امتیازات سایتها و مجلات به The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Activision

کاربر سایت
امتیازات سایتها و مجلات به بازی The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
_
اطلاعات مختصر از بازی

ناشر: Atari
سازنده: Starbreeze Studios
سبک: First-Person Shooter
تاریخ ریلیز: 7 April
پلتفرم: PC - Playstation 3 - Xbox 360

این بازی اولین امتیازاتش رو گرفت

نسخه Xbox 360

Xbox World 360 Magazine UK: 8.4-10 = 84

Official Xbox Magazine UK: 8.10 = 80
_

نسخه Playstation 3

Playstation Official Magazine UK: 8-10 = 80
_

IGN امتیاز 7.4

ks386.jpg

با توجه به دمویی که بازی کردم به نظرم یه کم در حق بازی کم لطفی شده و این موضوع شاید به خاطر نسخه قبلیش هست. یعنی اگه اون نسخه وجود نداشت الآن بیشتر از بازی تعریف میشد.
در مورد گرافیک که حداقل توی دمو خیلی بیشتر از 7.5 ارزش داشت ! انیمیشنها درسته یه جوری بود ولی گرافیک مشکل خاصی نداشت (به جز مواردی که خیلی به در و دیوار نزدیک میشیم !) و بعضی جاها جدآ زیبا بود.
گیم پلی هم من کلآ با گیم پلی Riddick قبلی هم مشکل داشتم ولی توی دمو که خیلی جالب بود و به دلم نشست.
کلآ به نظرم بازی ای هست که حتمآ ارزش امتحان شدن رو داره. (شایدم این حرفها به خاطر غیرت من نسبت به Starbreeze هست :دی)

دقیقا چیزی که اریا میگه .
سایتها همیشه بازی را با نسخه قبلیش مقایسه میکنن و امتیاز میدن ولی همین طور که اریا جان هم گفت , حداقل از نظر گرافیکی من بازی را خیلی خوب میدونستم چیزی که حتی تو خیلی از فرومهای خارجی نظرات افراد این بود .
والا تازگی ها سایتها یه جوری شدن و اصلا نمیشه رو حرفاشون حساب باز کرد .

بايد توجه داشت كه بيشتر اين بازي يك Remake است از يكي از عظيم ترين FPS ها كه تو زمان خودش تركوند و واقعا كم لطفي شده نسبت به اين بازي .
مگه ميشه Starbreeze بازي بسازه بد باشه ؟؟؟

منم با نظر دوستان موافقم. با توجه به نسخه قبلش و پیشرفتهاش در گیم پلی و گرافیک و کلا همه چیز این Remake جدید رو سنجیدن وگرنه :
مگه ميشه Starbreeze بازي بسازه بد باشه ؟؟؟
نه والا! :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or