Edge چرا 9 داده؟! آخه یه ذره عجیبه!!
امیدوارم همین طور باشه. چون نمیخوام حتی لحظهای هم به Edge شک کنم. هر چند این شک اون موقع به یقین میرسه که بازیش کنم.احتمالا 6 داده ، یارو مجله رو برعکس دستش گرفته !!
الان چه شکی میخوای به edge کنی برادر ؟ خب امتیازیه که داده حالا همیشه 6 میده بذار یه بار هم از یه بازی خوشش اومده 9 داده گیر بش ندیم بچه خوبیهامیدوارم همین طور باشه. چون نمیخوام حتی لحظهای هم به Edge شک کنم. هر چند این شک اون موقع به یقین میرسه که بازیش کنم.
این Blur اگر یه کم بهش کم لطفی نمیشد! یه کم هم فشار های Acti نبود الان میگفتم چی بود.کلا ریسینگ خیلی سلیقه ای هست مخصوصا ارکید ! مثلا اون بازی که ارکید بود دیسنی پابلیش کرده بود و سازنده های Pure ساخته بودن ( فک کنم بلک راک بود اسمشون ) با اینکه اینهمه کشته مرده داشت اصن به دل من نمینشست ! بر عکس اون یکی دیگه بود که Bizzare ساخته بود از اون خیلی خوشم میومد با اینکه همچی نقد های خوبی هم نداشت .
Edge چرا 9 داده؟! آخه یه ذره عجیبه!!
دوستان من این بازی رو گرفتم وقتی میزارم تو دستگاه یهو میپره بیرون ؟ چرا؟
من همین امروز خودم داشبوردشو آپدیت کردم به 2.0.14719.0 چون قبلش همین بازی میگفت باید آپدیت بشه
ولی الان نمیگه فقط میره تو بعدش میپره بیرون تو داشبورد
راهنمایی کنین
پس کجا برم بگین !اشتباه اومدی این تاپیک تا صبح هم کسی کمکت نمیکنه
نمره ی 8 گیم اسپات و 9 Edge کجاش متوسطه؟بیشترین شباهت به split second و burnout و از اون ور قحطی race arcade و نمرات متوسط و متوسط به بالا
دلایل قانع کننده ای برای امتحانشه.