming more possible on normal internet connections thanks to its LZ encode/decode compression abilities. So whether we believe so or not, Microsoft knew what it was doing when it included eSRAM into the Xbox One. We’ll just have towait and see if devs can deliver the best visual experience possible while taking advantage of the eSRAM’s many benefits.
Read more at http://gamingbolt.com/why-xbox-ones...ed-textures-using-dx-11-2#RvAM2ddZ8i9oKgRV.99
طراحی eSRAM و DX11.2 + Tiles Resources اجازه میده که تکسچر های بسیار بزرگ (مثلا 6GB) رو توی فضای کوچیک جا بدن ولی مشکلش اینه که پهنای باند فوق العاده بالا (192GB/s !!) احتیاج داره که پهنای باند 209GB ـه eSRAM برای همین منظور هست.

Halo 5
3550.gif

Pocket-lint که 2 نمره بیشتر داده :)) Polygon هم که قرار بود 12 از 10 بده ولی گویا با مایکروسافت به توافق نرسیدن :)) راستی اینم جالبه:
http://forum.bazicenter.com/thread83955/
فقط دو صفحه رفته جلو بعد از 1 هفته، اینجا بعد از چند ساعت 5 صفحه رفته جلو lol :biggrin1:
مردم این روزا چه چیزایی رو ترول میکنن...!
فلان سایت به کنسول وان 0.1 بیشتر داده خوب نوش جونتون:dصفحه تاپیک شما هم ایشالا برسه به 1000 برای PS4 همون صفحه 2 بمونه!دلت خوشه ها!:d
من حاضرم PS4 از همه سایتا 0 بگیره و تاپیکی براش زده نشه اصن!ولی همه سازنده ها براش غش و ضعف برن و تو 24 ساعت 1 میلیون بفروشه و ناوتی داگ و سانتا مونیکا و ... براش بازی انحصاری بزنن و مثل نسل قبل و داداش بزرگترش هر سال جایزه بهترین بازی ها و بهترین گرافیک و اینا مختص بازیای خودش باشه و بس:d

مردم این روزا چه چیزایی رو ترول میکنن...!
فلان سایت به کنسول وان 0.1 بیشتر داده خوب نوش جونتون:dصفحه تاپیک شما هم ایشالا برسه به 1000 برای PS4 همون صفحه 2 بمونه!دلت خوشه ها!:d
من حاضرم PS4 از همه سایتا 0 بگیره و تاپیکی براش زده نشه اصن!ولی همه سازنده ها براش غش و ضعف برن و تو 24 ساعت 1 میلیون بفروشه و ناوتی داگ و سانتا مونیکا و ... براش بازی انحصاری بزنن و مثل نسل قبل و داداش بزرگترش هر سال جایزه بهترین بازی ها و بهترین گرافیک و اینا مختص بازیای خودش باشه و بس:d
لول :)) اصلا نگرفتی قضیه چیه همین جوری اومدی یه چیزی گفتی :دی دفعه دیگه کامنت ها رو با دقت بیشتری بخون، آفرین :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or