امتیازات بازی Grand Theft Auto V نسل هشت

PrinceofPersiα

کاربر سایت

Developer: Rockstar North
Publisher: Rockstar Games
Platform: PC / PS4 / Xbox One / PS3 / Xbox360
تاریخ انتشار:
17 Sep 2013 برای PS3 و Xbox360
18 Nov 2014 برای PS4 و Xbox One
27 January 2015 برای PC

بازی اولین نمره مربوط به نسخه نسل هشت را از سایت The Games Cabin دریافت کرد.
این سایت به بازی نمره 9 را داده است.

============================
متا از 36 نقد 96
نقدهای ثبت شده در سایت Metacritic :

Positive

Slant Magazine - 10/10

Digital Spy - 10/10

Game Revolution - 10/10

Power Unlimited - 10/10

Eurogamer Germany - 10/10

Eurogamer Spain - 10/10

IGN Italia - 10/10

Hardcore Gamer - 10/10

PSX-Sense.nl - 10/10

JeuxActu - 10/10

Gameblog.fr - 10/10

Meristation - 10/10

God is a Geek - 10/10

Metro GameCentral - 10/10

Eurogamer Italy - 10/10

Gaming Nexus - 9.8/10

Digital Chumps - 9.8/10

Cheat Code Central - 9.8/10

PSX Extreme - 9.7/10

Multiplayer.it - 9.7/10

LaPS4 - 9.6/10

Vandal Online - 9.6/10

Everyeye.it - 9.5/10

3DJuegos - 9.5/10

InsideGamer.nl 9.3/10

Canadian Online Gamers - 9.2/10

Gamer.no - 9.0/10

Thunderbolt - 9.0/10

PlayStation LifeStyle - 9.0/10

The Jimquisition - 9.0/10

Gamer.nl - 9.0/10

GamingTrend - 9.0/10

USgamer - 9.0/10

Post Arcade (National Post) - 9.0/10

GameSpot - 9.0/10

XGN - 9.0/10

آخرین ویرایش:
من خودم اول شخصس را دوست ندارم ولی خیلی راهت روی اون حالت بازی نمی کنم :) ولی بازی خیلی تغیر کرده تو ی یک سال ! باه نظر من بازی نمره 10

قبول دارم ولي به نظر من كيفيت علف و گل و درخت ها تو نسخه اكس باكس وان زياد فرق نكرده بوده
والا تغییر اکس باکس وان رو نمیدونم ولی این تصویر تغییر کیفیت رو بین پلی استیشن سه و چهار نشون میده
.
dVY0eVL.gif

والا تغییر اکس باکس وان رو نمیدونم ولی این تصویر تغییر کیفیت رو بین پلی استیشن سه و چهار نشون میده
.
dVY0eVL.gif
تو این تصویر سه تا چیز کاملا مشهوده اول از همه بیشتر شدن کیفیت بافتا دوم نور پردازی بهتر و طبیعی تر سوم هم اون خرت و پرت هایی که رو زمین اضافه شده . من نمیدونم دیگه چی باید تغییر کنه که بگیم گرافیک بازی پیشرفت کرده اصلا از یـ بازیی که تو نسل قبل ساخته شده چه انتظاری میره به غیر از موارد بالا ؟ اینم قاعدتا مثل TLOU متاش نباید پایین تر از نسخه ی نسل قبلی بشه ....
چیزی که من تو این عکس میبینم اختلاف بافت ها بیشتر از دو نسل هستش .... بیشتر میخوره که عکس دومی برای سه نسل بعدیش باشه(البته به لحاظ بافت) حتی بیشتر .....
فقط یه چیزی.... کاش یه مقدار از بافت میزدن و به چند ضلعی ها اضافه می کردن ... نیازی نبود اینهمه بافت ها حجیم بشن .... با این اوصاف به نظر میرسه توان حافظه به توان پردازش میچربه(اونهم به مقدار خیلی زیاد) ... برا همین مجبور بودن این بالانس را به هم بزنند .... البته خدا میدونه ....
به 2 تا بافت زیر نگاه کنید .... بافت دوم 4 برابر کوچکتر از بافت اوله ولی بازم تفاوت مثل عکس GTA محسوس نیست

یکم زیادی عجیبه .....

ولی بازم بی صبرانه منتظرم توی PC بازیس کنم :x ..... کاش زیاد سنگین نباشه
رم کنسولای نسل قبلی 512 الان رمشون 8 گیگ شده ینی 16 برابر بهتر شدن خوب نتیجش همین میشه دیگه ...

آخرین ویرایش:
.
dVY0eVL.gif
.

چیزی که من تو این عکس میبینم اختلاف بافت ها بیشتر از دو نسل هستش .... بیشتر میخوره که عکس دومی برای سه نسل بعدیش باشه(البته به لحاظ بافت) حتی بیشتر .....
فقط یه چیزی.... کاش یه مقدار از بافت میزدن و به چند ضلعی ها اضافه می کردن ... نیازی نبود اینهمه بافت ها حجیم بشن .... با این اوصاف به نظر میرسه توان حافظه به توان پردازش میچربه(اونهم به مقدار خیلی زیاد) ... برا همین مجبور بودن این بالانس را به هم بزنند .... البته خدا میدونه ....
به 2 تا بافت زیر نگاه کنید .... بافت دوم 4 برابر کوچکتر از بافت اوله ولی بازم تفاوت مثل عکس GTA محسوس نیست

یکم زیادی عجیبه .....

ولی بازم بی صبرانه منتظرم توی PC بازیس کنم :x ..... کاش زیاد سنگین نباشه

آخرین ویرایش:
Eurogamer.it 10/10
Eurogamer.es 10/10
Eurogamer.de 10/10

- - -ویرایش - - -

برادران GameReactor همگی متفق القول به بازی 10 دادن :دی به نظر میاد متاش همون 96 و 97 اینجاها بشه :دی

- - -ویرایش - - -

Gaming Nexus 9.8/10
God is a Geek 10/10
XGN 9.0/10
Vandal Online 9.6/10
Metro 10/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or