امتیازات بازی Grand Theft Auto V نسل هشت

PrinceofPersiα

کاربر سایت

Developer: Rockstar North
Publisher: Rockstar Games
Platform: PC / PS4 / Xbox One / PS3 / Xbox360
تاریخ انتشار:
17 Sep 2013 برای PS3 و Xbox360
18 Nov 2014 برای PS4 و Xbox One
27 January 2015 برای PC

بازی اولین نمره مربوط به نسخه نسل هشت را از سایت The Games Cabin دریافت کرد.
این سایت به بازی نمره 9 را داده است.

============================
متا از 36 نقد 96
نقدهای ثبت شده در سایت Metacritic :

Positive

Slant Magazine - 10/10

Digital Spy - 10/10

Game Revolution - 10/10

Power Unlimited - 10/10

Eurogamer Germany - 10/10

Eurogamer Spain - 10/10

IGN Italia - 10/10

Hardcore Gamer - 10/10

PSX-Sense.nl - 10/10

JeuxActu - 10/10

Gameblog.fr - 10/10

Meristation - 10/10

God is a Geek - 10/10

Metro GameCentral - 10/10

Eurogamer Italy - 10/10

Gaming Nexus - 9.8/10

Digital Chumps - 9.8/10

Cheat Code Central - 9.8/10

PSX Extreme - 9.7/10

Multiplayer.it - 9.7/10

LaPS4 - 9.6/10

Vandal Online - 9.6/10

Everyeye.it - 9.5/10

3DJuegos - 9.5/10

InsideGamer.nl 9.3/10

Canadian Online Gamers - 9.2/10

Gamer.no - 9.0/10

Thunderbolt - 9.0/10

PlayStation LifeStyle - 9.0/10

The Jimquisition - 9.0/10

Gamer.nl - 9.0/10

GamingTrend - 9.0/10

USgamer - 9.0/10

Post Arcade (National Post) - 9.0/10

GameSpot - 9.0/10

XGN - 9.0/10

آخرین ویرایش:
اگه قرار باشه متا کم بشه، فقط به خاطر اینه که ممکنه نقد کننده انتظار بیشتری از گرافیک نسل بعد داشته.
وگرنه گیم پلی بازی و باقی چیزاش که مشخصه چقدر خوبه.

اگه قرار باشه متا کم بشه، فقط به خاطر اینه که ممکنه نقد کننده انتظار بیشتری از گرافیک نسل بعد داشته.
وگرنه گیم پلی بازی و باقی چیزاش که مشخصه چقدر خوبه.

هر کی خربزه میخواد باید پای لرزش هم بایسته هر کی انتظار گرافیک خوب داره بره pc با کیفیت 4k بزنه نباید از یک کنسول 400 دلاری گرافیک خارعلاده انتظار داشته باشیم

هر کی خربزه میخواد باید پای لرزش هم بایسته هر کی انتظار گرافیک خوب داره بره pc با کیفیت 4k بزنه نباید از یک کنسول 400 دلاری گرافیک خارعلاده انتظار داشته باشیم

من متوجه نشدم منظورتون چیه.
حرف کلی من اینه که ممکنه منتقدا انتظار داشته باشن که گرافیک بازی بالکل تغییر کرده باشه. و اگه این تغییرات بنادین و اساسی نباشن از نمره بازی کم کنن. به هر حال بیس این بازی بر اساس کنسولای نسل قبل ساخته شده و نمیشه انتظار داشت یه گرافیک کاملاً نسل بعدی توی این بازی دید.

گرافیک و تراکم npc ها اونی نبود که ابتدا دیدیم برای همین صبر میکنم نسخه PC گرافیکو با MOD حلش کنم مسلما تراکم NPC بهتری هم داره و 60 فریم

شاید برخی منتقدین نظر مثبتی روی اول شخص شدن بازی نداشته باشن و تو متا تاثیر بد بزاره برعکسم ممکنه و حتی نمره بازی بیشتر بشه

آخرین ویرایش:
من متوجه نشدم منظورتون چیه.
حرف کلی من اینه که ممکنه منتقدا انتظار داشته باشن که گرافیک بازی بالکل تغییر کرده باشه. و اگه این تغییرات بنادین و اساسی نباشن از نمره بازی کم کنن. به هر حال بیس این بازی بر اساس کنسولای نسل قبل ساخته شده و نمیشه انتظار داشت یه گرافیک کاملاً نسل بعدی توی این بازی دید.
نه فكر نكنم منتقدها توقع بي جا داشته باشن در مورد گرافيك ....توي عناوين ريمستر شده ديگه هم همين طور بوده ....خود منتقدين درك ميكنن كه بيس اين عناوين از كنسول هاي نسل قبل ( مخصوصا عناويني كه در سال هاي اخر نسل قبل عرضه شدن كه واقعا نميشه گرافيك شون رو زيرورو كرد )....افزايش رزولوشن و فريم و مقداري هم افزايش كيفيت تكسچر ها كفايت مي كنه و همون نمرات رو ميگيرن ....تجربه كه اين جوري نشون داده ....
اصل همون گيم پلي هست .....گيم پلي هنوز عالي باشه حله باقي مسائل .....

اصلا انتظار اين گرافيك رو نداشتم به نظرم به جا اول شخص كردن بايد گرافيك رو بهتر ميكرد. راستي فريم ريت و رزولوشن نسخه اكس باكسش چنده؟

داداش با توجه به وسعت بازی دیگه چه انتظاری از گرافیک داری؟ همه چیز عالی کار شده و تو تریلرهایی هم که اومد جزییات شخصیت ها و نورپردازی فوق العادست. طراحی آب هم واقع گرایانه تر شده و انیمیشن ها که دیگه حرف نداره.
واقعا دیگه یه بازی باید چی داشته باشه که بهش نمره ی کامل بدن. نمره ی زیر 10 واسه این شاهکار هم کمه!
بازی هم روی هر دو کنسول 30 فریم و 1080 اجرا میشه.

داداش با توجه به وسعت بازی دیگه چه انتظاری از گرافیک داری؟ همه چیز عالی کار شده و تو تریلرهایی هم که اومد جزییات شخصیت ها و نورپردازی فوق العادست. طراحی آب هم واقع گرایانه تر شده و انیمیشن ها که دیگه حرف نداره.
واقعا دیگه یه بازی باید چی داشته باشه که بهش نمره ی کامل بدن. نمره ی زیر 10 واسه این شاهکار هم کمه!
بازی هم روی هر دو کنسول 30 فریم و 1080 اجرا میشه.

قبول دارم ولي به نظر من كيفيت علف و گل و درخت ها تو نسخه اكس باكس وان زياد فرق نكرده بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or