امتیازات بازی The Order: 1886

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
87136612793838055436.jpg

پلتفرم: PS4
سازنده: Ready At Dawn
تاریخ عرضه: February 20, 2015
The Order: 1886 اولین امتیارش رو از یک مجله فرانسوی دریافت کرد.

Gameplay:
بسیار ساده ولی با صحنه‌های اکشن موثر، QTE های زیاد و برخی مراحل مخفیانه ضعیف.

Graphics:
بافت ها با بالاترین کیفیت، افکت‌هایی که مغزتون رو منفجر می‌کنه و همچنین انتقالی بین gameplay و cutscene صورت نمی‌گیره.

Sound:
بسیار خوب؛ دیالوگ‌ها و feedback اسلحه‌ها.

Duration:
تقریبا 7 ساعت، بدون عجله بازی کردن، که کمی کوتاه هست. ( cutscene ها هم نصف این مدت زمان رو در بر می‌گیره.)

Global:
یک عنوان دوست داشتنی، که بین یک فیلم و بازی قرار داره. بعضی‌ها می‌تونن اون نیمه موفق یا نیمه ناموفق خطاب کنند، بستگی به علاقه و سلیقه شما داره.

امتیاز کلی:

15/20
Daily Star - 5/5
Gamepur - 9.5/10
GamePlane - 8.9/10
Heavy.com - 8.8/10
OnPSX - 7.5/10
7/10 - FalconKickGaming
Forbes - 6.5/10
Crave Online - 6/10
IGN - 6.5/10
Videogamer - 6/10
Gameblog - 3.5/5
Polygon - 5.5/10
Hardcore Gamer - 2.5/5
Eurogamer Italy - 80/100
Everyeye.it - 80/100
XGN - 70/100
Giant Bomb - 2/5
Push Square - 6/10
Gamereactor Sweden - 6/10
Metro - 4/10

Playstation Universe - 7.5/10
Gamespot - 5/10
Gamesradar - 5/10
Kutako - No
GameInformer - 7.75/10
Insidegamer.nl (dutch) - 8/10
IGN Germany - 7/10
IGN Italy - 7.9/10
Shacknews - 8/10
N4G - 8.5/10
New Game Network - 7/10
Everyeye.it - 8/10
Multiplayer.it - 7.8/10
Gamereactor Norway - 9/10
Gamereactor Denmark - 8/10
Gamereactor Sweden - 6/10

Canadian Online Gamers - 8.6/10
Digital Spy - 6/10
Games Village.it - 8/10
Gametrailers - 8.2/10
Vandal - 7/10
Gamer.nl - 8/10
6.5/10 - Jim Sterling
Gamereactor Germany - 7/10
Playstation Universe - 7.5/10
USgamer - 3/5
GamesBeat - 70/100
TheHDRoom - 3.9/5
WeGotThisCovered - 3/5
Play UK - 81/100
Level7.nu - 80/100
3DJuegos - 60/100
TheSixthAxis - 70/100
God is a Geek - 75/100
GamingTrend - 95/100
Canadian Online Gamers - 86/100
Game Over Online - 85/100

DualShockers - 8.5/10

آخرین ویرایش:
  • Wow
Reactions: Destro
از این به بعد خوشمزه بازی یه کم کمتر کنید، نظرتون رو بدون ترول بدید جنگ جهانی سوم رو که پیش بینی نکردید اینطوری بخودتون غره شدید.
بحث کنید حرف بزنید اما تیکه انداختن و خوشمزه بازی رو بزارید کنار، نه زیاد فن بوی بازی در بیارید برای این بازی و نه ترول از روی تعصب انجام بدید، خیلی منطقی بشینید باهم بحث کنید.

• Like
Reactions: Destro
مقاله جالبی بود،به مناسبت اتفاقات اخیر هم نوشته شده و پیشنهاد میشه خوندنش.
"Fittingly for a game set in an alternate history, it’s out of date. The days of charging full-price for polish and beauty have long gone. The Order: 1886 is an anachronism, out of sync with the market and in denial about an audience that moved on years ago."
The Order: 1886 denies the evolution of video game value | VG247
به قول یه نفر همون جا؛
the games length doesn't concern me. But the price needs to reflect that.

امیدوارم این به نفرین منتقدا دچار نشه و حداقل متای معقولی بگیره.نمیشه که همینجور منتظر ناتی داگ یا بلادبورن باشیم بقیه استودیوها دارن چه غلطی میکنن پس:|

والله ما و خیلی از سونی فن ها و دوست داران این بازی در خوشبینانه ترین حالت متا رو دوروبر 80 پیش بینی میکردن حالا اگه بین 75 تا 80 باشه اونایی که منطقین هیچ شوکی بهشون وارد نمیشه

پلتفرم: PS4
سازنده: Ready At Dawn
تاریخ عرضه: February 20, 2015
The Order: 1886 اولین امتیارش رو از یک مجله فرانسوی دریافت کرد.

Duration:
تقریبا 7 ساعت، بدون عجله بازی کردن، که کمی کوتاه هست. ( cutscene ها هم نصف این مدت زمان رو در بر می‌گیره.)
امتیاز کلی:

15/20
ظاهرا با یه DLC طرفیم:dآقا من تمام حرفامو در همین جا پس میگیرم و پیش بینی متاشو به 70 تقلیل میدم:dیا حق

متای بالای 80 برای من یعنی اینکه بازی موفق بوده و باید برای لقب شاهکار دادن به این بازی منتظر نسخه ی بعدی بود!
فراموش نشه اولین بازی کنسول خانگی این استودیوست!
کلا از سر و روی بازی عنوانی مباره که در آینده حرفهای زیادی خواهد زد!

از لحاظ نمره به نظرم همین که بتونه متای سبز رو بدست بیاره (همون 75 به بالا) موفق عمل کرده ...

این بنده خداها اولین تجربه AAA شون تو یه کنسوله با این حال به نظر عنوان زیبا و پر پتانسیلی برا آینده خلق کردن...

همون uncharted 1 که خودم به شخصه اوایل نسل پیش خیلی براش هیجان زده بودم اصلا کمترین احتمال رو میشد داد که ادامه هاش اونجوری بترکونن...

آخرین ویرایش:
از لحاظ نمره به نظرم همین که بتونه متای سبز رو بدست بیاره (همون 75 به بالا) موفق عمل کرده ...

این بنده خداها اولین تجربه AAA شون تو یه کنسوله با این حال به نظر عنوان زیبا و پر پتانسیلی برا آینده خلق کردن...

همون uncharted 1 که خودم به شخصه اوایل نسل پیش خیلی براش هیجان زده بودم متای 80 (80 اون زمان :d)کسب کرد و اصلا کمترین احتمال رو میشد داد که ادامه هاش اونجوری بترکونن...
Uncharted متاش 88 شد نه 80

دوستان در مورد زمان گیم پلی تاپیک جدا هست، این تاپیک رو بزارید واسه همون امتیازها و بحث تخصصی (!) در مورد مدت گیم پلی رو هم بزارید تو همون تاپیک خودش دنبال بشه. هر وقت نقدهای بیشتری بیان دقیق مشخص میشه بازی چقدر گیم پلی داره پس فعلا تو این تاپیک این مبحث مطرح نشه. البته منظورم همون بحث اینکه بازی "5 ساعت" یا "9 ساعت" یا "15 ساعت" هست،

آخرین ویرایش:
من کاری با گیم پلی کوتاهش ندارم مهم اصل گیم پلی هست به نظرم بازم زیادی این بازی هایپ شد با اینکه بازی خوبی هست اما حالا با موجی از ترول باید رو به رو بشه

من کاری با گیم پلی کوتاهش ندارم مهم اصل گیم پلی هست به نظرم بازم زیادی این بازی هایپ شد با اینکه بازی خوبی هست اما حالا با موجی از ترول باید رو به رو بشه

دقیقا موافقم.بازی ای که نسخه ی اولش هم هست واقعا زیادی براش هایپ شد.من خودم به شخصه وقتی میرم تو تاپیک بازیش انقدر بعضی سونی فن ها که کم هم نیستن این بازی رو هایپ کردن که انتظار متای بالای 90 رو داشتم!حالا بماند با این وضعیت یعنی اگر بخواد متای پایینی بگیره چه ترول ها که نخواهد شد!

دوستان از 60 دلار مینالن که زیاده اون وقت من و امثال من که 300 دلار برای کالکتوراش هزینه کردیم حتما باید خودکشی کنیم دیگه ، نه ؟
نه این بازی اپیک فیل میشه نه رایز شد.
اینجور بازی ها برا هواداراشون یه اسطوره میمونن.
مت فقط یه عدده.

تاپیک تا روز Embargo یعنی 5 شنبه قفل میشه تا امتیازات بیشتری بیاد. این هم چون مجله بود و مجله تو زمان خاصی منتشر میشه، زودتر اومده. تاپیک با این وضع باز بمونه تا 5 شنبه 20 صفحه میره جلو فکر کنم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or