امتیازات سایتها و مجلات به Empire: Total War

Activision

کاربر سایت
سلام

امتیازات سایتها و مجلات به بازی Empire: Total War

ناشر : SEGA
شرکت سازنده : Creative Assembly
سبک : RTS
پلتفرم : PC
_

این بازی اولین امتیازش رو گرفت .

PC Gamer UK : 9.4-10 = 94

من همش فکر می کردم این بازی در حد Total War های قبلی در نیومده که Hype نمی شه اما الان به نظر میاد که از Rome هم بهتر باشه. چرا اینقدر بی سر و صدا!؟ کم ترین تبلیغات برای یکی از مهمترین و بهترین بازی های استراتژی سال عجیب به نظر می رسه.

خدا رو شکر بعد از مدتها انگار بلاخره یک بازی استراتژیک خوب تجربه میکنیم:smile: امتیازایی که تا به حال گرفته واقعا محشره:love:

ناشرش که Sega هست و اگر اشتباه نکنم بعد از خیلی وقت یک بازی ساخته که نمرات در حد عالی هست . و از امتیازاتش معلومه که بازی استراتژی خوبی هست

تا حالا هرچی امتیاز گرفته بالای 9 بوده و سایتهای بزرگی هم مثل IGN - Eurogamer و ... امتیاز بالایی دادند .

فقط باید دید که چقدر میفروشه و سگا هم این بازی پلی برای خارج شدن از بحرانش ( حداقل طبق گفته های خودمون بحران ) بشه .

ناشرش که Sega هست و اگر اشتباه نکنم بعد از خیلی وقت یک بازی ساخته که نمرات در حد عالی هست . و از امتیازاتش معلومه که بازی استراتژی خوبی هست

تا حالا هرچی امتیاز گرفته بالای 9 بوده و سایتهای بزرگی هم مثل IGN - Eurogamer و ... امتیاز بالایی دادند .

فقط باید دید که چقدر میفروشه و سگا هم این بازی پلی برای خارج شدن از بحرانش ( حداقل طبق گفته های خودمون بحران ) بشه .

سگا فقط ناشره، Creative Assembly سازنده است که نسخه های قبلیم خودش ساخته بوده.
این نسخه واقعا عالیه نبرد ناوالش بسیار جذابه $-) من که از استراتژی حالم به هم میخوره از این خیلی خوشم اومده.

من که از بس مدتهاس به بازی راهبردی:biggrin1: درست و درمون نزدم و صدبار WIC , HOH , CIV رو دوره کردم شدیدا منتظرم تا گت مای هندز درتی آن ایت.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or