امتیازات بازی Tom Clancy's HAWX 2

Frobary

Loyal Member
سلام!
این بازی اولین امتیازش را گرفت. Edge به بازی امتیاز 5.0 از 10 داده است. لازم به ذکره که Edge به نسخه قبلی امتیاز 6.0 داده بود.

آخرین ویرایش:
H.A.W.X. هم فکر نکنم بازی بدی باشه.
ولی من مطمئم اگه بازی هم بد از آب در بیاد این Ubi فقط به خاطر چپاول پول این کارو کرده (به خاطر نسخه قبلی که فروشش راضی کننده بود)

من هم دموی شماره اول رو اون زمان دانلود کردم. هم شماره 2 ام رو. هنوزم معتقدم تا بدین جا رو دست AC6 بازی هواپیمایی نیست. گیم پلی پر کشش و روان و سریع از شاخص هاش هست.
تو هاوکس اینقدر انواع اقسام گزینه ها میاد رو صفحه که آدم نمیفهمه کی به کیه. انگار N3 داریم بازی میکنیم در آسمون :دی

مشکل شماره یکش فقط گیم پلی یا بهتر بگم فیزیک بازی بود (البته نه physX) نمیگم باید شبیه شبیهسازیها میشد اما حد اقل یکم روی تفاوت قدرت مانور هواپیماها و رفتار طبیعی هر کدوم تو وضعیتهای مختلف باید بیشتر کار میشد نه اینکه تفاوت همه هواپیماها فقط در سرعت و شعاع دور زدنشون باشه یا اینکه با A10 بری mig29 بزنی...داستان که در حد خودش خوب بود
گرافیک هم خیلی خوب بود

بهتر از يكش هست؟ كلا هم گيم پلي هم گرافيك؟

گیم پلی پیشرفت داشته !

اما گرافیک همون افتضاحی که بود هست ! حداقل مدلینگ افتضاح شماره اول ، هیچ تغییری نکرده و هواپیما کلا از نظر مدلینگ و Scale مورد دارن !!
چیزی که بعد از گذشت این همه وقت از AC6 ، اینا هنوز حتی نتونستن نزدیکش بشن ! گیم پلی هم که هیچ ! Ac6 خیلی بالاتره !

اینم برای مثال :

AC6 :

938702_20071005_790screen064.jpg

HAWX 2:

996044_20100825_790screen003.jpg

** تازه با توجه به این نکته که تصویر AC6 با HUD هست و HAWX2 بدون HUD

AC6:

938702_20071005_790screen024.jpg

HAWX 2:

943417_20080820_790screen005.jpg

آخرین ویرایش:
گیم پلی پیشرفت داشته !

اما گرافیک همون افتضاحی که بود هست ! حداقل مدلینگ افتضاح شماره اول ، هیچ تغییری نکرده و هواپیما کلا از نظر مدلینگ و Scale مورد دارن !!
چیزی که بعد از گذشت این همه وقت از AC6 ، اینا هنوز حتی نتونستن نزدیکش بشن ! گیم پلی هم که هیچ ! Ac6 خیلی بالاتره !

اینم برای مثال :

AC6 :

938702_20071005_790screen064.jpg

HAWX 2:

996044_20100825_790screen003.jpg

** تازه با توجه به این نکته که تصویر AC6 با HUD هست و HAWX2 بدون HUD

AC6:

938702_20071005_790screen024.jpg

HAWX 2:

943417_20080820_790screen005.jpg

من که هاوکس رو ترجیح میدم شخصا.
حالا کاری ندارن ace combat بهتره یا نه ولی از نظرم یه چیزی بینشون وجود داره که باعث میشه سلیقه های مختلفی از هرکدمشون خوششون بیاد!
چجوری بگم ace combat یه جورایی شرقی هست ولی هاوکس غربی هست...

من که هاوکس رو ترجیح میدم شخصا.
حالا کاری ندارن ace combat بهتره یا نه ولی از نظرم یه چیزی بینشون وجود داره که باعث میشه سلیقه های مختلفی از هرکدمشون خوششون بیاد!
چجوری بگم ace combat یه جورایی شرقی هست ولی هاوکس غربی هست...

آره فرق دارن ! ولی به نظر من میدونی فرقشون چیه ؟ HAWX سبکش Arcade تر و راحت تر هست ! اما AC خب بیشتر Real هست (نه اینکه Simulation باشه !!!!)
همین دو تا فرق هست که باعث میشه یکی با گیم پلی HAwx حال می کنه و یکی AC

اما خب در مورد گرافیک دوست عزیز قبول کنید ، نه تو Blazing Anegls ها و نه تو HAWX این استودیو خیلی ضعییف کار کرده !

شما نقطه مقابل Blazing Angels بازیه IL2 رو نگاه کنید ! از نظر گرافیکی فوق العاده قوی تر هست ! HAWX و AC هم همینطور ! این ضعف قسمت طراحی این استودیو هست که فکر می کنم Ubi باید یه فکری براش بکنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or