امتیازات بازی Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2

ДядsЙ

کاربر سایت
Naruto_Shippuden_UNS_2_Box_Art.jpg

این بازی اولین امتیازش را گرفت. سایت Robot Geek به بازی امتیاز 3/5 داد.

• Like
Reactions: Captain Mitchell
3/5 که نمره خوبی هست نکنه انتظار نمره کامل داشتین؟؟شماره قیلش هم بازی نسبتا متوسطی بود
نخیر بازی های یوبی سافت طرفای 8 8.5 هستش ! قبلیش به تنهایی با Storylineـه نه چندان جالبش میانگینش 7.5 هست !
این نمره هم تا الان ثبت نشده ! پس کلا یعنی هیچی به هیچی !

بابا کنترل خودتونو از دست ندید :d هممون خوب میدونیم اینجور امتیازای الکی نظر مارو نسبت به این بازی تغییر نمیده. باید تا امتیاز رسمی سایتای دیگه صبر کنیم اگر باز هم مورد قبول نبودن اون موقع ترتیب یه سری کارای تروریستی رو باید بدیم :d

باو اینقدر خودتونو درگیره این نمره های ..... نکنید . من خودم وقتی دیدم تایپیکو و بعد نمره رو :d کف کردم و بعد سکته :d . کلا نمره این سایتا به درده خودشون می خوره . فقط چند تا از سایتا نمره های مناسبی مید ن که بعضی از مواقع اونا هم خوشحا رفتار می کنن .اما من شرط ی بندم بازی خوبی در می یاد میانگینشم بالای 8 هستش.

آخه این منقدایی که کلا نگاهشون به زیر میز هست چه میفهمن ناروتو چیه مانگا چیه!‌بهشون بگی مانگا میگن اِ همون عکس سیاه سفیدا؟:d غصه نخورین GOTY امسال ناروتوئه(یعنی ناگاتوئه ولی چون ریا نشه میگیم ناروتو) :d

• Like
Reactions: SNAKE 2007
Famitsu - 10/9/10/10
اسکن مجله
فکر کنم حداقل تو این یه مورد خاص به فامیتسو بیشتر بشه اعماد کرد! پس امیدوار بشید :دی

ولی عجب امتیازی داده حتما اینم ناروتو بازه مثل ما:d
راستی کسی از دوستان بازی رو انجام داده اگه داده خوب نظرش رو بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or