امتیازات سایتها و مجلات به The Godfather II

IGN : 7.7-10 = 77

5gbad0jvnb6ttr1hi.jpg

1h4a74gmqrtaa0j5pvdo.jpg

--------------------

آخرین ویرایش:
اين بازي دو وجه در نقد داره 1- اينكه بازي رو با شاهكاري مثل GTA مقايسه كني كه مسلما امتيازات كمي ميگيره.
2- اينكه بازي رو از ديد خود بازي و نسبت به نسخه قبل نگاه كني كه در اين صورت ما با يك بازي خوب رو در رو هستيم.

نظر شخصي !

GAM SPOT 4.5:eek:

The Good

good_brutal_s.gif

The Bad

bad_busted_buggy_broke_s.gif
bad_bustedgraphics_s.gif
bad_bustedgraphics-technical_s.gif
bad_disappointing_s.gif
bad_weakstory_s.gif

نتیجه گیری:یا بازی مضخرف و اندر مضخرفه یا گیم اسپات بالا خونه رو داده اجاره(رهن کامل)؟؟؟؟!!!!!

من گزینه 2 رو انتخاب میکنم

یعنی چی خب؟ بده ، خوبه؟
گرافیکش که باید نمره منفی بگیره
من تو جریانات بازی نبودم ولی بهزاد ضیایی تو پیش نمایشش گفته بود اصلا نمیشه با GTA مقایسش کرد و ربطی به هم ندارن ، اینطور شد؟ نشد؟

یعنی چی خب؟ بده ، خوبه؟
گرافیکش که باید نمره منفی بگیره
من تو جریانات بازی نبودم ولی بهزاد ضیایی تو پیش نمایشش گفته بود اصلا نمیشه با GTA مقایسش کرد و ربطی به هم ندارن ، اینطور شد؟ نشد؟

گرافیکش از پیش بینی هم پایین تره. رسما در حد San Andreas ه و فقط آتیشش یکم بهتره و اون هم حداقل تو 360 از یه افکت 2 بعدی ساده ی نسبتا قشنگ استفاده می کنه.
مشکل اینجاس که گیم پلیش هم در همون حده. عمق بخش استراتژی و به اصطلاح Don's View در حد بازی های پارتی Wii ه و مکانیزم تیراندازی عینا مثل Wheelman ه!! فقط مشت و لگدش بد نیستن که اونم زود تکراری می شن. بازی واقعا ایده های خوبی داشت و روی کاغذ باید یه اثر کاملا متفاوت می شد ولی الان معلوم شده که EA و تیمش به همه کلک زده بودن و اصلا اون چیزی رو که قولش رو داده بودن پیاده سازی نکردن.

گیم اسپات هم رسما قاط زد ها ! 4.5 !!!! موندم بازی رو بگیرم یا نه.ظاهرا که گند زده رفته...لااقل اسم بازی یه چیز دیگه بود آخه آدم روش بشه بازی کنه.

بازی رو باید گرفت-
ولی خدایش بیشتر از 5.5-6 حقش نیست- ریویو چنتا سایت رو دیدم واقعا یک نمه فراتر از حد افتضاح حاضر
شده:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or