highergraphic کاربر سایت Feb 11, 2011 #1 سایت PC Gamer UK به این بازی نمره ی 92 از 100 داد. منبع Reactions: S.T Infamous, VahiD_ST and Quantic Dream
Soheil Set Free The Devil Inside کاربر سایت Mar 8, 2011 #5 نوشته شده توسط Synyster Gates: Game Informer 9.5/10 بسیار هم عالی بیشتر... به به.بهترين بازي استراتژي سال و آبروي PC باز جماعت.
نوشته شده توسط Synyster Gates: Game Informer 9.5/10 بسیار هم عالی بیشتر... به به.بهترين بازي استراتژي سال و آبروي PC باز جماعت.
Quarantine کاربر سایت Mar 8, 2011 #6 به به !!!>:d<>:d< این بازی و W2 تنها دلایلی هستن که میخوام به خاطرشون بعد از دو سه سال دوباره برگردم به PC البته این هم بی تاثییر نیس!!! 2nd Generation Intel® Core™i5 processor البته فعلا باید پولامو جمع کنم یه نیم میلیونی کم دارم!#
به به !!!>:d<>:d< این بازی و W2 تنها دلایلی هستن که میخوام به خاطرشون بعد از دو سه سال دوباره برگردم به PC البته این هم بی تاثییر نیس!!! 2nd Generation Intel® Core™i5 processor البته فعلا باید پولامو جمع کنم یه نیم میلیونی کم دارم!#
devil eyes کاربر سایت Mar 9, 2011 #8 یعنی میشه عین ROME TOTAL WAR شه ای خدا بیشتر... ميزاره تو جيبش چي فك كردي ... اين نسخه خيلي خيلي بالاتر از رم توتال وار هستش :d
یعنی میشه عین ROME TOTAL WAR شه ای خدا بیشتر... ميزاره تو جيبش چي فك كردي ... اين نسخه خيلي خيلي بالاتر از رم توتال وار هستش :d
Timeless One Gemina Martia Victrix Loyal Member Mar 9, 2011 #9 استراتژی سال شد تموم :d میخوره بتونه واسه GOTY هم بره :d خدا رو هم شکر میکنیم که دیگه بازی پر از باگ مثل Empire قرار نیست بدن :d
استراتژی سال شد تموم :d میخوره بتونه واسه GOTY هم بره :d خدا رو هم شکر میکنیم که دیگه بازی پر از باگ مثل Empire قرار نیست بدن :d
Timeless One Gemina Martia Victrix Loyal Member Mar 9, 2011 #11 نوشته شده توسط Robin Hood: اینم باید مثل SC2 اوریج خور کرد!:d بیشتر... کلا غیر اوریج خریدنش خطرناکه :d Rome نسخه غیر اوریجش محدودیت گرافیکی داشت Medieval 2 که میپرید عقب Empire مشکل صدا و کرش داشت :d همه اینا هم به قصد بوده :d
نوشته شده توسط Robin Hood: اینم باید مثل SC2 اوریج خور کرد!:d بیشتر... کلا غیر اوریج خریدنش خطرناکه :d Rome نسخه غیر اوریجش محدودیت گرافیکی داشت Medieval 2 که میپرید عقب Empire مشکل صدا و کرش داشت :d همه اینا هم به قصد بوده :d