paxa کاربر سایت Jul 26, 2013 #4 بازیش اصلا خوب نیست..گیم پلی خسته کننده تکراریـی داره که .. یه بازی 40 مگی دادن بیرون..حداقل وقت میزاشتن بیشتر کار میکردن رو بازی .
بازیش اصلا خوب نیست..گیم پلی خسته کننده تکراریـی داره که .. یه بازی 40 مگی دادن بیرون..حداقل وقت میزاشتن بیشتر کار میکردن رو بازی .
.:Metallica:. ⟁ Loyal Member Jul 26, 2013 #5 همین الان داشتم رو گوشی بازیش میکردم ! :d برای یک 2D Platformer بازی خوبی ـیه گرافیک هنریش قشنگه کنترلش هم ساده و روونه .. مشکل خاصی هم نداره 6.75/10 امتیازه منه :d Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
همین الان داشتم رو گوشی بازیش میکردم ! :d برای یک 2D Platformer بازی خوبی ـیه گرافیک هنریش قشنگه کنترلش هم ساده و روونه .. مشکل خاصی هم نداره 6.75/10 امتیازه منه :d Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
PrinceofPersiα کاربر سایت Jul 26, 2013 #7 واسه خودکشی چه روشی را به من پیشنهاد می دید ؟ پ.ن : ترجیحا بدون درد
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Jul 26, 2013 #8 نوشته شده توسط princeofpersia777744: واسه خودکشی چه روشی را به من پیشنهاد می دید ؟ بیشتر... یه روش مردونه Spoiler
نوشته شده توسط princeofpersia777744: واسه خودکشی چه روشی را به من پیشنهاد می دید ؟ بیشتر... یه روش مردونه Spoiler
G gtx680 کاربر سایت Jul 26, 2013 #9 نوشته شده توسط princeofpersia777744: واسه خودکشی چه روشی را به من پیشنهاد می دید ؟ بیشتر... هاراگیری :d
نوشته شده توسط princeofpersia777744: واسه خودکشی چه روشی را به من پیشنهاد می دید ؟ بیشتر... هاراگیری :d
Nathan Drake Evanescence کاربر سایت Jul 26, 2013 #10 ما رو باش ذوق کرده بودیم که تا چند روز دیگه Xperia V میگیریم و اینو میریم تاپیک هم زده بودم براش: forum.bazicenter.com/thread79860/
ما رو باش ذوق کرده بودیم که تا چند روز دیگه Xperia V میگیریم و اینو میریم تاپیک هم زده بودم براش: forum.bazicenter.com/thread79860/
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت Jul 26, 2013 #12 نوشته شده توسط Time_to_Die: خدا کنه برا پی اس 4 بیاد بیشتر... قکر میکنی بازی در حدی باشه که برای نسل بعد ، بیاد ؟!!
نوشته شده توسط Time_to_Die: خدا کنه برا پی اس 4 بیاد بیشتر... قکر میکنی بازی در حدی باشه که برای نسل بعد ، بیاد ؟!!
Fenris Wolf کاربر سایت Jul 26, 2013 #13 کنترلش درحده بسیار خفنی افتضاحه! هرچی کلاسیکش قشنگ بود این داغونه ، فقط گرافیک داره
most-t36 کاربر سایت Jul 26, 2013 #15 نوشته شده توسط Fenris Wolf: کنترلش درحده بسیار خفنی افتضاحه! هرچی کلاسیکش قشنگ بود این داغونه ، فقط گرافیک داره بیشتر... رو تبلت بزنی خیلی هم راحت میشه کنترلش:d
نوشته شده توسط Fenris Wolf: کنترلش درحده بسیار خفنی افتضاحه! هرچی کلاسیکش قشنگ بود این داغونه ، فقط گرافیک داره بیشتر... رو تبلت بزنی خیلی هم راحت میشه کنترلش:d