امتیازات بازی Total War: Shogun 2

highergraphic

کاربر سایت
www.totalvideogames.com_4815shogun2_logo_finA_Solid%20Black-Red_71340__size_655_1500.jpg
سایت PC Gamer UK به این بازی نمره ی 92 از 100 داد.
منبع

واقعا امتیاز GS حقش بود.>:d<
فقط دعا کنید بازی بتونه تو فروش موفق باشه، که دل PC بازها خوش باشه.
فقط یه نکته سازنده ها گفته بودن رو بخش هوش مصنوعی تمرکز می کنن. مشکلی که سری Total War همیشه باهاش دست و پنجه نرم میکرد هوش مصنوعی نامناسبش بود کع ظاهرا بر خلاف ادعای سازنده ها این مشکل همچنا پا بر جا هست.
این هم نکته ضعفی که GS از هوش مصنوعی بازی گرفته:
Occasional AI issues in real-time battles.

این PC باز ها نامردا بازی ندارن ندارن... یهو یه بازی میدن دنیا رو تکون میده :دی!
این یکی رو فکر کنم باید تجربه کنم... خصوصا اینکه رگ و ریشه فرهنگ ژاپن توش مشخصه...

این PC باز ها نامردا بازی ندارن ندارن... یهو یه بازی میدن دنیا رو تکون میده :دی!
این یکی رو فکر کنم باید تجربه کنم... خصوصا اینکه رگ و ریشه فرهنگ ژاپن توش مشخصه...

100% باید هر گیمری تجربش کنه :d کلا سری Total War از اون بازی هایی که باعث میشه احترام خاصی واسه PC قائل بشم :d به خصوص این نسخه که به شدت پیشرفت داشته ...

واقعا امتیاز GS حقش بود.>:d<
فقط دعا کنید بازی بتونه تو فروش موفق باشه، که دل PC بازها خوش باشه.
فقط یه نکته سازنده ها گفته بودن رو بخش هوش مصنوعی تمرکز می کنن. مشکلی که سری Total War همیشه باهاش دست و پنجه نرم میکرد هوش مصنوعی نامناسبش بود کع ظاهرا بر خلاف ادعای سازنده ها این مشکل همچنا پا بر جا هست.
این هم نکته ضعفی که GS از هوش مصنوعی بازی گرفته:
Occasional AI issues in real-time battles.

Game Spot کفته هنوز مشکل داره ولی خیلی بهتر از قبل شده
همین خیلی بهتر فعلا واسمون خوبه تا Rome 2 بیاد :d

مشکلی که سری Total War همیشه باهاش دست و پنجه نرم میکرد هوش مصنوعی نامناسبش بود کع ظاهرا بر خلاف ادعای سازنده ها این مشکل همچنا پا بر جا هست.

نه نه وحيد ... من دموش رو بازي كردم اين دشمناي بي!@# خيلي هوش مصنوعيش بالا بود قشنگ دورت ميزنن ...
مث رم توتال وار نيست وحشتناك سخته جنگاش من ديدم تجربه كردم

او.ام.اف.جی!!
جلّ الخالق! مثل اینکه شوگان ایندفعه می‌خواد دامن خلق روزگارو از دست ببره!
انصافاً نمرات خوبی گرفته، حیف که با PC خدافظی کردم!:d
مبارک دوستان باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or