امتیازات سایتها و مجلات به Resistance 2

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
بالاخره نوبت یکی دیگه از بازیهای فوق العاده پاییز امسال رسیده و اولین سایتی که به Resistance 2 امتیاز داده IGN بوده :
asdasda.JPG

به گفته IGN , این بازی یکی از معدود بازیهایی هست که از هر نظر نسبت به نسخه قبلی خودش پیشرفت داشته. قسمت Singleplayer بازی به اندازه کافی از نظر داستان و وسعت میدونهای جنگ عظیم و حماسی هست که به تنهایی ارزش خرید رو به بازی بده. Co-op بازی هم بیش از حد جذاب کار شده و وسعت بازی رو بیش از پیش میکنه. به علاوه تعداد زیادی چیزهای آزاد شدنی (Unlockable) و سیستم Trophy و Community باعث میشن با یک پدیده شگفت انگیز طرف باشیم. Resistance 2 بازی انحصاری ای هست که دارندگان PS3 باید به اون افتخار کنند.

سلام.
عالی بود.اگه واقا نسبت به نسخه ی اولش پیشرفت کرده باشه که امتیازاتم همینو نشون میده با یه بازیه بزرگی طرف هستیم-مرسی از خبرتون

من انتظار داشتم Lasting Appeal ش 10 بگیره ، چون فقط آنلاینش کلی آدمو درگیر میکنه ، خیلی وسیعه ...
من هم نظر نیما جان رو دارم اما به نظر من باید سایت ها میزان امتیاز دهیشون بیشتربشه بهتر هستش از 10 به 20 چون واقعا دیگه نمیشه بین بازی که9 میگیره با این همه امکانات و محیط بزورگ بازی و این همه وصایل امتیازش با یک بازی کوچیک و خیلی سطحی برابر باشه که این از قدرت درست امتیاز دهی کم میکنه چون واقعا بعضی ها بر مبنای این امتیاز ها هستش که بازی ها رو میخرن

به گفته IGN , این بازی یکی از معدود بازیهایی هست که از هر نظر نسبت به نسخه قبلی خودش پیشرفت داشته.
که یک بازی لانچ بود :دی.
چون فقط آنلاینش کلی آدمو درگیر میکنه ، خیلی وسیعه ...
داری بازی رو نیما جون!؟.

lasting appeal همون معنی جذابیت رو میده.
نکات بسیار خوبی بهشون اشاره شده از جمله 10 ساعت گیم‌پلی برای بخش تک نفره که بسیار خوب هم کار شده. به شخصه توقع بخش تکنفره عالیی رو نداشتم که خوشبختانه اینطور نشد ولی در مورد بخش چند نفره تنها برداشتی که میشه از نوشته‌های اطراف و اکناف داشت! عظیم و زیباست. در کل بنظرم یکی از اون بازی‌هایی هستش که ارزش کنسول سونی رو بالا میبره. البته بعد از تجارب بسیار خوبی که INSOMNIAC با نسخه اول این بازی و یک و نیم نسخه R&C FUTURE روی پلتفرم PS3 داشت! توقع کمتری از این شرکت خوب نمی‌شد داشت.

من انتظار داشتم Lasting Appeal ش 10 بگیره ، چون فقط آنلاینش کلی آدمو درگیر میکنه ، خیلی وسیعه ...

گویا این ادیتور تیم پلی استیشن IGN, جناب آقای JEFF HAYNES , با 60 نفر مولتی پلیر یه نمه مشکل داره! چون این ویدیوی مربوط به Review رو الان دیدم , طرف گفته:
first of all there can be up to 60 guys on one map at any time and there is no noticeable lag in our play times but we dont know what black magic insomniac use but its preety redicuelus that it works as well as it does
فقط LMAO :laughing:

خودتون گوش کنید قسمت های آخر ویدیو رو:
- دانلود Review
- دیدن Review

- - - - - - - - - -
خبری از بخش Cooperate نشد؟ به ادعای کاربر Robin Hood حدود 100 ساعت گیم پلی داره و کلا از بخش Single جداست و این داستانها!. چیزی میدونید بگید لطفا.
ممنون

داخل همون متنی که IGN به Review بازی پرداخته , به طور کامل در مورد همه چیز توضیح داده:((

نمونش:

The first mode that's included is a cooperative mode, which allows up to 8 players to leap into a game and explore the world of Resistance 2. However, you're not playing as Nathan Hale or as one of his Sentinels. Instead, you're part of the Spectres, a separate military faction tasked with tracking down and finding Gray Tech, items held by the Chimera around the world. The co-op mode missions run parallel to the action of the single player campaign, and helps to point out that Nathan isn't the only one that's fighting this war against the Chimera; other humans are risking their lives trying to defeat the invaders as well.

آخرین ویرایش:
من Multiplayer Beta ش رو الان دو هفته ست که دارم بازی میکنم ، با اینکه Beta ست ولی فکر میکنم در نهایت نسخه نهایی هم همین باشه ، چون نقص نداره .
حواسم نبود "آنلاینش" رو در اون پست ندیدم! :دی.
خبری از بخش Cooperate نشد؟ به ادعای کاربر Robin Hood حدود 100 ساعت گیم پلی داره و کلا از بخش Single جداست و این داستانها!. چیزی میدونید بگید لطفا.
ممنون

فعلا که امتیاز خیلی خوبی گرفته.:eek::love:
حالا ببینیم سایت گیم اسقات چن میده ! ولی با این امتیازی که ign داده و از اونجایی که تو خیلی از بازی ها این دو سایت امتیازاتشون نسبت به هم تغیر خواصی نداره ، انتظار میره 9 یا 9.5 بگیره .:-"

فعلا که امتیاز خیلی خوبی گرفته.:eek::love:
حالا ببینیم سایت گیم اسقات چن میده ! ولی با این امتیازی که ign داده و از اونجایی که تو خیلی از بازی ها این دو سایت امتیازاتشون نسبت به هم تغیر خواصی نداره ، انتظار میره 9 یا 9.5 بگیره .:-"
فکر کنم تو چنتا بازی امتیازشون زیاد با هم فرق داشت یادم نمیاد کدوم بازیها بودن مثلا یکیشون داده بود 7 (فکر کنم IGN ) و گیم اسقات هم داده بود 9

حواسم نبود "آنلاینش" رو در اون پست ندیدم! :دی.
ممنون

این درسته که یه Cooperative در قسمت Multiplayer داره که کلا از Campaign و داستان بازی جداست .
یعنی شما با بقیه یه تیم میشید که بهتون ماموریت میدن ، طرف مقابل هم که خب AI هستن ( از همین جک و جونورهای تو بازی ) . من تا 30 دقیقه بازی کردم که کل تیم با هم شهید شد ( 12 نفر بودیم ) دیگه نمیدونم چقدر زمان میبره تا همه ماموریت ها تموم بشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or