امتیازات بازی Homefront: The Revolution

( Layken )

عضو تحریریه
header.jpg

Publisher : Deep Silver
Developer : Deep Silver, Dambuster Studios
Genre : First Person Shooter
Platforms : PS4 X1 PC

-----------------------------------------------------------
IGN Spain:71/100
Hobby Consolas:68/100
Gameblog.fr:66/100
Playstation Universe:55/100

IGN: 5

آخرین ویرایش:
یه سوال برام پیش اومده که Deep Silver مجبوره تو زمینه گیم حضور داشته باشه!:neutral::neutral::neutral:

نمرات بازی که فاجعه اس و گیم پلی هم توی ویدئو ها دیدم خیلی جالب نبوده!:confuse::confuse::confuse:

• Like
Reactions: xbla69
اصولا شرکت ها سعی می کنن توی تریلرهایی که از ساخته هاشون ارائه می دن اشکالات رو نشون ندن و بازی رو بیشتر از اون چیزی که هست نشون بدن!ولی این بازی اولین بازی ای بود که توی تریلرش افت فریم دیده می شد اونم به فراوانی!:| دیگه وقتی تریلرش این بوده معلوم میشه خود بازی چه شاهکاری خواهد بود!

آقا بسه دیگه اینقدر این بازیو ترول نکنید اوکی هممون میدونیم که این بازی خراب کرده حالا بسه دیگه الان هرچی میام تابیک های مربوط به این بازیو چک میکنم میبینم تنها کامنتاش کامنتایی از قبیل نمرات گند بازی و باگ های بازیه.
لطفا اگر نمیخواید این بازی رو انجام بدید و خوشتون نمیاد از بازی دیگه اینجا شروع نکنید به ترول کردن!

• Like
Reactions: Hamid Payne
آقا بسه دیگه اینقدر این بازیو ترول نکنید اوکی هممون میدونیم که این بازی خراب کرده حالا بسه دیگه الان هرچی میام تابیک های مربوط به این بازیو چک میکنم میبینم تنها کامنتاش کامنتایی از قبیل نمرات گند بازی و باگ های بازیه.
لطفا اگر نمیخواید این بازی رو انجام بدید و خوشتون نمیاد از بازی دیگه اینجا شروع نکنید به ترول کردن!
میبینی سختته یا ناراحت میشی نیا تو تاپیک، یه بازی AAA 60 دلاری افتضاح عمل کرده و عملا چیزی که دادن بیرون توهین به شعور مخاطب هاشون هست، معلومه که حالا حالا ها ترول میشه. شما اگه انقدر به این بازی وابستگی داری خب تو تاپیک هاش نرو و راحت بشین بازی کن.

میبینی سختته یا ناراحت میشی نیا تو تاپیک، یه بازی AAA 60 دلاری افتضاح عمل کرده و عملا چیزی که دادن بیرون توهین به شعور مخاطب هاشون هست، معلومه که حالا حالا ها ترول میشه. شما اگه انقدر به این بازی وابستگی داری خب تو تاپیک هاش نرو و راحت بشین بازی کن.

خب عزیز من به نظر شما شخصی که از بازی خوشش میاد باید بیاد تو تابیک یا کسی که از بازی بدش میاد؟ خب بسه دیگه چقدر میخواید این بازی رو ترول کنید؟ من والا نسخه ی اولش رو هم بازی نکردم و فن بازی نیستم ولی شما هم اگر توجه کنید منتقد هایی مه عین ادم نمره دادن بیشتر به مشکلات فنی بازی اشاره کردن. بقیه هم نتونسته بودن بازی رو درک کنن! حالا من بحثم سر این چیز ها نیست. من به عنوان یک گیمر معمولی دوست دارم بیام تابیک نظرات بقیه رو درباره ی خوبی ها و ویژگی های بازی و نمیدونم ایستراگ ها و اینا گوش بدم. کسی اینجا توی فروم نیست که باشه بیاد تو تابیک برای این که ترول کردن بقیه ی رو بشنوه!‌ خب شما اگر خوشتون نمیاد لطف کنید بازیش رو انجام ندید!‌یا حتی نمیدونم اگر تو استیم بازی رو خریدید میتونید ریفاند هم بکنید! لس دیگه هیچ نیازی ندارید که اینقدر فحش بدید به بازی!‌ سازنده های بازی برای ساخت این عنوان زحمت کشیدن. و باعث شدند بازی طرفدارایی به سمت خودش جذب کنه. جدا از بحث مشکلات فنیش بازی واقعا گیم بلی و اتمسفر زیبایی داره. گرافیکشم بدک نیست و میشن های جذابی داره. حالا شما به خاطره چند تا باگ کل بازی رو زیر سوال بردی و به سازندش فحش میدی!

متاسفانه خود سازنده ها ام میدونستن بازی خوبی نمیشه اخر بازی یه متن کوتاه گذاشتن به مشکلات مراحل ساخت بازی اشاره کردند همین که امید داشتن و تلاش کردند ساخت بازی رو به اتمام برسونن قابل تقدیره :|
ولی با این اوضاع کنسل میکردن بازی رو خیلی بهتر از این بود که بدترین بازی نسل تا الان بشه:|

من نمی دونم شما که فن دو اتیشه سونی هستی چرا در تاپیک pc اینقدر فعالیت می کنی جهت ترول کردن؟
اينجا تاپيك پي سيه دوسته من :D?
هرچي كه بوده خيلي رو دلت بوده كه اينقدر ناراحت شدي كه بعد چند روز منشن كردي منو،
فدا سرت خودت ناراحت نكن اينقدر:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or