امتیازات شما به مافیا 2

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیازات شما به mafia2

• مجموع رای دهنده‌ها
    233

u.s.a

کاربر سایت
بعد از 7سال صبر بالاخره انتظارها به پایان رسید مافیا2 هم به بازار امد.نسخه قبلی این بازی به زعم بسیاری از گیمرها بهترین بازیه تاریخ بازیهای ویدیویی بود که خاطره ای خوش و درخشان از داستانی بسیار جذاب گیرا و رمانتیک و گیم پلی بسیار شیرین با موسیقی بینظیر همراه بود و حالا نسخه دوم این بازی طبیعتا کار بسیار بسیار مشکلی رو داشت چون اسمش مافیا بود.به قول یکی از دوستانم این بازی فوق العادست و شایدم یکی از بهترین عناوین این نسل ولی چون اسمش مافیاست و خاطره ای به اسم مافیا1 پشتشه مقداری جوزدگی و انتظارات بسیار رو به همراه داره.
به هر حال با اینکه امتیازات خوب بود ولی شاید انتظارات رو براورد نکرد و گیمرها انتظار بیشتری داشتن.
برای همین این تاپیک رو زدم تا متوجه بشیم سطح فکری ما و سایتها تا چه میران متفاوت یا مشابه هست؟
از دوستان عزیز هم میخام نقاط ضعف و قوتشوت رو به درستی و بدون اینکه اسمی از بازیه دیگه ای ببرن بگن.
سپاسگزارم

بعد از 7سال صبر بالاخره انتظارها به پایان رسید مافیا2 هم به بازار امد.نسخه قبلی این بازی به زعم بسیاری از گیمرها بهترین بازیه تاریخ بازیهای ویدیویی بود

البته به زعم گیمر های ایرانی...:d..واقعا نمیدونم چرا یهو انقدر پیش ایرانیا محبوب شد..

عزیزم بهتر بود علت امتیازتم بگیونقاط قوت و ضعفی که باعث شد این امتیازو بدی اگه بگی ممنون میشم
وا... tearin- رو مخ رفتن زیاد از حد رانندگی (نصف زمان گیم پلی رو مشغول رانندگی هستیم!)
تکراری شدن مراحل-نبود 4 تا مرحله فان و جانبی جهت سرگرمی-کلی باگ!!!به عنوان نمونه سوار ماشن میشدم و جو را جا میزاشتم ،به حالت غیبی میومد تو ماشین:دی-مثلا وقتی همین بشر میخواست سوار ماشین بشه و در باز بود- با در باز رفتیم توی دیوارو میله!که حتا درم نشکست،و براحتی به حالت غیبی رد میشد-معلق شدن ماشین در میون اسمون و زمین:دی- و کلی نقاط ضعف که زیاد بود،اینا روهم تا حدی گفتم که کسی دلخور نشه وگرنه چیز برای گیر دادن -زیاد بود

نقاط قوتش که خیلی قُوَّت داشت .مثل ارتباط برقرار کردن شخصیت بازی .داستان خوب و تا حدی عمیق،روایت داستان که مثل فیلم بود و لذت بردیم- بهترین تجربه قبل از افطار:دی-موسیقی بازی که جدا عالی بود- فیزیکش هم اگه از باگهاش صرف نظر کنیم،برای یه گیم کنسولی خوب بود-نحوه ی روایت بازی در تقریبا 2 تا 3 دهه.گرافیک مناسب و رو به خوب برای کنسول.و...

7.5
نقاط قوت: صحنه های سینمایی بازی که نشان دهنده کارگردانی قوی بازیه.
گرافیک زیبا از همه مهمتر طراحی زیبا ماشینها -شروع خوب داستان

نقاط ضعف: پایان افتضاح و کوتاه- نداشته نواوری در گیم پلی- خطی بودن بازی- نداشتن ماموریت های فرعی - استفاده نکردن از تمام ظرفیت های بازی( به این معنی که خیلی از جاهایی که طراحی شده بود هیچ ماموریتی در اونجا صورت نمی گرفت و به حال خود رها شده بود)-(البته این که شما یه باجه پیدا می کردی و زنگ می زدی با پرداخت جریمه موقعیت اروم می کردی و تمام جنایاتی که کردی همه نادیده گرفته می شد به نظرم خیلی مسخره بود. فکر نمیکنم امریکا اینقدر خر تو خر بوده.):-o

من هنوز تمومش نکردم ولی از نظر من 7 کافیه ، حالا باز تا آخر بازی ببینم چی میشه!

نمیدونم چرا نمیتونم با بازی ارتباط برقرار کنم :-/! در کل اونی نبوده که فکر میکردم ولی گفتم باید تا پایان برم بعد !

من بهش 8.5 میدم . داستان و گرافیک خوب و گیم پلی متوسط . یه کمم کوتاه بودن بازی
این حرکت جدیده!!؟
حتما فردا میخواین یه تاپیک بزنین:
امتیاز شما به Halo Reach
امتیاز شما به GeOW 3
امتیاز شما به Fable III
و...
تاپیک واسه این کارا هست:

امتياز اعضای بازي سنتر به عناوين XBOX 360

پ.ن:حالا یکی خواست کمتر از 7 بده باید چیکار کنه!!!!!؟
میشه بگید چه اشکالی داره ؟فروم برای th زدن و بحث کردنه . هزینه ایم برای شما نداره که اعتراض داری !

جالبه تا این جا که اکثر کامنتا تواین تاپیک ازامتیاز کم به بازی میگه
ولی تونظر سنجی چیزه دیگه ای میگه
من خودم به بازی 10 میدم.چون تمام انتظاراتم براورده کرد.
خیلی برام جالبه یکی به بازی میده 6.5 بعد توتاپیک دانلود دنبال بازیه شرک میگرده!شما برو همونو بازی کن!
درست بازی چند تا باگ داشت اما اینقدرجنبه ی مثبت داره که اونو می پوشونه.
اهااااای کسایی که به بازی امتیاز بالا دادید بیاید با گذاشتن کامنت هم از بازی حمایت کنیم!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or