امتیازات بازی Postal III

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
The Good

• [*=left]Opportunities for perverse mayhem.

The Bad

• [*=left]Flawed movement mechanics
    [*=left]Terrible AI
    [*=left]Unpleasant visual presentation
    [*=left]Poor attempts at humor
    [*=left]Technical instabilities.

Postal ینی عقش :d
0 هم بگیره باکی نیست. یاد خشونت قسمت دومش که میافتم اصلا حال میکنم :دی گیم اسپات حلوا شکری خورد بهش داد 3 :دی
البته نقدش رو کریس واترز نوشت که این بشر اگه دیده باشیدش کلا آدم شادیه همینجوری محض فان بهش داد 3 :دی وگرنه کورین ون ارد اگه نقدش میکرد 10 رو میداد بدون شک :))
ولی جدا از شوخی من با پستال 2 کلی خاطره دارم واسه همین امتیازای این بازی روم اثری نداره!

پستال هیچ وقت امتیازاتش بالا نبوده. نسخه دومش هم از گیم اسپات اگه درست یادم باشه 4 و خرده ای گرفت. ولی نکته اینجاست که علی رغم امتیازات کمش ته فانه این بازی. یعنی اصلا جنون آمیزتر و عجیب و غریب تر از این گیم پیدا نمی کنید! :دی

امتیازات پایینش هم یه جورایی هدف دار به نظر میاد، چون اصلا از یه لحاظ هایی پستال همیشه در حال هنجارشکنی بوده و توی همون نسخه دومش هم از حضور الــــــقاعـــــده در بازی گرفته، تا جنگ شدید بین تندروهای مسیحی و تندروهای مســـــلــمون، آتش زدن ملت بیچاره و پلیس ها و کلا هر نوع روش عجیب و غریبی که فکرش رو بکنید برای کشتن، اد*رار کردن شخصیت اصلی روی قبر پدرش و ...، خلاصه سازنده های بازی از هیچ نوع دیوونه بازی یی توی گیم کم نذاشته بودن! :دی

من که بد جوری توصیه می کنمش! فقط نوژن تو تاپیک بازی در بخش PC نوشته بود هر نسخه ای هر جا ازش پیدا میشه همه اش روسیه، کسی نسخه خوب و بی دردسر ازش پیدا کرده؟
89.gif

فکر کنم در مقایسه بین دو بازی هم امتیاز یعنی این پوستال و دوک با دادن این امتیاز به پستال در حق دوک اجحاف شده . اگه پستال ۳ گرفته پس دوک باید ۵ میگرفت . گرافیکش که از پستال بالاتره ی نیمچه موضوعی هم که داره . یادم میاد پستال یک اسلحه رو میکرد اونجای گربه بعدش شلیک میکرد . اون زمان گرافیک سنگینی داشت . الان هیچی نداره . کلا باید بهش ۱ میدادن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or