امتیازات بازی RiME

Amin.AP

کاربر سایت
9wif_rime-re-reveal-header.png
اولین امتیاز بازی مورد انتظار RiME توسط مجله معتبر EDGE منتشر شد. «9/10» .

لینک منبع

بقیه امتیازات:
The Digital Fix 100/100
Playstation Universe 95/100
CGMagazine 95/100
Hobby Consolas 91/100
Games Radar 90/100
Attack of the Fanboy 90/100
Areajugones 90/100
IB Times UK 90/100
IGN Spain 90/100
DualShockers 90/100
Xbox Achievements 90/100
COGconnected 89/100
Game Informer 80/100
Push Square 80/100
Polygon 65/100
Gamespot 60/100

آخرین ویرایش:
اینها فقط بخشی از نقدهای بسیاریه که به شکل ناامیدکننده از گیمپلی tlg ناراضی بودن مشکل اصلی tlg گیمپلی تاریخ گذشتهشه اما به کاربر دیگه گفتم موضوع خود tlg نیست موضوع کار اودا هست که الهامبخش RiME بود سبک کار اودا حداقل درگیمپلی برای10سال پیشه دیگه جواب نمیده چیزی که ازش الهام میگیره منطقا بینقص نمیشه پس نمیشه انتظار داشت بیشتر از tlgمتا بگیره
به جای این که سایت نقل قول بکنی برو بازی را انجام بده،TLG محوریت اصلی اش تعامل با هوش مصنوعی بود که به هیچ وجه در Rime نیست،نمی تونست هم باشه چون Rime یک بازی indie با بودجه محدود است
درباره این که بازی هایی که از کارهای ueda الهام گرفتن نمی تونن موفق باشند هم برو dark souls یا journey را بازی بکن
Rime بازی متوسطی است چون سازنده هایش چیز جدیدی به بازی اضافه نکردند،نه این که منبع الهام مشکل داره
یک بازی دیگر هم به اسم vane است که اون هم باز مثل Rime شبیه یک کپی از این بازی ها است و به احتمال زیاد اون هم موفق نمی شه
مشکلی که به تازگی بازی های indie پیدا کردند این است که فکر می کنند اگر فقط گرافیک هنری و اتمسفر خاص به بازی اضافه بکنند کافی است

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: vaan 2
همین کم بود که تو بازی سنتر مولف ترین بازی ساز این صنعت به این شکل ترول شه ... دست مریزاد . همین طور ادامه بدیم نوبت نیل و کوجیما و غیره هم میرسیم .... دوستان بیخیال جواب دادن بشید ، ارزش نداره
کاری با کیفیت ساخته های یودا ندارم، ولی جدی مولف ترین؟ یعنی از امثال میاماتو و ویل رایت و ... مولف تره؟

کاری با کیفیت ساخته های یودا ندارم، ولی جدی مولف ترین؟ یعنی از امثال میاماتو و ویل رایت و ... مولف تره؟
میاموتو رو تو الان انسان به حساب اوردی ؟؟؟ اصلا حساب میاموتو جداست !! با هیچ چیز و هیچ کس تو این صنعت قابل مقایسه نیست ! قبلا هم نظر دادم که میاموتو لیدر این صنعت بوده.

اما در مورد مولف بودن اعتقاد راسخ دارم که هیچ کس مثل اوئدا تاثیر گذار نبود ... خصوصا تاثیر گذاریش روی دولوپر ها و بازی ساز هایی که دهه بعد از اون ظهور کردن .!

به هر حال هر کس نظری داره

به جای این که سایت نقل قول بکنی برو بازی را انجام بده،TLG محوریت اصلی اش تعامل با هوش مصنوعی بود که به هیچ وجه در Rime نیست،نمی تونست هم باشه چون Rime یک بازی indie با بودجه محدود است
درباره این که بازی هایی که از کارهای ueda الهام گرفتن نمی تونن موفق باشند هم برو dark souls یا journey را بازی بکن
Rime بازی متوسطی است چون سازنده هایش چیز جدیدی به بازی اضافه نکردند،نه این که منبع الهام مشکل داره
یک بازی دیگر هم به اسم vane است که اون هم باز مثل Rime شبیه یک کپی از این بازی ها است و به احتمال زیاد اون هم موفق نمی شه
مشکلی که به تازگی بازی های indie پیدا کردند این است که فکر می کنند اگر فقط گرافیک هنری و اتمسفر خاص به بازی اضافه بکنند کافی است
تا زمانی که می تونم نقدها بخونم لزوم نمیبینم هر بازی تجربه کنم ! بحث سر اون نظرکه اول پاسخ دادم Rime خیلی کمتر از انتظاراتیه که ازش میشد میگم این انتظارات بخاطر کارای اودا بود که آخرش کارش tlgه
همین کم بود که تو بازی سنتر مولف ترین بازی ساز این صنعت به این شکل ترول شه ... دست مریزاد . همین طور ادامه بدیم نوبت نیل و کوجیما و غیره هم میرسیم .... دوستان بیخیال جواب دادن بشید ، ارزش نداره
نه کلمه ترول رو متوجهی نه مولفترین در جایگاهی نیستی که برای کسی تکلیف تایین کنی حرف داری مطرح کن نه که موفق باشی

• Like
Reactions: Paradise Lost
تا زمانی که می تونم نقدها بخونم لزوم نمیبینم هر بازی تجربه کنم ! بحث سر اون نظرکه اول پاسخ دادم Rime خیلی کمتر از انتظاراتیه که ازش میشد میگم این انتظارات بخاطر کارای اودا بود که آخرش کارش tlgهنه کلمه ترول رو متوجهی نه مولفترین در جایگاهی نیستی که برای کسی تکلیف تایین کنی حرف داری مطرح کن نه که موفق باشی
لابد خودتو گیمر هم صدا می کنی؟
کسی که بدون منطق tlg ترول می کنه وضعیتش مشخصه

وقتی پول زیاد واسه تهیه هر بازی نباشه طبیعیه باآگاهی انتخاب بشه خوندن نظر گیمرها کمک میکنه ندیدی تا حالا کسی قبل خرید بازی نقدهاشو بخونه؟اگه نشنیدی کیسه پولی گیمر انتخاب میکنه
نمیدونی ترول یعنی چی میدونی بگو کجا ترول کردم؟پینوشت: من نگفتم tlgبده به کاربر گفت فقط مشکل فنی داشته مدرک گذاشتمفقط اینجور نبود

میاموتو رو تو الان انسان به حساب اوردی ؟؟؟ اصلا حساب میاموتو جداست !! با هیچ چیز و هیچ کس تو این صنعت قابل مقایسه نیست ! قبلا هم نظر دادم که میاموتو لیدر این صنعت بوده.

اما در مورد مولف بودن اعتقاد راسخ دارم که هیچ کس مثل اوئدا تاثیر گذار نبود ... خصوصا تاثیر گذاریش روی دولوپر ها و بازی ساز هایی که دهه بعد از اون ظهور کردن .!

در مورد میاماتو حرفت رو قبول دارم:))
اما به نظرم خیلی هست که تاثیرشون از یودا بیشتر بوده، ویل رایت و سید میر که کلا سبک جدیدی رو درست کردن، کارمک که رندرینگ رو متحول کرد، یکی مثل براردران هاوزر که چیزی به نام Open World رو معنا دار کردن. یودا تاثیر زیادی روی داستان سرایی گذاشته، ولی اینایی که گفتم کلا عوض کردن بازی ها رو. حتی بازی (کمتر شناخته شده توی ایران) مثل Elite رو داریم که با گرافیک انقلابیش و Procedural Generation و دنیای فوق العاده بزرگش توی سال 1984 می شه گفت جریان بازی های رایانه ای رو تغییر دادن.

یعنی من تو دلم موند یکی تو این فروم از خودش مایه بذاره، همه یا میچسبن به اون عدد دو رقمی، یا این که فلان منتقد چی گفته :D
خودتون بازی کنین و نظر خودتون رو بدین، بسی با ارزش تر.

مگه ترول منطقی هم داریم؟ :D
یکی از ویژگی های یک پست ترولی نداشتن منطق هست

در مورد میاماتو حرفت رو قبول دارم:))
اما به نظرم خیلی هست که تاثیرشون از یودا بیشتر بوده، ویل رایت و سید میر که کلا سبک جدیدی رو درست کردن، کارمک که رندرینگ رو متحول کرد، یکی مثل براردران هاوزر که چیزی به نام Open World رو معنا دار کردن. یودا تاثیر زیادی روی داستان سرایی گذاشته، ولی اینایی که گفتم کلا عوض کردن بازی ها رو. حتی بازی (کمتر شناخته شده توی ایران) مثل Elite رو داریم که با گرافیک انقلابیش و Procedural Generation و دنیای فوق العاده بزرگش توی سال 1984 می شه گفت جریان بازی های رایانه ای رو تغییر دادن.

فردا و بس فردا امتحان دارم ، تموم شدن ميام جواب ميدم !;)

• Like
Reactions: jhoobin
9wif_rime-re-reveal-header.png
اولین امتیاز بازی مورد انتظار RiME توسط مجله معتبر EDGE منتشر شد. «9/10» .

لینک منبع
سلام
دوست عزیز لطفا پست اول رو آپدیت کنید. با یک یا تعداد محدودی امتیاز نمیشه تاپیک امتیازات رو تشکیل داد.
ممنون

• Like
Reactions: Amin.AP

حداقل حرف و علمت یکی باشه.کسی که میگه میاماتو انسان نیست و فلان و بهمان که زیاد هم نباید جدی گرفت!میاد و تو نظرسنجی بهش رای میده!نه اینکه به ساکاگوچی رای بدی!

لیدر صنعت میاماتو ، مولف ترین فامیتو اوئدا و بهترین بازیساز تاریخ هم ساکاگوچی!چه تناسبی بین این ها هست؟!

08i_capture.png

5tlt_1.png

ان جمله بولد شده را هم توضیح بده ببینم قضیش چیه.دیگه امتحاناتتم تموم شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or