امتیازات بازی StarCraft II: Wings of Liberty

Frobary

Loyal Member
سلام!

256px-StarCraft_II_-_Box_Art1.jpg

این بازی بزرگ اولین امتیازش را گرفت. NZGamer به بازی امتیاز 9.8 از 10 داده است.
Review
==
MEGamers به بازی امتیاز 9.4 از 10 داده است.

آخرین ویرایش:
اَه اَه،گیم اسپات به بازی 9.5 داد.میمرد امتیاز کامل میداد)x
حالا ایرادهایی که گرفته خیلی باحاله

• Some Battlenet inconveniences
  • Only one campaign.
میگه فقط یه campaign وجود داره،آخه مگه از اول نگفتن سه تا کردیم بازی رو،خب انقدر حالیشون نیست که به خاطر حجم داستان فعلا فقط باید یه کمپین باشه.بتل نت هم خودم هنوز تست نکردم تا بگم ولی همه که تعریف میکنن در کلScrew u GAMESPOT

review

خُب میانگین امتیازات بازی در متاکریتیک به 95 کاهش پیدا کرد.

فعلا از 37 نقد، بازی دارای 9 امتیاز کامل، 15 امتیاز 95 و بالاتر، 11 امتیاز 90 و بالاتر و یک 83 است که با 78ـی که Absolute Games امروز به بازی داد میانگین امتیاز بازی به 95 کاهش پیدا کرد.

اگر Super Mario Galaxy 2 رو در نظر نگیریم، همچنان Mass Effect 2 بالاترین میانگین امسال رو داره:دی

ویرایش: Gamshark به بازی 75 داد، و یکی دو تا سایت دیگه هم 9 دادند، میانگین بازی به 94 کاهش پیدا کرد! (ای بابا از 97 رسید 94 :دی)

آخرین ویرایش:
اَه اَه،گیم اسپات به بازی 9.5 داد.میمرد امتیاز کامل میداد)x
حالا ایرادهایی که گرفته خیلی باحاله

• Some Battlenet inconveniences
  • Only one campaign.
میگه فقط یه campaign وجود داره،آخه مگه از اول نگفتن سه تا کردیم بازی رو،خب انقدر حالیشون نیست که به خاطر حجم داستان فعلا فقط باید یه کمپین باشه.بتل نت هم خودم هنوز تست نکردم تا بگم ولی همه که تعریف میکنن در کلScrew u GAMESPOT

review
خب بقیه که امتیاز کامل ندادن Screw نیستن؟ GS هست بسیار هم جالب

دوستان بعد از دو سال این تاپیک اوردید بالا که چی بشه منم فکر کردم امتیاز های Starcraft II: Heart of the Swarm اومده داشتم شاخ در می اوردم که بازیش کی منتشر شد:-o چند دقیقه ای فقط گیج بودم این کارا چیه اخه میکنید )x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or