امتیازات بازی James Bond: Blood Stone

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member
درود!

james-bond-blood-stone.jpg

این بازی اولین امتیازش را گرفت. PlanetXbox360 به بازی امتیاز 7.6 از 10 داده است.
Review

سلام دوستان
بازی خیلی جالب و مهیجی بود بنده به شخصه نمره 8.5/10 را بهش میدم چون در قسمت اکشن و رانندگی خیلی با گرافیک عمل کرده و توصیه میکنم به عزیزان این بازیا از دست ندهند
ممنون

من همه سری های James Bond رو بازی کردم ... انصافا این شماره یکی از بدترین ها بود ...

طراحی صورت ها افتضاح ...
ولی نکته جالبش این بود که هم قایق داشت هم ماشین ... ولی در کل خیلی نا امید کننده بود این شماره ...

فکر کنم ... ۷ بهترین نمره ای هست که میشه بهش داد ...

من همه سری های James Bond رو بازی کردم ... انصافا این شماره یکی از بدترین ها بود ...

طراحی صورت ها افتضاح ...
ولی نکته جالبش این بود که هم قایق داشت هم ماشین ... ولی در کل خیلی نا امید کننده بود این شماره ...

منم بازی کردم نظرم دقیقا برعکس شماست . بازی مسکل کم نداره اما واقعا قشنگه مخصوصا واسه طرفدارهای جیمز باند

طراحی صورت ها افتضاح ...

شما به بازي اي كه خيلي نا اميد كننده باشه 7 مي ديد:-/

منم بازی کردم نظرم دقیقا برعکس شماست . بازی مسکل کم نداره اما واقعا قشنگه مخصوصا واسه طرفدارهای جیمز باند

خوبه شما باز خوشتون اومد ... :d

AI های دشمن ها در حد مرغ هست ... دیدید از پشت سرشون برید یا دور بزنید نمیفهمن باز همون جای که قبلا بودید تیر اندازی میکنن با اینکه کسی اونور نیست !

شما به بازي اي كه خيلي نا اميد كننده باشه 7 مي ديد:-/

نکات مثبت هم داشت... ولی به منی که همه سری هاش رو بازی کردم این یکی ... نه ... ۷ براش معقول هست... چون معمولی خوب هست بازیش ... درضمن این نمره ای که نوشتم از دید و استانداردی هست که خودم برای سلیقه خودم قرار میدم ... چون منتقدی مثلا در حد GS یا ... نیستم ...
این کلمه افتضاح هم برای این نوشتم که خیلی تو حالم خورد ... به عنوان Fan سری James Bond!

نمره ای که دادم تو جای قراره ثبت بشه که سوال پرسیدی ؟ :d

خوبه شما باز خوشتون اومد ... :d

AI های دشمن ها در حد مرغ هست ... دیدید از پشت سرشون برید یا دور بزنید نمیفهمن باز همون جای که قبلا بودید تیر اندازی میکنن با اینکه کسی اونور نیست !
همه-ی این مشکلها که میگید درست هستش . تازه باگ بدتر از این هم داره :دی اما من از بازی خوشم اومد :دی چون هم از شخصیت جیمز باند خوشم میاد . هم اینکه فکر میکردم این بازی یه افتضاح کامل بشه . یعنی انتظرم بیش از حد پایین بود اومد بازی کردم خیلی بیشتر از اون انتظارم بود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or