امتیازات بازی Prince of Persia: the Shadow and the Flame

RED_BEARD39

Ghost of Sparta
کاربر سایت
635911275.jpg

Video Gamer - 3/10
Pocket Gamer UK - 6/10

کنترل بازی افتضاحه، فریم ریت هم اصلا روون نیست و بازی چشمو اذیت می کنه حتی روی دستگاه های خیلی قوی!

از یوبی بعید بود بعد از اون Rayman و Might&Magic عالی برای اسمارت فون ها حالا بیاد این بازی ضعیف رو عرضه کنه.

کنترل بازی افتضاحه، فریم ریت هم اصلا روون نیست و بازی چشمو اذیت می کنه حتی روی دستگاه های خیلی قوی!

از یوبی بعید بود بعد از اون Rayman و Might&Magic عالی برای اسمارت فون ها حالا بیاد این بازی ضعیف رو عرضه کنه.
اتفاقا فریم ریت عالی هست من روی IPOD 4 بازی کرده ولی فریم ریت عالی هست.کلا مشکل از بازی 40 مگ نباید انتظار زیادی داشت.

بنیامین بنظرت نوت 10.1 ضعیفه:|؟ منم فریم ریتو زیاد مشکلی ندارم ولی کنترلش کاملا نابوده! رو هردو حالت جوی استیک و گستور!
نه.
اره کنترل که واقعا چرته. بعضی وقت ها توی مبارزات لمس می کنم برای ضربه زدن اصلا ضربه نمی زن. در مواقعی دیگه هم که برای حرکات پلتفرمینگ مشکل ایجاد می کنه:|باز اگه بخوایم نسبت به حجمش مقایسه کنیم بازی بدی نیست.

من روی GS 4 بازی کردم فریم ثابت نیست کنترل هم خیلی سخت بود به زحمت امروز صبح تمامش کردم ولی بد نبود مخصوصا سیستم تله گذاری تو بازی.جالب بود.

من دیروز اینو دانلود کردم 5 مین هم نتونستم بازی کنم گرافیک بازی خوبه موزیک هم خوبه اما گیم پلی تعطیله! اکشن بازی خیلی مسخرست واقعا و خیلی هم کند! وقتی دشمن میاد یکم زودتر شروع میکنه به آهنگ زدن بعد کرکتر بازی یهو حالت هجومی به خودش میگیره بعد خیلی یواش و سرد روبرو دشمن مایستی با هر باز کلیک کردن یه ضربه میزنه به دشمن من به شخصه اصلا از سرعت اکشن بازی راضی نبودم اینقد آروم و سرده که از ادامه بازی پشیمون میشی. UNLIKE:-q

قکر میکنی بازی در حدی باشه که برای نسل بعد ، بیاد ؟!!
ایشون منظورش این نبود که این نسخه رو PS4 بیاد! منظورش کلا Prince of persia بود

- - -ویرایش - - -

مگه تیم سازنده هاشون یکیه؟

شاید برای دیوایس های اندروید اینطوری که میگید باشه ولی شخصا بازی رو ایفون 5 دارم بازی میکنم و افت فریمی توش نمی بینم.
ولی کلا به نظرم در حد یه بازیه خیلی معمولیه و ای کاش روش اسم PoP رو نمیزاشتن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or