امتیازات بازی Ridge Racer Unbounded

امیدوارم همین طور باشه. چون نمیخوام حتی لحظه‌ای هم به Edge شک کنم. هر چند این شک اون موقع به یقین میرسه که بازیش کنم.
الان چه شکی میخوای به edge کنی برادر ؟ خب امتیازیه که داده حالا همیشه 6 میده بذار یه بار هم از یه بازی خوشش اومده 9 داده گیر بش ندیم بچه خوبیه

کلا ریسینگ خیلی سلیقه ای هست مخصوصا ارکید ! مثلا اون بازی که ارکید بود دیسنی پابلیش کرده بود و سازنده های Pure ساخته بودن ( فک کنم بلک راک بود اسمشون ) با اینکه اینهمه کشته مرده داشت اصن به دل من نمینشست ! بر عکس اون یکی دیگه بود که Bizzare ساخته بود از اون خیلی خوشم میومد با اینکه همچی نقد های خوبی هم نداشت .
این Blur اگر یه کم بهش کم لطفی نمیشد! یه کم هم فشار های Acti نبود الان میگفتم چی بود.
من که واقعن از بازیش خوشم میومد :دی.

یعنی اولین باره میبینم تو لیست نمره های یه بازی edge اوله:|

Edge چرا 9 داده؟! آخه یه ذره عجیبه!!

.:Money:.
"البته همینطوری خشک و خالی نخونیدش،اون تبلیغ شبکه منوتو هست در مورد اون کامیونا که رو برف میرن و میگه چرا این کارو میکنن اون طرف چطوری میگه همونطوری:d"

دوستان من این بازی رو گرفتم وقتی میزارم تو دستگاه یهو میپره بیرون ؟ چرا؟

من همین امروز خودم داشبوردشو آپدیت کردم به 2.0.14719.0 چون قبلش همین بازی میگفت باید آپدیت بشه

ولی الان نمیگه فقط میره تو بعدش میپره بیرون تو داشبورد

راهنمایی کنین

دوستان من این بازی رو گرفتم وقتی میزارم تو دستگاه یهو میپره بیرون ؟ چرا؟

من همین امروز خودم داشبوردشو آپدیت کردم به 2.0.14719.0 چون قبلش همین بازی میگفت باید آپدیت بشه

ولی الان نمیگه فقط میره تو بعدش میپره بیرون تو داشبورد

راهنمایی کنین

اشتباه اومدی
این تاپیک تا صبح هم کسی کمکت نمیکنه

بیشترین شباهت به split second و burnout و از اون ور قحطی race arcade و نمرات متوسط و متوسط به بالا
دلایل قانع کننده ای برای امتحانشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or