امتیازات بازی The Lord of the Rings: Conquest

R.I.P Frobary

Loyal Member
سلام!
این بازی که امروز منتشر شده است اولین امتیازش را گرفت، Gameplayer به نسخه PS3 بازی امتیاز ضعیف 6.5 از 10 داده است.

944925_99750.jpg
Review

سلام!
این بازی که امروز منتشر شده است اولین امتیازش را گرفت، Gameplayer به نسخه PS3 بازی امتیاز ضعیف 6.5 از 10 داده است.

944925_99750.jpg
Review

خدایی همین امتیازی هم که داده ، خواسته کلی به سازنده بازی حال بده !!!! :biggrin1:
یه تریلر HD از بازی ببینین متوجه منظورم میشین . من چند تا تریلر گیم پلی دیدم ، با هیچ شاهکاری طرف نیستیم !! احتمالا بالاترین امیتاز این بازی 7 الی 7.5 خواهد بود ! با لی ارفاق البته !!! :eek::eek::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

خدایی همین امتیازی هم که داده ، خواسته کلی به سازنده بازی حال بده !!!! :biggrin1:
یه تریلر HD از بازی ببینین متوجه منظورم میشین . من چند تا تریلر گیم پلی دیدم ، با هیچ شاهکاری طرف نیستیم !! احتمالا بالاترین امیتاز این بازی 7 الی 7.5 خواهد بود ! با لی ارفاق البته !!! :eek::eek::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
این یک چیزی فرا تر از حال دادنه-بازی به غیر از داستان هیچ چیزی نداره
گرافیکش یک چیزی در حدToo Humanو شایدم کمتره-
واقعا در حد این نسل نیست
باید بره لنگ بندازه:cheesygri
خودت چطوری؟;)

این یک چیزی فرا تر از حال دادنه-بازی به غیر از داستان هیچ چیزی نداره
گرافیکش یک چیزی در حدToo Humanو شایدم کمتره-
واقعا در حد این نسل نیست
باید بره لنگ بندازه:cheesygri

دقیقا گرافیکش چیزی نداره ، گیم پلیش هم نکته مثبتش شلوغی نبردهاست که اونم ممکنه بیش از حد باشه و مثل Too Humanبشه :sick::sick::sick:

خودت چطوری؟;)
قربانت ، کوچکتیم داداش :biggrin1:;) شما چطوری ;):biggrin1::cool::cool::cool:

وقتي اسم The Lord Of The Rings روي هر Pack باشه نخريدن اون بازي به نظر من حماقته ... هرچقدر هم كه چرت باشه.;)
به عنوان يكي از فنهاي پر و پا قرص TLOTR اين جمله رو شديدا تاييد ميكنم.:biggrin1:
ولي عقده شد يه بازي شاهكار مثل فيلمش بسازن.

حرف دو استاد بالایی رو تایید میکنم از نوع اساسی!!!!!!!خدا وکیلی من نمیذونم چرا ملت هر فیلمی که شاهکار میشه و مثلا فن زیاد داره سریع میخوان بازیش رو بسازن و ای کاش که بازیش رو خوب میساختن!!!گند میزنن به اثر میره!!!نمونه هاش کم نیست مثلا The God Father!!!!یا مثلا دزدان دریایی کاراییب!!!
پ.ن:در مورد دزدان دریای کاراییب من نظر خودم رو گفتم!چون بعضی از دوستان میگفتند که خیلی هم خوبه!!!حالا همه ی مثلا Proها به ما گیر ندن!!!

والا به نظر من نباید انتظار گرافیک خیلی بالا رو با توجه به سبک بازی ازش داشته باشین. منم چند تا تریلر از گیم پلی دیدم و به نظرم خوبه.

چندتاهم عکس انداختم از گیم پلی که شاید کسایی که ندیدن ببینن. کلیک کنین تا بزرگ شه.

آخرین ویرایش:
نظر 4 تن از اساتيد بالايي تاييد ميشه:biggrin1:
منم trailer ديدم از بازي !!!
عالي نيست ولي خدايي ارزش خريدن داره!!!
من حال كردم با سبك بازي!!! خيلي شلوغ و باحال بود

مختصر از نقد IGN:
بازي به شدت كپي برداري از فيلم هست.

گرافيك:Texture هاي ضعيف و مدل كاراكترها بد ولي اندكي شبيه و افت فريم ... ولي تمام اينها با محيط كاملا شبيه به فيلم و شلوغ بازي قابل چشم پوشي هست.

صدا:آهنگهاي حماسي فيلم در بازي هست ديالوگها زيباست Hugo Weaving خيلي بي حال حرف ميزنه.

گيم پلي:زياد جالب نيست و همش دكمه زني هست و هيچ چيز جالبي نداره ولي اينكه هر كاراكتري ميتونيد انتخاب كنيد فوق العاده است.

بازي جالب هست ولي كيم كه بازي ميكنيد تكراري ميشه چون همش بايد دكمه بزنيد. ولي طرفداران فيلم رو رازي ميكنه.

پس همين الان پاشيد بازي رو بگيريد:cheesygri

منم نظر 5 استاد بالا رو تایید میکنم ... هر چی نداشته باشه یه داستان خوب داره که ارزش بازی کردن بازی رو بالا میبره.
پ.ن: خداوکیلی گرافیکش که بد نیست ... بابا گرافیک اینو با too human مقایسه نکنین. :دی

این بازی بیاد من نگیرم محاله اگر 1 هم بگیره باید به کلکسیون ارباب حلقه های من اضافه بشه شاید جاش اینجا نباشه ولی من 60 ورژن از فیلمش دارم
چه کنم دیگه عشق گاندولف هستم:love::love::love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or