امتیازات بازی Halo: The Master Chief Collection

• Thread starter Thread starter Frobary
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Frobary

Loyal Member

halo-master-chief-collection.jpg

امتیازاتی که در MetaCritic ثبت می شوند

[TABLE="class: grid, width: 300, align: center"]
[TR]
[TD]100[/TD]
[TD]Hardcore Gamer [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]100[/TD]
[TD]Gamer.no[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]95[/TD]
[TD]Worth Playing [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]95[/TD]
[TD]Meristation [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]95[/TD]
[TD]Multiplayer.it[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]95[/TD]
[TD]Polygon [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]91[/TD]
[TD]GamesBeat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]90[/TD]
[TD]Eurogamer Italy [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]90[/TD]
[TD]USgamer [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]90[/TD]
[TD]XGN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]90[/TD]
[TD]Total Xbox[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]90[/TD]
[TD]Spazio Games[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]90[/TD]
[TD]Post Arcade [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]90[/TD]
[TD]3DJuegos [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]90[/TD]
[TD]Destructoid [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]89[/TD]
[TD]Power Unlimited [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]88[/TD]
[TD]Cheat Code Central [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]85[/TD]
[TD]JeuxActu [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]85[/TD]
[TD]Lazygamer [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]80[/TD]
[TD]Gamereactor Sweden [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]80[/TD]
[TD]Game Revolution [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]80[/TD]
[TD]Gameblog.fr [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]80[/TD]
[TD]AusGamers [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]80[/TD]
[TD]Metro GameCentral [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]80[/TD]
[TD]Shacknews [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سایر امتیازات

Connected digital world - 10/10
thisisxbox.com - 10/10
XboxWorldAustralia - 10/10
RocketChainsaw - 10/10
examiner - 10/10

XboxAddict - 9.5/10
Beyond Entertainment - 9.5/10
VGNetwork.it - 9.5/10
CraveOnline - 9.5/10
mousenjoypad.com - 9.5/10
CVG - 9/10
trustedreviews - 9/10
paladinidelvideogioco.it - 9/10
theSixthAxis - 9/10
Xbox Elite Team - 9/10
Thigengaming - 9/10
gamepod.hu - 9/10

GameSided - 8.5/10
Gamecentra - 8/10

آخرین ویرایش:
خوبه نمرات و به نظرم حقش هستش تا 90 بیاد بالا ولی بالاتر از 90 خیلی منطقی نیست. وقتی یه منتقد به یه بازی میده 9 یعنی خیلی راضی بوده ازش، بالاتر از 9 دیگه باید با یه چیز خیلی غافلگیرکننده مواجه بشه طی پلی تایمش. چهار تا بازی تو پکیج هست اما سه گانه‌اصلی با اون گیم پلی کلاسیک، در بهترین حالت می‌تونه نوستالژیک و راضی کننده باشه اما سورپرایز خاصی نداره. یکیش به غیر از سرعت فریم تغییری نکرده(هیلو3) و یکی دیگه از بازی‌های پکیج تا حالا به 5 روش و 5 مقطع مختلف ریلیز شده(Combat Evolved) این نمرات بسیار خوب هم به خاطر فوق‌العاده بودن خود هیلو2 هستش که نسخه بازسازی شدش به سادگی بهترین بازی هستش که امسال میشه تجربه کرد به نظر من.

IGN احتمال بسیار زیاد بالای 9.3 اینا میده. موج خبری که این یکی دو هفته راه انداخته بود برای بازی کاملا مشخص می‌کنه تا چه اندازه توجهشون روی این کالکشن هستش.

نمرات که داره نشون میده 343 حداقل توی این روزا، مسیر بهتری رو نسبت به خود بانجی داره طی می‌کنه. فرانکی با اینکه چند تا اشتباه بزرگ توی هدایت فرنچایز داشته(مثل همین نایت فال ریدلی اسکات که اضافه به نظر میرسه و فقط جنبه تبلیغاتی داره) اما از دل مدیریتش دو تا بازی فوق العاده در اومده. اولیش هیلو 4 که الان با دیدن امتیازات دستینی میشه فهمید چقدر خوب بوده زمان خودش و این کالکشن که اولین سیستم سلر واقعی این نسل هستش. به امید اینکه هیلو5 به عنوان دومین نسخه از سه‌گانه‌ی جدید، به همون اندازه‌ی هیلو2 فرنچایز رو یه تکون اساسی بده.

آخرین ویرایش:
نمیدونم کسی گذاشته یا نه.
Trusted Reviews
9/10

Pros

• Four classic games looking better than ever
  • Play what you like, as you like it, the way you like it
  • Multiplayer maps and modes from all four games
  • Worth it just for Halo 2 and Halo 4
Cons

• You still won’t love the Flood
  • Halo 3 looks and feels surprisingly dated

Read more at Halo: The Master Chief Collection review

این سایت Halo TMCC رو بین 15 تا از بهترین بازیهای سال 2014 تا به این لحظه هم انتخاب کرده که رتبه دم رو بعد از FH2 داره.

If you're looking to read more about a particular game, here's the line-up so far:
Forza Horizon 2 by Microsoft Game Studios - 10/10
Halo: The Master Chief Collection by Microsoft Game Studios - 9/10
Bayonetta 2 by Platinum Games - 9/10
Alien Isolation by Sega - 9/10
Diablo III Reaper of Souls - Ultimate Edition by Blizzard Entertainment - 9/10
Titanfall by Respawn Entertainment - 9/10
inFamous: Second Son by Sucker Punch Studios - 9/10
The Last of Us: Remastered by Naughty Dog - 9/10
Call of Duty: Advanced Warfare by Activision - 8/10
Destiny by Activision - 8/10
Mario Kart 8 by Nintendo - 8/10
Thief by Eidos Montreal - 8/10
Tomb Raider: Definitive Edition by Square Enix - 8/10
Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attorney by Capcom - 8/10
Kirby: Triple Deluxe by Nintendo - 8/10
Read more at Best Games of 2014: Top rated titles of the year so far - Trusted Reviews

یه بابایی از بازی های شوتر خسته شده و از نبودن هیلو ریچ و ODST تو کالکشن گلایه می کنه اما از زیاد بودن محتوا شاکیه و به خاطر زیادی وقت گیر بودنش نمره کم می کنه.
lz4pno.jpg

اینکه این کالکشن امتیاز 88/100 هست به خودی خود چیز بدی نیست و شاید بخاطر این باشه که سبکش FPS هست و الان سبک FPS خیلی زیاد و پر طرفدار هست و بازی‌هایی که 2001 یا 2004 توی این سبک اومدن دیگه نمیتونن تازگی خودشون رو بعد از این همه سال و این همه بازیی‌ای که توی این سبک بیرون اومدن حفظ کنن. از طرف دیگه گیم پلی بازی (بجز هیلو 4) با نُرم امروز همخوانی نداره و خیلیها بازی رو با امثال CoD میسنجن و بخاطر نبودن یه چیزهایی مثل زوم برای همه تفنگها یا نداشتن قابلیت Sprint و ... میگن بازی قدیمی شده و ... . اما در عین حال کالکشن‌های دیگه‌ای بودن که شرایط مشابه داشتن امتیازات خیلی بالاتری گرفتن (که فکر میکنم نیازی نباشه اسم بیارم، هر کس علاقمند باشه میتونه سرچ کنه) با این تفاوت که در سبک FPS نبودن.

اما با همه این حرفها من بشخصه انتظار یک برخورد و امتیاز بهتر رو داشتم بخصوص با توجه به محتویات کالکشن، کیفیت بازیها، چیزهای جدیدی که به این مجموعه اضافه شده، ریمستر شدن 2 تا از این عناوین و ... . نمیگم این بازخوردها بد هستن، ولی اصلاً حس نمیکنم که به انتظارات من نزدیک باشن. 9/10 حداقل نمره‌ای بود که میتونستم برای این کالکشن متصور بشم که متأسفانه بهش نرسیده. البته ارزش و امتیاز بازی برای من از تمام معیارهای موجود بالاتره و برای انتخاب یا خرید این کالکشن نیازی به خوندن و توجه به این نقدها ندارم، این حرفها رو از این جهت گفتم چون دوست داشتم 343 و تمام استدیوهای دیگه‌ای که روی این پروژه بزرگ کار کردن بتونن بازخورد مثبت کارشون رو در سطح وسیع و با یک استاندارد بالا ببینن و احساس رضایت کنن چون مسلماً برای هر کسی که چیزی رو میسازه مهم هست ببینه سایرین در مورد کارش و تلاشش چه فکری میکنن. اما خب به هر دلیلی (موجه یا غیر موجه) این اتفاق به بهترین شکل خودش رخ نداده، اما باز امیدوارم که بازخورد خوبی رو از خود طرفدارها و پلیرها دریافت کنن و با روحیه بیشتر روی پروژه بعدیشون کار کنن.

هنوز خیلی از سایت های مهم که نمراتشون احتمالا ضریب بالایی دارن امتیاز ندادن. GameSpot و IGN و Edge و Eurogamer و Game Trailers و Giant Bomb و یه سری سایت دیگه. اینا اگه نمرات خوبی بدن متا شاید تا 90 هم بیاد بالا، البته احتمالش زیاد نیست ولی خب غیرممکن هم نیست :دی
اما در عین حال کالکشن‌های دیگه‌ای بودن که شرایط مشابه داشتن امتیازات خیلی بالاتری گرفتن
کلا 2 تا کالکشن بودن که امتیازشون 90+ بوده، بقیه کالکشن ها همگی زیر 90 بودن :دی

هنوز خیلی از سایت های مهم که نمراتشون احتمالا ضریب بالایی دارن امتیاز ندادن. GameSpot و IGN و Edge و Eurogamer و Game Trailers و Giant Bomb و یه سری سایت دیگه. اینا اگه نمرات خوبی بدن متا شاید تا 90 هم بیاد بالا، البته احتمالش زیاد نیست ولی خب غیرممکن هم نیست :دی

کلا 2 تا کالکشن بودن که امتیازشون 90+ بوده، بقیه کالکشن ها همگی زیر 90 بودن :دی

فکر نمیکنم اون سایتها هم خیلی امتیاز متفاوتی بدن. :دی اینها عبارت کالکشن توشون بکار رفته و راحت پیدا شدن:

Metal Gear Solid HD Collection for Xbox 360 Reviews - Metacritic
The ICO & Shadow of the Colossus Collection for PlayStation 3 Reviews - Metacritic
God of War Collection for PlayStation 3 Reviews - Metacritic

غیر از اینها خود Orange Box هم هست برای نمونه با امتیاز 96/100 و انواع دیگه کالکشنها که نمیدونم چه امتیازاتی گرفتن و ... . فقط خواستم بگم که بیشتر از 2 تا هستن. ;)

فکر نمیکنم اون سایتها هم خیلی امتیاز متفاوتی بدن. :دی اینها عبارت کالکشن توشون بکار رفته و راحت پیدا شدن:

The ICO & Shadow of the Colossus Collection for PlayStation 3 Reviews - Metacritic

غیر از اینها خود Orange Box هم هست برای نمونه با امتیاز 95/100 و انواع دیگه کالکشنها که نمیدونم چه امتیازاتی گرفتن و ... . فقط خواستم بگم که بیشتر از 2 تا هستن. ;)
اون اولی که باید نسخه PS3 ـش رو حساب کنی چون 3 برابر نقد داره و متاش 89 هست، Orange Box هم شرایطش با بقیه کالکشن ها فرق میکنه و تو این دسته قرار نمی گیره چون 3 تا بازی جدید همراه پکیج بود (Episode 2 و Portal و Team Fortress 2)، پس میشه همون 2 تایی که من گفتم (همون ICO و GoW) :دی حالا ممکنه به جز اینا یکی دو تا بازی دیگه هم باشن، ولی در کل منظورم این بود که اینجوری نیست هر کالکشنی که بیاد یهو متای 90 بگیره و کلی کالکشن داشتیم که امتیازشون به 90 نرسیده.

آخرین ویرایش:

غیر از اینها خود Orange Box هم هست برای نمونه با امتیاز 96/100 و انواع دیگه کالکشنها که نمیدونم چه امتیازاتی گرفتن و ... . فقط خواستم بگم که بیشتر از 2 تا هستن. ;)

کلا منتقد ها نسل جدید به همه چی سخت تر نمره میدن متا دو نمره دیگه هم بره بالا خوبه میشه 90

اون اولی که باید نسخه PS3 ـش رو حساب کنی چون 3 برابر نقد داره و متاش 89 هست، Orange Box هم شرایطش با بقیه کالکشن ها فرق میکنه و تو این دسته قرار نمی گیره چون 3 تا بازی جدید همراه پکیج بود (Episode 2 و Portal و Team Fortress 2)، پس میشه همون 2 تایی که من گفتم (همون ICO و GoW) :دی حالا ممکنه به جز اینا یکی دو تا بازی دیگه هم باشن، ولی در کل منظورم این بود که اینجوری نیست هر کالکشنی که بیاد یهو متای 90 بگیره و کلی کالکشن داشتیم که امتیازشون به 90 نرسیده.

حرفتو دوست دارم ولی این کالکشن، هر کالکشنی نیست. :دی لااقل برای من نیست.

کلا من فلسفه امتیاز دادن مجدد به یک کالکشن یا بازی ریمستر شده رو درک نمیکنم! از بیخ باهاش مشکل دارم. بنظر من فقط میشه یه کالکشن رو ارزش گذاری کرد. به این ترتیب که مثلا مستر چیف کالکشن ارزشش از A تا C (مثلا) A هست (از نظر من یعنی بالاترین حد) چون با اینکه تکراری هست اما انقدر کانتنت ارایه میده که خریدش ارزشمند باشه و یه کالکشن دیگه که اسمش رو نمیبرم مثلا C چون عملا چندتا بازی توی یه دیسکه! کلا به نظر من ارزش کالکشن و نمره ای که میگیره به خود بازی اصلی ربط داره برای همین امتیاز دادن بهش چندان قابل قبول نیست. فقط میشه میزان کانتنتی که ارایه میده رو ارزش گذاری کرد و نتیجه گرفت می ارزه دوباره خریدشون یا نه. در مجموع هم بنظر من که از بیخ مخالف فلسفه کالکشن هستم مستر چیف یه استاندارد جدید و قابل قبول برای کالکشن هاست. از این به بعد هر شرکتی هر کالکشنی که میده باید کیفیتش در همین حد باشه. پر از محتوا و بهبود در همه چیز. تا جایی که بشه جدا به خریدش فکر کرد. الان فکر میکنم بعد از دیدن ایشون فولان استدیو عزیز دل بیاد صرفا سه شماره از بازیش رو بچپونه توی یه دیسک و به عنوان کالکشن بفروشه یه مقدار زیادی.... ولش کن!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or