امتیازات بازی Silent Hill 2 Remake

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش‌بینی امتیازات

• مجموع رای دهنده‌ها
    186
  • نظرسنجی بسته شده است .
طبق چیزایی که دیدم ازش، دلیلی برای امتیاز پایین نداره ولی خب حساسیت روش زیاده. ۸۵ تا ۹۱ رو پیش بینی میکنم. در بدترین حالت، تجربه ای شبیه یا نزدیک به re2 remake رو به بالا رو متصورم واسش

• Like
Reactions: Farh@d
بنظرم حدود ۸۵ میگیره و نباید از بازی انتظار خیلی بالایی داشت چون مکانیک گیم پلی بازی های سایلنت هیل جوری هست که نمیشه توقطع ۹۰ به بالا داشت.
گیم پلی سایلنت هیل بصورت عمدی آزار دهنده و سخت بود تا اون حس ناکارآمدی و ترس رو منتقل کنه و از اون سمت تمام کاراکترهاش هم افراد کامل معمولی بودن و هیچکدوم تجربه کار با سلاح رو نداشتن.

بالای ۸۰ بشه ترکونده.۷۵ تا ۸۰ قابل تحمل زیر ۷۵ بلوبر خرابکاری کرده ولی با توجه به نمایشا بنظرم ۷۸ ۷۹ منطقیه ۸۰ ۸۱ هم منقدا اگر روز خوبی سپری کرده باشن یه امیدهایی هست.در هر صورت بلوبر فک کنم تو کل کارنامش متا بالا ۸۰ نداشنن اکثرا ۷۰ تا ۸۰ بوده.دیگه خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

• Like
Reactions: SepehrR and Farh@d
حتما تجربه کنید از زحمات کونامی بابت محروم کردنتون از کلی آی پی درست و حسابی، منحل کردن تیم سایلنت، اخراج کوجیما و... قدردانی کنید. حتما هم نسخه کالکتور بخرید قدردانی تمام کمال انجام شه.
اینو تاپیک ریمیک MGS3 ارسال کردم دقیقا برای اینم کاربرد داره.

پ.ن: بازی های مهم رو فقط اینطور براشون تاپیک میزن!! مثلا قدردانی از کونامیه که بعد 12 - 13 سال شماره جدید از این آی پی داده شاید.

• Like
Reactions: Love Console
کونامی همین که ۲ تا ای پی زنده کرده gass نداده ازشون و ریمیک کرده باید سر تا پاشو طلا گرفت.کونامیه ها.اصل درآمدشم از دستگاه های بازی قمار و شرط بندی میاد😂دو تا متا ۸۰ دربیاره از این ۲ تا بازی ۱ سال باید هر روز قربون دست و پا بلوریش رفت.

کونامی همین که ۲ تا ای پی زنده کرده gass نداده ازشون و ریمیک کرده باید سر تا پاشو طلا گرفت.کونامیه ها.اصل درآمدشم از دستگاه های بازی قمار و شرط بندی میاد😂دو تا متا ۸۰ دربیاره از این ۲ تا بازی ۱ سال باید هر روز قربون دست و پا بلوریش رفت.
کاش gaas ازشون میداد بهتر بود...
هیچی بدتر از این نیست بازی مورد علاقه تو بدن این نوابغ با همکاری سویت بیبی بسازن، کاری که کونامی طبق معمول انجام داد:
kkk.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or