امتیازات بازی God of War: Ghost of Sparta

Frobary

Loyal Member
سلام!

God-of-War-Ghost-of-Sparta.jpg

این بازی اولین امتیازش را گرفت، Game Vortex به بازی امتیاز 95 از 100 داده است.

البته کیوان جان ، گفتم که دیدگاه ها فرق داره . این سلاح های کار آمد رو من از چندین نفر برعکسش رو شنیدم ! خودمم تا حدودی همین عقیده رو دارم . منتها شاید از نظر شما کارآمد باشه ، شاید از نظر خیلی ها نباشه ! مثلا کفشای هرمس جدا به چه دردی جز یکی دو تا صحنه ی ساده پلتفرمینگ میخورد ؟ حالا شاید شما مثلا خوشت اومده باشه توی طول بازی ازش استفاده کنی اما کلا سلایق و نظرات فرق داره !
بحث عوض شه بهتره ، تاپیک خراب میشه :دی .
کفش های هرمس به درد همون حرکت های پلتفرمینگ می خورد و وقتی شما می گی به چه دردی می خورده و جوابش رو هم می دونی چرا قضیه رو فاکتور گیری می کنی و می گی به جز جرکات پلتفرمینگ !!؟
مشت های هرکولس هم خیلی مهم بود تو بازی و در خیلی از مواقع برای از بین بردن یه سری دشمن ها و یکی از باس ها باید از این سلاح استفاده می کردی و ... در نسخه های قبلی چنین چیزی وجود نداشت .
کلا قضیه تحول و پیشرفت برای خیلی از دوستان جا نیفتاده و تعریف درستی ازش ندارن ! الان خیلی ها هم منتظر در Geow 3 با شمشمیر مبارزه کنی تا به معنایی حقیقی تغییر و پیشرفت و این جور چیزا برسن !!

به نظر من امتیازی کمتر از 10/10 نمیشه به این بازی داد، چون بازی رو باید بر روی پلتفرم PSP ملاک قرار داد بدون شک روی PSP هیچ بازی در حد این بازی نیست و نخواهد بود پس چطور میشه به بهترین بازیه این پلتفرم امتیاز کمتری داد؟!

بچه های god of warی gamespot به بازی 8/0 از 10 داد
نکات خوب بازی
good_brutal_s.gif
good_outstanding_design_s.gif
good_t_proficient_graphics_s.gif

Review
جمع امتیازاش توی gamespot تا 8/9 پایین امیده
امتیازایه که تو gamespot ثبت شده
IGN 9/5
Worth Playing 8/5
Eurogamer 7/0
Game Chronicles 10/10