حرف شما درست هست ولی FIFA Street هیچ وقت امتیاز 2 نگرفته. این بازی هم مطمئن باش از سایت های بزرگ امتیاز بالایی نمیگیره. فکر کنم تا 1-2 روز دیگه بهش امتیاز بدند و معلوم بشه.دوستان یه نگاهی به امتیازات سری FiFA Street بندازن بد نیست .
این سبک بازیها معمولا امتیازات خوبی نمیگیرن . البته این بازی ممکنه خراب کرده باشه اما باید منتظر امتیازای سایتای معتبرتر موند و اینقدر زود قضاوت نکرد .... .
حرف شما درست هست ولی FIFA Street هیچ وقت امتیاز 2 نگرفته. این بازی هم مطمئن باش از سایت های بزرگ امتیاز بالایی نمیگیره. فکر کنم تا 1-2 روز دیگه بهش امتیاز بدند و معلوم بشه.
من فکر میکنم این ایراد نبود کلا سازنده ها میخواستن که استیل بازی اینطوری باشه...البته قبول دارم افتضاح بود ولی....کلا فکر کنم خودشون میخواستن اینجوریباشه..طراحی بد بازیکنان که بیشتر شبیه یک سری Action Figure هم اندازه هستند
اول از همه ممنون که نقد رو مطالعه کردید. باید این رو بگم که ما الکی امتیاز نمیدیم و هر بازی هر نمره ای که حقش هست بهش میدیم. تازه این رو هم با کلی تخفیف دادیم چون بازی واقعا هیچ چیز جدیدی نداشت.ممنون نقد خوبی بو ولی حداقل شما بهش نمره بالا میدادید...:biggrin1:
یه جا تو بخش نقاط ضعف گفته بودید
من فکر میکنم این ایراد نبود کلا سازنده ها میخواستن که استیل بازی اینطوری باشه...البته قبول دارم افتضاح بود ولی....کلا فکر کنم خودشون میخواستن اینجوریباشه..