Frobary Loyal Member Nov 2, 2010 #1 درود! این بازی اولین امتیازش را گرفت. PlanetXbox360 به بازی امتیاز 7.6 از 10 داده است. Review
u.s.a کاربر سایت Nov 3, 2010 #16 من که دیروز رفته بودم یه مغازه ایی-طرف گفت بازیش آنچارتد 2 رو قورت میده:-oمنم زیاد بهش اطمینان نکردم.گفتم بیام امتیازهاش رو ببینم چجوریاست.که ظاهرا تعریف چندانی نداره.
من که دیروز رفته بودم یه مغازه ایی-طرف گفت بازیش آنچارتد 2 رو قورت میده:-oمنم زیاد بهش اطمینان نکردم.گفتم بیام امتیازهاش رو ببینم چجوریاست.که ظاهرا تعریف چندانی نداره.
VahiD_ST کاربر سایت Nov 3, 2010 #18 باز هم از اون بازیهای سلیقه ای هست که یکی ازش خوشش میاد و یکی ازش خیلی بدش میاد.
VahiD_ST کاربر سایت Nov 4, 2010 #19 بعد از جند روز تاخیر GameSpot هم به نسخه PC بازی 7.5/10 داد: مدالهای مثبت: مدالهای منفی: یکی از نکات جالب بازی از سوی GS به مکانیزم جالب تیراندازی و لذت بخش بودن اون اشاره کرده و از نکات منفی بازی به کوتاه بودن و شروع کند بازی اشاره کرده.
بعد از جند روز تاخیر GameSpot هم به نسخه PC بازی 7.5/10 داد: مدالهای مثبت: مدالهای منفی: یکی از نکات جالب بازی از سوی GS به مکانیزم جالب تیراندازی و لذت بخش بودن اون اشاره کرده و از نکات منفی بازی به کوتاه بودن و شروع کند بازی اشاره کرده.