امتیازات بازی The Sims 4

• Thread starter Thread starter ُSoap
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ُSoap

کاربر سایت
256px-The_Sims_4_Box_Art.png

Developer :EA Maxis
Publisher : EA
Platform : PC
Release Date : September 2,2014

Hardcore Gamer 2.5/5
AnálisisLos Sims 4 -Vandal Online 9/10
The Escapist 2.5/5
Game Revolution 3.5/5
The Sims 4 Review -Softpedia 8/10
3DJuegos 80
Meristation 80
Everyeye.it 78
Cheat Code Central 3.3/5
GamesBeat 75/100
Gamer.no - 5/10
LevelUp - 8/10
Merlin'in Kazanı - 8/10
The Sims 4 (Video Game Review) - BioGamer Girl 9/10
NZGamer 8.5
Gaming Nexus 8.8
Joystiq 3.5/5
USgamer 3.5/5
GameTrailers 6.5/10
AusGamers 6.7/10
Metro GameCentral 7/10
Strategy Informer 8/10
ImpulseGamer 3.5/5
IGN 7.5/10
آپدیت خواهد شد!!!!!​

آخرین ویرایش:
بعضی شرکت ها با قراردادن و اجرا کردن اصول قدیمی ، قصد دارند همان موفقیت های گذشته را تکرار کنند ..EA Maxis هم از این قاعده مستثنی نیست.. او با همون گرافیک قدیمی، با همون روش های گذشته اون با هم عرضه The Sims 4 توی این نسل که همه میخوان شبیه سازی به اوج گرافیکی و هوش مصوعی فوق العاده برسه، این جوری میشه...
با عرضه Sim City و DRM اعصاب خردکنش و به قول این کاربر عزیزمون که بعد از Spore ، چیزی خوبی نساخت!

این شرکت همانند Infinity Ward عمل می کند!!!

بعضی شرکت ها با قراردادن و اجرا کردن اصول قدیمی ، قصد دارند همان موفقیت های گذشته را تکرار کنند ..EA Maxis هم از این قاعده مستثنی نیست.. او با همون گرافیک قدیمی، با همون روش های گذشته اون با هم عرضه The Sims 4 توی این نسل که همه میخوان شبیه سازی به اوج گرافیکی و هوش مصوعی فوق العاده برسه، این جوری میشه...
با عرضه Sim City و DRM اعصاب خردکنش و به قول این کاربر عزیزمون که بعد از Spore ، چیزی خوبی نساخت!

این شرکت همانند Infinity Ward عمل می کند!!!
EA تو چند سال اخیر اگه یه بازی فوق العاده ساخته باشه اون Sim Cityـه، برای ترول به یه جای دیگه آویزون شید;)

EA تو چند سال اخیر اگه یه بازی فوق العاده ساخته باشه اون Sim Cityـه، برای ترول به یه جای دیگه آویزون شید;)

درکت میکنم.... فکر کنم تو یکی از طرفداران دوآتیشی Sim City هستی .. انتقاد کردن بهش، تو رو ناراحت میکنه... منم مثل تو طرفدار مثلا Doom 3 هستم و زمانیکه مثلا بهش انتقاد میکنند، ناراحت میشم و دوست دارم بر خلاف آن ها بنویسم ، اما در حقیقت SIm City 2013 یک نسخه بی ارزش از این مجموعه بزرگ است.

درکت میکنم.... فکر کنم تو یکی از طرفداران دوآتیشی Sim City هستی .. انتقاد کردن بهش، تو رو ناراحت میکنه... منم مثل تو طرفدار مثلا Doom 3 هستم و زمانیکه مثلا بهش انتقاد میکنند، ناراحت میشم و دوست دارم بر خلاف آن ها بنویسم ، اما در حقیقت SIm City 2013 یک نسخه بی ارزش از این مجموعه بزرگ است.
حقیقت؟ تنها مشکل SimCity این بود که شهر هاش کوچیک بودن که با کمی فکر و استفاده از چند تا شهر حل میشد.
شما هم خودتو بکوبی به دیوار، چاقو فرو کنی تو بدنت، حلق آویز کنی خودتو بازم این فکت که سیم سیتی فوقالعاده ـست رو نمی تونی عوض کنی، سعی نکن;)

بازی به اون قشنگی:|
خوب شما که درک میکنید دیگه حرفای دیگت بره چیه:|
تنها ایرادش drm بود که برداشته شد رفت!

will wright کجایی که یادت به خیر:(
بعد از spore دیگه هیچ بازی درست و حسابی نساخت.
ویل رایت کلاً بعد از Spore دیگه بازی نساخت که حالا بخواد درست درمون باشه یا نباشه :دی
کلاً از صنعت گیم خداحافظی کرده. آلان هم زده تو کاره ساخت روبات و نوشتن مقاله در مورد نظریه فرگشت و ... !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or