امتیازات بازی Mortal Kombat: Legacy Kollection

چرا نباید Shaolin Monks داخل این کاکشن باشه ؟!
دلیلش بخاطر پیچیدگی های بیشتر برای امولیت کردن عناوین PS2ه، این ها عناوین ارکید و دوبعدی هستن، Shaolin Monks عنوان سه بعدیه و برای پورتش وقت بیشتری باید گذاشته بشه، شاید بعدا به عنوان محتوا این بازی رو هم اضافه کنن

• Like
Reactions: MoonD and unloved
دلیلش بخاطر پیچیدگی های بیشتر برای امولیت کردن عناوین PS2ه، این ها عناوین ارکید و دوبعدی هستن، Shaolin Monks عنوان سه بعدیه و برای پورتش وقت بیشتری باید گذاشته بشه، شاید بعدا به عنوان محتوا این بازی رو هم اضافه کنن
به هر حال باارزشترین عنوان غیر فایتینگ فرنچایزه به نظرم
بکوارد هم نیست بخریمش حتی.

به هر حال باارزشترین عنوان غیر فایتینگ فرنچایزه به نظرم
اگر کسی مثل من دنبال بازگشت حس نوستالژی باشه، روی PS2 حال دیگه ای داره بازی کردنش. همین عناوین کلاسیک تمام لذتش اینه که با SEGA, PS1, PS2 با دسته های کلاسیک یا در بهترین حالت ارکیداستیک بشینی بازیشون کنی. خود بهشته

اگر کسی مثل من دنبال بازگشت حس نوستالژی باشه، روی PS2 حال دیگه ای داره بازی کردنش. همین عناوین کلاسیک تمام لذتش اینه که با SEGA, PS1, PS2 با دسته های کلاسیک یا در بهترین حالت ارکیداستیک بشینی بازیشون کنی. خود بهشته
کاملا موافقم رو خود کنسولها رترو بازی چیز دیگه است و حتی آرت استایلشون برای CRT بهینه شده بودند ،قسمت نشد یه Sony PVM تمیز بگیرم .
در کل هیچ وقت فرصت نشد Shaolin Monks رو تجربه کنم.

خوبه Special Forces هست...
جدا خاک بر سرشون بازی با این پتانسیل رو خراب کردن.
زمان پلی۱ که متا نبود رهیافتش تو این کتابهای استراتژی بود و ما هم بازی میکردیم...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or