RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Apr 16, 2014 #1 Eurogamer – 8 Polygon – 6.5 CVG – 8 OXM – 8 Edge – 8 GamesBeat – 90/100 EGM -8 gamesTM -8 Xbox360Achievements – 80/100 Gamespot – 8 Videogamer – 9 Joystiq – 4/5 God is a Geek – 8 Spong 3.5/5 Gamesradar – 4/5 NowGamer – 7.5
Eurogamer – 8 Polygon – 6.5 CVG – 8 OXM – 8 Edge – 8 GamesBeat – 90/100 EGM -8 gamesTM -8 Xbox360Achievements – 80/100 Gamespot – 8 Videogamer – 9 Joystiq – 4/5 God is a Geek – 8 Spong 3.5/5 Gamesradar – 4/5 NowGamer – 7.5
Nathan Drake Evanescence کاربر سایت Apr 21, 2014 #16 مگه سری Trials همیشه جزو بازی های Arcade نبودن؟! این چرا نسخه فیزیکی و این داستانا داره؟! من Demo ـش رو زدم دان شه 5 گیگ ـه دموی بازی، دو برابر فیفاس
مگه سری Trials همیشه جزو بازی های Arcade نبودن؟! این چرا نسخه فیزیکی و این داستانا داره؟! من Demo ـش رو زدم دان شه 5 گیگ ـه دموی بازی، دو برابر فیفاس
Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن Apr 21, 2014 #17 نوشته شده توسط Nathan Drake: مگه سری Trials همیشه جزو بازی های Arcade نبودن؟! این چرا نسخه فیزیکی و این داستانا داره؟! من Demo ـش رو زدم دان شه 5 گیگ ـه دموی بازی، دو برابر فیفاس بیشتر... بودن و هستن:d ولی نسخه نسل بعدی بازی نسخه فیزیکی داره و دلیلشم به گفته سازنده بازی اینه که این شماره از تمام شماره های قبلی بزرگتره و برای همین روی دیسک هم عرضه میشه (شده:d)
نوشته شده توسط Nathan Drake: مگه سری Trials همیشه جزو بازی های Arcade نبودن؟! این چرا نسخه فیزیکی و این داستانا داره؟! من Demo ـش رو زدم دان شه 5 گیگ ـه دموی بازی، دو برابر فیفاس بیشتر... بودن و هستن:d ولی نسخه نسل بعدی بازی نسخه فیزیکی داره و دلیلشم به گفته سازنده بازی اینه که این شماره از تمام شماره های قبلی بزرگتره و برای همین روی دیسک هم عرضه میشه (شده:d)