آخرین ویرایش:
Toxic Masculinityنظر Lux Luthor یکی از خودشیفته ترین و پلیدترین کارکترهای دنیای DC راجع به Wonder Woman
View attachment 326795
چی بود و چی شد راکستدی...
خب دیگه کاملا مشخصه چجور موجوداتی توی اون خراب شده این گیم رو ساختن. البته از برخوردی که با اعضای جاستیس لیگ کردند هم میشد فهمید فازشون چیهنظر Lex Luthor یکی از خودشیفته ترین و پلیدترین کارکترهای دنیای DC راجع به Wonder Woman
View attachment 326795
چی بود و چی شد راکستدی...
تو این سایت اسم stellar blade رو بیاری چیغ میکشن .مثل اینکه شرکت sweet baby inc توی نوشتن اسکریپت و دیالوگا نقش داشته . اگر تا حالا اسمشو نشنیدید و نمیدونید کار این شرکت چیه باید بگم عملا یک سری ایدئولوگ هستن که توی چطوری تزریق کردن مزخرفات woke به کمپانی های بازی سازی کمک میکنن لول . عملا یک جورایی نقش سانسورچی و پروپاگاندیست رو دارن .اگر براتون سواله چرا این مزخرفات داره بیشتر و بیشتر میشه یکی از علتاش این کمپانی دوست داشتنیه.
خودتون میتونید ببینید کثافت کاریاشونو .
Home - Sweet Baby Inc
با این اوصاف کم کم گیمینگ رو باید گذاشت کنار دیگه چون قرار نیست اوضاع بهتر بشه.
آخه مشکل اینه کارشون رو هم بلد نیستن، اگه هم کسی این موارد رو بخواد به بازی اضافه کنه باید به قدری قدرت داستاننویسیش قوی باشه که اصلا توی ذوق نزنه و به نوعی بولد نباشه تو داستان دقیقا مثل لست ۲ که همه چیز توش بود ولی به قدری روایت داستان و شخصیتپردازی بینظیری داشت که مخاطب آزرده نمیشد از اون طرف اکثر بازیهای دیگه تو این قضیه واقعا حال به همزن عمل میکنن مثل گاد رگناروک که اومدن یه ماموریت فرعی بیهدف واسه دنبال کردن دوتا مرد عاشق ساختن یا حتی آلنویک ۲ که یهو بدون هیچدلیلی میاد یه دیالوگ گفته میشه که فقط بفهمی یکی از شخصیتهای مهم و قوی داستان همجنسگرا هست!مثل اینکه شرکت sweet baby inc توی نوشتن اسکریپت و دیالوگا نقش داشته . اگر تا حالا اسمشو نشنیدید و نمیدونید کار این شرکت چیه باید بگم عملا یک سری ایدئولوگ هستن که توی چطوری تزریق کردن مزخرفات woke به کمپانی های بازی سازی کمک میکنن لول . عملا یک جورایی نقش سانسورچی و پروپاگاندیست رو دارن .اگر براتون سواله چرا این مزخرفات داره بیشتر و بیشتر میشه یکی از علتاش این کمپانی دوست داشتنیه.
خودتون میتونید ببینید کثافت کاریاشونو .
Home - Sweet Baby Inc
با این اوصاف کم کم گیمینگ رو باید گذاشت کنار دیگه چون قرار نیست اوضاع بهتر بشه.
من این مشکل رو داشتم چیز پی ان شیر کردم با پی سی رو کنسول فیکس شد رفتم توView attachment 326801
من دیشب دیتاشو گرفتم برا 5 و جالبه که بگم بازی عملا غیر قابل اجراس به محضه ورود به بازی بدون اینکه شما کلیدی اجازه بده بزنید با این ارور مواجه میشید دقیقا تو صفه legal notice بازی که باید اسکرول کنی پایین و اکسپت کنی هیچ چیز عمل نمیکنه از صب یه لیست از dns هارو زدم تا سرچ دادم تو رد دیت و دیدم که به به چه خبره !!! تو همه ریجن ها رندوم این ارور رو دارن ،اون پایینم اسکرین ریدر رومخه کلا .کسی از دوستان تجربه کرده؟ این چه سمیه دیگه.چن نفرم با ساپورتر صحبت کردن گفتن منتظر اپدیت باشید.
View attachment 326802
تو سایت wb گیم پرشده از تیکت هایی که ملت زدن ماشالله ایرانی هم کم نیس توشون و جالبه رو تموم پلتفرما این ارور هست.این چه فاجعه ااییه![]()
من از پست شما با این اسم آشنا شدم. الان یک نگاهی به کارها، بنیانگذاران و صحبت هاشون در مورد هدف کمپانی انداختم.حاجی این قضیه Sweet Baby Inc عجب چیز دیپ شتیه ، داستانش خیلی عمیق تره من کلی ردیت و اینور اون ور مطلب خوندم الان ازشون . لابی شدید پشتشونه و ملت باید به زور بازی هاشون رو بدن اینا دست کاری کنن . یعنی قشنگ یه لابی فوق قوی پشت همه این اتفاقات چند ساله ـست تا مغز بچه ها و خانواده ها رو داغون نکنن از چرت و پرت های LGBT و Woke دست بردار نیستن . دلیل اینکه چرا اصلا این قضیه رو پیش گرفتن هم سادست. یه نگاه به نسل جدید و بچه های الان بندازید اکثرا درب و داغون و بی هدف و افسرده و ضعیف هستن و بدترم دارن میشن و مغزشون فقط پر شده از این چیزا .هر چی خانواده ها داغون تر آدم های مریض و ضعیف هم بیشتر و کنترل این آدم ها هم راحت تره . دقیقا مثل قضیه کشور خودمون که بعضا میگیم ملت بی سوادی که اهل کتاب خوندن و مطالعه نیستن وضعش بهتر از این نمیشه و EA همیشه تلاشش این بوده که ملت با سواد نشن که از گندکاری های اینا زیاد سردر نیارن. قضیه این Push کردن چرت و پرت های Woke و اینا هم همینه . یک مشت آدم درب و داغون مریض رو راحت میشه به هر سمت و سویی سوق داد .
نههههبا این اوصاف کم کم گیمینگ رو باید گذاشت کنار دیگه چون قرار نیست اوضاع بهتر بشه.
من مدتهاست دارم به بچه ها میگم ووک کمی افت کرده تو این ۲ سال اخیر.نهههه
View attachment 326837
آنتی ووک ها یک پیروزی مشکوک دیگر را جشن می گیرند زیرا داده های جدید نشان می دهد که سرمایه گذاری های جهانی در شرکت های اخلاقی در دو سال گذشته نزدیک به 5 تریلیون دلار کاهش یافته است.
...................................................
با اومدن ترامپ و احزاب راست در اروپا به نظر من جمع می شن