امتیازات بازی Star Wars: Galactic Racer
| توسعه دهنده: | Fuse Games |
| ناشر: | Secret Mode |
| سبک: | Racing / Action |
| پلتفرم ها: | PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC |
| تاریخ عرضه: | 6 اکتبر 2026 (14 مهر 1405) |
تاریخ و زمان برداشتن امبارگوی بررسی ها
جمعه 2 اکتبر 2026 - ساعت 15:30 (امبارگو برداشته شده است)
بازی Star Wars: Galactic Racer جدیدترین اثر در دنیای جنگ ستارگان است که توسط استودیوی Fuse Games توسعه یافته و شرکت Secret Mode وظیفه انتشار آن را بر عهده دارد. داستان بازی در دوران پس از سقوط امپراتوری و در منطقه Outer Rim جریان دارد؛ جایی که یک لیگ مسابقاتی زیرزمینی و غیرقانونی به نام The Galactic League شکل گرفته است و سندیکاها با حمایت مالی خود، به هرج و مرج و خلق قهرمانان جدید دامن می زنند. بازیکنان در نقش شخصیتی به نام Shade قرار می گیرند و باید در این مدارات بی قانون و پرخطر به رقابت بپردازند. یکی از مهم ترین ویژگی های بازی، ساختار منحصر به فرد بخش داستانی آن است که بر پایه مکانیک های Roguelike طراحی شده است. به جای یک تورنمنت خطی ساده، بازیکنان در میان مسابقات باید تصمیمات مهمی اتخاذ کنند، وسایل نقلیه خود را ارتقا دهند و با شخصیت های مختلف تعامل داشته باشند. این بازی شامل طیف وسیعی از وسایل نقلیه محبوب دنیای جنگ ستارگان از جمله Skim Speeder ها، Speederbike ها و البته Podracer های افسانه ای می شود که هر کدام فیزیک و هندلینگ کاملا متفاوتی دارند. همچنین شخصیت های نام آشنایی مانند Sebulba نیز در طول داستان حضور دارند. علاوه بر بخش تک نفره عمیق، بازی دارای یک بخش چند نفره آنلاین و پرهیجان به صورت Tour است که از رقابت های 12 نفره پشتیبانی می کند. در بخش مبارزات و حرکت، سرعت بی نظیر و سیستم های تخریب پذیری به همراه قابلیت های ویژه ای مانند Auto-pilot تنوع بالایی به گیم پلی بخشیده اند. تنوع مراحل نیز با طراحی دقیق سیارات مختلف دنیای جنگ ستارگان به خوبی پیاده سازی شده است. از نظر مشخصات فنی، بازی با بهره گیری از یک موتور بازی سازی قدرتمند، جلوه های بصری خیره کننده، فیزیک پیشرفته وسایل نقلیه و نرخ فریم بسیار روان را ارائه می دهد تا حس واقعی سرعت و خطر را به بهترین شکل ممکن به بازیکن منتقل کند.
لیست نمرات بازی
| سایت | امتیاز |
| Metacritic (PS5) | 88 / 100 (44 نقد) |
| Metacritic (Xbox Series X) | 88 / 100 (11 نقد) |
| Metacritic (PC) | 84 / 100 (10 نقد) |
| OpenCritic | 88 / 100 (46 نقد) |
8 نمره 10 | 42 نمره 9 | 33 نمره 8 | 5 نمره 7
IGN Deutschland (100 / 100)
Radio Times (100 / 100)
VGC (100 / 100)
Giant Bomb (100 / 100)
GamingTrend (100 / 100)
GameSpot (90 / 100)
TheGamer (90 / 100)
Push Square (90 / 100)
Metro GameCentral (90 / 100)
Jeuxvideo.com (90 / 100)
IGN (80 / 100)
Game Informer (85 / 100)
DualShockers (85 / 100)
GamesRadar+ (80 / 100)
Checkpoint Gaming (80 / 100)
TechRaptor (75 / 100)
PC Gamer (76 / 100)
Uagna.it (78 / 100)
IGN Spain (70 / 100)
Respec (70 / 100)
| رسانه | امتیاز |
| Echo Boomer | 100 / 100 |
| GamingTrend | 100 / 100 |
| Giant Bomb | 100 / 100 |
| IGN Deutschland | 100 / 100 |
| PCMGAMES | 100 / 100 |
| Radio Times | 100 / 100 |
| Saving Content | 100 / 100 |
| VGC | 100 / 100 |
| Evilgamerz | 97 / 100 |
| Cinelinx | 95 / 100 |
| Combo Infinito | 95 / 100 |
| Gamer Social Club | 95 / 100 |
| Gamer Guides | 94 / 100 |
| Vice | 93 / 100 |
| Analog Stick Gaming | 90 / 100 |
| Atomix | 90 / 100 |
| ComingSoon.net | 90 / 100 |
| covergeek | 90 / 100 |
| Creative Bloq | 90 / 100 |
| DayOne | 90 / 100 |
| ElDesmarque | 90 / 100 |
| Final Weapon | 90 / 100 |
| Gameliner | 90 / 100 |
| GameOnly | 90 / 100 |
| Game Rant | 90 / 100 |
| GameSpot | 90 / 100 |
| GameWatcher | 90 / 100 |
| GAMINGbible | 90 / 100 |
| Indigo GEEK | 90 / 100 |
| Insider Gaming | 90 / 100 |
| Jeuxvideo.com | 90 / 100 |
| Metro GameCentral | 90 / 100 |
| MonsterVine | 90 / 100 |
| Noisy Pixel | 90 / 100 |
| One More Game | 90 / 100 |
| PC Games | 90 / 100 |
| PCGamesN | 90 / 100 |
| PowerUp! | 90 / 100 |
| Press Start | 90 / 100 |
| Push Square | 90 / 100 |
| Shacknews | 90 / 100 |
| TechRadar Gaming | 90 / 100 |
| TheGamer | 90 / 100 |
| The Outerhaven | 90 / 100 |
| TheSixthAxis | 90 / 100 |
| The Wand Report | 90 / 100 |
| VDGMS | 90 / 100 |
| WayTooManyGames | 90 / 100 |
| Worth Playing | 90 / 100 |
| XGN | 90 / 100 |
| MondoXbox | 88 / 100 |
| COGconnected | 87 / 100 |
| Cat with Monocle | 85 / 100 |
| Destructoid | 85 / 100 |
| DualShockers | 85 / 100 |
| Game Informer | 85 / 100 |
| GRYOnline.pl | 85 / 100 |
| IGN Italia | 85 / 100 |
| Neutral Game | 85 / 100 |
| PPE.pl | 85 / 100 |
| SECTOR.sk | 85 / 100 |
| HardZone | 84 / 100 |
| TodoJuegos | 84 / 100 |
| GIGA | 81 / 100 |
| Pizza Fria | 81 / 100 |
| 4P.de | 80 / 100 |
| AltChar | 80 / 100 |
| CGMagazine | 80 / 100 |
| Checkpoint Gaming | 80 / 100 |
| Console Creatures | 80 / 100 |
| GamesRadar+ | 80 / 100 |
| Hardcore Gamer | 80 / 100 |
| IGN | 80 / 100 |
| IGN France | 80 / 100 |
| Kakuchopurei | 80 / 100 |
| ProGamers.life | 80 / 100 |
| Screen Rant | 80 / 100 |
| Sirus Gaming | 80 / 100 |
| Slant Magazine | 80 / 100 |
| SmashPad | 80 / 100 |
| TierraGamer | 80 / 100 |
| Wolf's Gaming Blog | 80 / 100 |
| Xbox Achievements | 80 / 100 |
| Uagna.it | 78 / 100 |
| PC Gamer | 76 / 100 |
| TechRaptor | 75 / 100 |
| IGN Spain | 70 / 100 |
| Respec | 70 / 100 |
IGN Deutschland (100 / 100)
برای من، بازی Star Wars: Galactic Racer به تجربه ای بی نقص از یک عنوان ریسینگ آرکید تبدیل شده است که هیچ کم و کاستی ندارد. حس سرعت بهترین نمونه ای است که از زمان نسخه اول WipeOut دیده ایم و بازی نه تنها خیره کننده به نظر می رسد، بلکه صداگذاری و گیم پلی آن نیز در همین سطح فوق العاده است. حتی اگر از طرفداران پروپاقرص جنگ ستارگان نیستید، باید این بازی را حداقل به خاطر ایده های تازه روگ لایت و بخش کمپین جذابش تجربه کنید؛ اثری که سبک ریسینگ علمی تخیلی را با شتابی توربو از نو زنده و متحول می سازد.
Radio Times (100 / 100)
بازی Star Wars: Galactic Racer نه تنها یکی از بهترین عناوین مسابقه ای است که در کل سال بازی کرده ام، بلکه پس از به پایان رساندن کامل بخش کمپین، می تواند به یکی از محبوب ترین بازی های ریسینگ من در تمام دوران تبدیل شود.
VGC (100 / 100)
بازی Star Wars: Galactic Racer دقیقا به هدفی که دنبال می کرده دست یافته است. این اثر یک ریسینگ پر از آدرنالین و سرگرمی بی پایان است که ظاهری فوق العاده دارد. بازی حتی با یک بخش تک نفره استاندارد هم می توانست عالی باشد، اما آنچه در اینجا پیاده شده خلاقانه و درگیرکننده است. دوست داشتم چند شخصیت کلاسیک بامزه و یک یا دو سیاره دیگر هم در بازی حضور داشتند، با این حال این اثری است که تا مدت ها به تجربه آن بازخواهم گشت.
Giant Bomb (100 / 100)
بازی Star Wars: Galactic Racer همه آن چیزی است که آرزویش را داشتم. استودیوی Fuse کمپینی ساخته است که مدام به من دلایلی برای تسلط بر پیست ها می دهد و حس مسابقه دادن را آن قدر لذت بخش کرده که خودم مشتاق انجامش باشم. و برای طرفداران پروپاقرص Episode I Racer: تبلیغات بازی پادریسرها را در حاشیه نگه داشته بود، اما فریب این موضوع را نخورید. زمانی که کمپین را تمام کردم، خوشحال بودم و زیر لب با خودم زمزمه کردم: حالا این شد مسابقه واقعی پادها.
GamingTrend (100 / 100)
بازی Star Wars: Galactic Racer فراتر از بالاترین سطح انتظارات من ظاهر شد و ترکیب رویایی مسابقات پادرایسینگ جنگ ستارگان با گیم پلی Burnout را ارائه می دهد. این اثر با یک بخش کمپین جذاب، استفاده جالب از پادها، تعداد زیادی شخصیت برای تعامل، شخصی سازی های فراوان، چند نفره بین پلتفرمی، و گرافیک و موسیقی زیبا، تمام آن چیزی است که می توانستم به آن امید داشته باشم و حتی بیشتر! بازی فقط مسابقات را به کهکشان بازنگرداند، بلکه به من ثابت کرد هیچ چیزی سریع تر یا خطرناک تر از پادرایسینگ نیست.
GameSpot (90 / 100)
تک تک لحظات بازی به شکلی لذت بخش سریع احساس می شوند. هر تصمیم وزن سنگینی از استرس و تنش را حمل می کند. و هر دور مسابقه یک فرصت ارزشمند برای یادگیری، پیشرفت، دستکاری فنی و سازگار شدن است؛ چه به موفقیت ختم شود و چه به شکست. بی صبرانه منتظرم تا به تجربه عنوانی ادامه دهم که بهترین بازی ریسینگ من در طی سال های اخیر بوده است.
TheGamer (90 / 100)
بازی Galactic Racer بسیار فراتر از یک عنوان مسابقه ای صرف در دنیای جنگ ستارگان است. استودیوی Fuse Games در اولین تجربه خود با مجموعه ای که هوادارانش در صورت مناسب نبودن کوچک ترین چیز به سرعت انتقاد می کنند، جسارت فوق العاده ای به خرج داده است. از مسابقات ران محور و شخصیت های جدید و گیرا گرفته تا یک بخش چند نفره که پس از اتمام کمپین شما را تا مدت ها سرگرم نگه می دارد، این بازی نمونه دیگری از استودیویی است که با قبول ریسک های حساب شده روی فرنچایز جنگ ستارگان، اثری حقیقتا ویژه خلق کرده است.
Push Square (90 / 100)
بازی Star Wars: Galactic Racer یک پیروزی هوشمندانه و خوش ساخت است. هندلینگ عالی و جلوه های بصری چشم نواز به تنهایی برای پیشنهاد این اثر کافی هستند، اما من بخش ساخت بیلد و کمپین روگ لایت آن را نیز بسیار دوست دارم. با حس سرعتی نفس گیر و سیاراتی که شما را مجبور می کنند دیدگاه متفاوتی در رویکرد خود داشته باشید، این یکی از بهترین بازی های ریسینگ روی کنسول PS5 است. به نظرم بازی می توانست بازیکن را سریع تر پشت فرمان قرار دهد و قطعا وجود سیارات بیشتر نیز مایه خرسندی بود. اما فارغ از ایرادات جزئی، واقعا این اثر را نمی توانم به اندازه کافی ستایش کنم.
Metro GameCentral (90 / 100)
بهترین بازی مسابقه ای ساخته شده در تاریخ جنگ ستارگان که فانتزی سرعت بالا را به بی نقص ترین شکل ممکن پیاده کرده و هم زمان عمق، انعطاف پذیری و بخش کمپینی شگفت انگیز و فوق العاده را ارائه می دهد.
Jeuxvideo.com (90 / 100)
بازی Star Wars Galactic Racer واقعا من را شگفت زده کرد. این عنوان هیجان انگیز، زیبا و یک ضیافت واقعی برای گوش ها است که در عین حال امکانات شخصی سازی لذت بخشی را فراهم می آورد. محتوای بازی فوق العاده دست و دلبازانه است؛ تک تک مسابقات، چالش ها و صحنه های تخریب بی نهایت جذاب هستند. تمام این ها در یک داستان گیرا با شخصیت های رنگارنگ بسته بندی شده است؛ همان هایی که وقتی در خط پایان از شما سبقت می گیرند با لذت از آن ها متنفر می شوید. من بی نهایت لذت بردم که برای من در یک بازی ریسینگ تجربه ای نادر است؛ زیرا بازی تعادل درخشانی میان سرگرمی آنی و تلخی شکست برقرار کرده است.
IGN (80 / 100)
بازی Star Wars: Galactic Racer یک ریسینگ ضد جاذبه فوق العاده سریع با ظاهری باشکوه است که با عملکردی تحسین برانگیز فراتر از بازسازی صرف بازی های چند دهه قبل جنگ ستارگان در کیفیت 4K عمل می کند. با کلاسی متنوع از وسایل نقلیه قابل شخصی سازی فراتر از پادها، جهانی در بیرون از مسابقات که می توان به صورت سوم شخص در آن گشت و گذار کرد، و ساختار شبه روگ لایتی جالب که ریسک بالایی به مسابقات تزریق می کند، این اثر تلفیقی تازه و موفق از دنیای لوکاس با روح تخریب پذیری نمادهای آرکید نظیر Burnout و MotorStorm است. کمپین ران محور بازی به دلیل تکیه بر بازدید مکرر از سیارات محدود می تواند در بازه های طولانی کمی کسل کننده شود، و فقدان حالت اسپلیت اسکرین با توجه به ریشه های نوستالژیک آن ناامیدکننده است. اما فارغ از این موارد، بازی شروعی مطمئن از استودیوی سازنده بوده و با موفقیت پس سوزهای بخشی از کهکشان جنگ ستارگان را که مدت ها خاموش مانده بود روشن کرده است.
Game Informer (85 / 100)
بازی Galactic Racer یک عنوان جنگ ستارگان است و شاید همین موضوع برای برخی کافی باشد، اما برای من نه. خوشبختانه این اثر یک بازی ریسینگ به مراتب بهتر است؛ عنوانی سرشار از مسیرهای مسابقه، قطعات و بیلدها و شخصیت هایی که مدام مرا برای انجام فقط یک مسابقه دیگر به پیست بازمی گردانند.
DualShockers (85 / 100)
من بازی Star Wars: Galactic Racer را از صمیم قلب به هر فردی که حتی ذره ای به دنیای جنگ ستارگان یا سبک مسابقه ای علاقه دارد، و به هر کسی که از پیشرفت مرحله به مرحله در یک بازی لذت می برد پیشنهاد می کنم. این عنوان قطعا اثری است که در آینده هر زمان هوس یک بازی ریسینگ به سرم بزند به تجربه آن بازخواهم گشت.
GamesRadar+ (80 / 100)
بازی Star Wars: Galactic Racer مسابقات آرکید پر از تخریب و هیجان دهه 2000 را با مسابقاتی سریع و برق آسا به دوران مدرن آورده و به بی نقص ترین شکل ممکن با فرمت ران محور و المان های روگ لایک ترکیب کرده است.
Checkpoint Gaming (80 / 100)
بازی STAR WARS: Galactic Racer یک عنوان سریع، خطرناک و مبتنی بر ران با مکانیک های به طور شگفت انگیزی عمیق است؛ بدون آن که فاکتورهای سرگرم کننده یک ریسینگ آرکید را فراموش کند. اما این جهان پیرامون مسابقات است که جذابیت خاص جنگ ستارگان را به آن می بخشد؛ پر کردن سیارات غبارآلود، گاراژها و لیگ های مسابقه با شخصیت های عجیبی که باعث می شوند حس کهکشان فراتر از حماسه اسکای واکر احساس شود. عناوین علمی تخیلی آرکید باید سرعتی دیوانه وار داشته باشند و حس متلاشی شدن وسیله نقلیه را در هر لحظه منتقل کنند، و برای من، دقیقا همین نکته است که بازی را به اثری تحسین برانگیز تبدیل می کند.
TechRaptor (75 / 100)
بازی Star Wars: Galactic Racer سرعت دیوانه وار و مبارزات آرکید را به خوبی تلفیق می کند، اما گریند ساختار روگ لایت و افت و خیزهای گاه و بیگاه در درجه سختی می تواند تجربه جلسات طولانی را تا حدی خسته کننده کند.
PC Gamer (76 / 100)
به عنوان راهکاری برای دگرگون کردن قالب سنتی بازی های مسابقه ای، ساختار ران محور بازی Galactic Racer حتی از رویکرد جهان باز عنوان Burnout Paradise نیز موفق تر عمل کرده است.
Uagna.it (78 / 100)
بازی Star Wars: Galactic Racer عنوانی است که توانایی شگفت زده کردن بازیکن را دارد، هرچند نه به طور کامل. ترکیب ساختار روگ لایت با ریتم جنون آمیز یک ریسینگ آرکید در کهکشان جورج لوکاس اقدامی پرخطر بود، با این حال چرخه گیم پلی ایده ای فوق العاده است که از همان مسابقات اولیه اعتیادآور ظاهر می شود. متاسفانه بازی در میان مدت و درازمدت مسیر خود را گم می کند: در حالی که سیارات اتمسفرهای متنوعی دارند، پیست ها کم تعداد و تکراری هستند. این بازی برای هواداران دوآتشه پادرایسینگ در کهکشانی خیلی خیلی دور مناسب است، اما ما انتظار جرقه و جذابیت بیشتری داشتیم.
IGN Spain (70 / 100)
جنگ ستارگان با بازی Galactic Racer به عرصه عناوین مسابقه ای بازمی گردد؛ اثری که هم به سرعت و هم به سازگاری پاداش می دهد. این بازگشت به دلیل تنوع نه چندان زیاد پیست ها تا حدی پایین تر از حد انتظار جلوه می کند، اما هم زمان بسیار سرگرم کننده است و مدام بازیکنان را به چالش می کشد.
Respec (70 / 100)
با وجود تمام کیفیت مسابقات Star Wars: Galactic Racer در پیست ها، دشوار است احساس نکنیم وجود چند حالت پایه ای و سنتی تر و همچنین یک بخش پادرایسینگ کاملا مستقل و پرداخته شده می توانست تجربه همه جانبه لذت بخش تری رقم بزند. من علاقه ای به انتقاد از یک بازی به خاطر چیزهایی که نیست ندارم، و قابل انکار نیست که تک تک وسایل نقلیه ظرافت ها و لحظات هیجان انگیزی دارند، اما به هر دلیلی مدام حس می شود که بازی تلاش می کند مانع از لذت بردن خالص من از گیم پلی مسابقه ای فوق العاده ای شود که توانایی ارائه آن را دارد.
آخرین ویرایش: