Frobary Loyal Member Oct 20, 2010 #1 سلام! این بازی اولین امتیازش را گرفت، Game Vortex به بازی امتیاز 95 از 100 داده است. Reactions: Akiba and Wrath OF Joker
B Bayonetta کاربر سایت Oct 20, 2010 #2 مثل همیشه میترکونه ... گاو ، همیشه گاوه نوشته شده توسط Kenji: سایت IGN به بازی امتیاز 9.5 داد Gametrailers هم 9.4 بیشتر... Wow ... آخرین ویرایش: Oct 25, 2010
مثل همیشه میترکونه ... گاو ، همیشه گاوه نوشته شده توسط Kenji: سایت IGN به بازی امتیاز 9.5 داد Gametrailers هم 9.4 بیشتر... Wow ...
VahiD_ST کاربر سایت Oct 20, 2010 #4 بقولا گاو و رسما کچل خان تو اولین تستش که موفق بود. باید بقیه امتیازهارو دید.:d
Frobary Loyal Member Oct 25, 2010 #8 سلام! PlayStation LifeStyle 9.0 of 10 Joystiq 4.5 of 5.0 Eurogamer 7.0 of 10 Eurogamer.pt 9.0 of 10 آخرین ویرایش: Oct 25, 2010
Trunks کاربر سایت Oct 25, 2010 #10 فکر کنم بتونه بالاترین امتیازات رو بین بازی های PSP کسب کنه و جایگاه Persona 3 Portable رو بگیره !
浪 浪人 کاربر سایت Oct 25, 2010 #11 PlayStation: The Official Magazine امتیاز 10 داد. Sparta offers an immersive experience on par with many of the best PS3 games بیشتر... It’s no hyperbole to say Sparta is easily among the best-looking PSP games بیشتر... Sparta is not only a great PSP game but a great God of War game with anabsolutely incredible ending بیشتر...
PlayStation: The Official Magazine امتیاز 10 داد. Sparta offers an immersive experience on par with many of the best PS3 games بیشتر... It’s no hyperbole to say Sparta is easily among the best-looking PSP games بیشتر... Sparta is not only a great PSP game but a great God of War game with anabsolutely incredible ending بیشتر...
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Oct 25, 2010 #12 اینطور که پیش میره متیونه بهترین امتیاز بین GOW ها رو بگیره ؟ :d Spoiler IGN از GOW III بیشتر بهش داده :d مادر جاااااان! :d
اینطور که پیش میره متیونه بهترین امتیاز بین GOW ها رو بگیره ؟ :d Spoiler IGN از GOW III بیشتر بهش داده :d مادر جاااااان! :d
Lord Zeus کاربر سایت Oct 25, 2010 #13 ZTGD : 9.3/10 ====== RaD هم از لحاظ فنی و هم از نظر طراحی بازی استدیو واقعا تواناییه. به نظر من بهترین انتخاب برای خرید بعدی سونیه
ZTGD : 9.3/10 ====== RaD هم از لحاظ فنی و هم از نظر طراحی بازی استدیو واقعا تواناییه. به نظر من بهترین انتخاب برای خرید بعدی سونیه