امتیازات بازی Gears of War: E-Day

پیش بینی شما از متای بازی؟

• 70>

• 70-74

• 75-79

• 80-84

• 85-88

• 89-90

• 90<

Results are only viewable after voting.

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
امتیازات بازی Gears of War: E-Day

1790273726165.png
​
توسعه دهنده:The Coalition, People Can Fly
ناشر:Xbox Game Studios
سبک:Third-Person Shooter / Action
پلتفرم ها:Xbox Series X|S, PC
تاریخ عرضه:6 اکتبر 2026 (14 مهر 1405)
دسترسی زودهنگام:1 اکتبر 2026 (9 مهر 1405) - مخصوص خریداران نسخه Premium Edition

تاریخ و زمان برداشتن امبارگوی بررسی ها​
پنج شنبه 1 اکتبر 2026 - ساعت 16:30
​

​
بازی Gears of War: E-Day جدیدترین نسخه از فرنچایز محبوب شوتر سوم شخص مایکروسافت است که توسط استودیوی The Coalition و با همکاری استودیوی People Can Fly ساخته می شود. این عنوان پیش درآمدی بر اولین بازی مجموعه محسوب می شود و وقایع آن دقیقا چهارده سال پیش از حوادث نسخه اول، در روز سرنوشت ساز و هولناک Emergence Day در شهر Kalona رخ می دهد؛ روزی که تهاجم ناگهانی ارتش شیاطین زیرزمینی Locust Horde آغاز شد و تمدن بشری در سیاره Sera را به مرز نابودی کشاند. روایت بازی بر دوران جوانی دو همرزم کهنه کار، Marcus Fenix و Dominic Santiago، تمرکز دارد و چگونگی شکل گیری پیوند برادری ناگسستنی میان آن دو را به تصویر می کشد. همچنین تلاش این دو سرباز در کنار همرزمانشان برای تشکیل جوخه Bravo Squad و رویارویی با هجوم ارتش بی رحم لوکاست ها محور اصلی داستان را تشکیل می دهد.

در این نسخه، لوکاست ها موجوداتی رعب آور، ناشناخته و غیرقابل پیش بینی هستند که حس دلهره و وحشت بقا در ساعات اولیه یک فاجعه بزرگ را بازآفرینی می کنند. هسته اصلی گیم پلی بر پایه سنگرگیری و تیراندازی تاکتیکی استوار است، اما با بازطراحی سیستم حرکتی و افزودن لغزش، پرش و عبور از موانع پویایی نبردها به اوج رسیده است. علاوه بر سلاح های نام آشنا نظیر Lancer اره برقی دار و Longshot، اسلحه های مرگبار تازه ای چون نارنجک انداز Gutpuncher و شاتگان Incinerator در دسترس خواهند بود. بخش داستانی علاوه بر حالت تک نفره، از تجربه دو نفره Split-screen و چهار نفره Co-op به صورت آنلاین پشتیبانی می کند. در بخش چندنفره نیز نبردهای رقابتی 4v4 در کنار حالت دوازده نفره نوآورانه ای به نام Horde Siege تعبیه شده که در آن سه جوخه باید برای بقا همکاری کنند. این اثر به طور کامل با موتور گرافیکی قدرتمند Unreal Engine 5 ساخته شده و از پیشرفته ترین قابلیت های نورپردازی Lumen و Nanite بهره می برد. فیزیک تخریب پذیری بالا و اجرای فوق العاده روان با وضوح تصویر 4K و نرخ 60 فریم بر ثانیه تجربه ای نسل نهمی و بی نقص را برای مخاطبان رقم خواهد زد.

آخرین ویرایش:
بازی خوبه ها. همه چیزش. طبق نمایشا. ولی من به این استدیو و ایضا تمامی استدیوهای اکس باکس اطمینانی ندارم. بجز pg اونم فقط forza. واقعا ترسناکه هایپ شدن تو این نسل با ماکرو. جا استارفیلد درد میکنه هنوز. ولی کاش فرای انتطارات باشه.

به نظرم شگفتی ساز نخواهد بود ولی میخوره بازی کاملا خوبی باشه. خودم 80 تا 84 زدم ولی میتونه به 85 هم برسه.
بنظرم دوران بازی های یوبیسافتی/ناتی داگی تموم شد! خودم مدت هاست که دیگه حال و حوصله اپن ورلدهای سینما زده رو ندارم! همون بزارن بازیمونو کنیم بهتره، نه اینکه هر چی دم دستشون بود بریزن تو بازی. از این نظر به نظرم یکی از بهترین رویکردها رو پیش گرفته این نسخه، گنده گو...ی رو کنار گذاشتن و رفتن سمت چیزی که گیمرها میخواستن و این خوبه.

من که نفهمیدم چی گفتی:-??
دو خط اولت، دو خط دومت رو نقض میکنه :-"
میگم که گیم پلیش رسما همون نسخه 1 تا 3 هست و برای زمان حال جذاب نیست
احتمالا سر همین انتظار نمره بالایی نمیشه داشت ( منظورم 90 به بالا )
ولی گرافیک ، داستان و صدا و پیش زمینه IP میشه امتیاز 85-89 در نظر گرفت ( نمیدونم گیرز های قبل چند گرفتند )
وقتی آشغالی مثل ولورین تو همچین دوره ای همچین امتیازی گرفته برای گیرز 85-89 بعید نیست
خودم به 88-85 رای دادم

آخرین ویرایش:
من که رو دورم و جدیدا خیلی لب مرزی حدسم نزدیک به متای نهایی در میاد.
تو اون تاپیک هم گفتم 86 میشه.
زندگیم به درست بودن یا نبودن این پیش بینیم بنده ، اگه درست در بیاد با سر میپرم تو بت و شرطبندی :D

هرکی بگه انتظار زیادی از بازی نداره فقط داره خودشو گول میزنه، آدم از یکی از مهترین انحصاری های کنسولش مگه میشه انتظار نداشته باشه؟ نمایش های بازی که خوب بوده یکم به خودتون جرات و جسارت بدید. :D

میگم که گیم پلیش رسما همون نسخه 1 تا 3 هست و برای زمان حال جذاب نیست
احتمالا سر همین انتظار نمره بالایی نمیشه داشت ( منظورم 90 به بالا )
ولی گرافیک ، داستان و صدا و پیش زمینه IP میشه امتیاز 85-89 در نظر گرفت ( نمیدونم گیرز های قبل چند گرفتند )
وقتی آشغالی مثل ولورین تو همچین دوره ای همچین امتیازی گرفته برای گیرز 85-89 بعید نیست
خودم به 88-85 رای دادم
گیم پلی این سری رو نمیشه تغییر داد بنظرم! مثلا نمیشه کاری که سانتامونیکا با GOW کرد و زدن از پایه عوضش کردن رو اینا با گیرز بکنن. مهم بهبود دادنش هست که لااقل بتا حس و حال خوبی داشت!
شما همین الان بشینی ۳گانه رو بازی کنی هنوز جذابه اتفاقا و گیم پلی و شوتینگ و کاورگیری رو دستش نیست. اصلا جذابیتش رو از دست نداده مگه بحث سلیقه وسط باشه.
اشتباهات ۴ و ۵ رو تکرار نکنن حجت رو تموم کردن. خودم که PVP گیرز رو کلا خوشم نمیاد ولی هوردش رو هم اگه خوب ساپورت کنن یه بازی PVE محور جداس اصلا و پلیرای خودشو جذب میکنه تا مدتها میشه سرگرمش شد. توی این دوره زمونه کوالیشن واقعا پکیج خوبی تدارک دیده.
ولورین ایرادات اساسی داشت که اون متارو گرفت. کاری به این ندارم که سبک و سیاقشون کیلومترها متفاوته ولی چه کیفی چه کمی E-Day یه سر و گردن بالاتره. حداقل ۷۰ دلار نمیدی فقط یه کمپین ۱۰ ۱۲ ساعته گیرت بیاد. همین خودش روی نمره تاثیر داره و به نفع گیرز تموم میشه.

گیم پلی این سری رو نمیشه تغییر داد بنظرم! مثلا نمیشه کاری که سانتامونیکا با GOW کرد و زدن از پایه عوضش کردن رو اینا با گیرز بکنن. مهم بهبود دادنش هست که لااقل بتا حس و حال خوبی داشت!
شما همین الان بشینی ۳گانه رو بازی کنی هنوز جذابه اتفاقا و گیم پلی و شوتینگ و کاورگیری رو دستش نیست. اصلا جذابیتش رو از دست نداده مگه بحث سلیقه وسط باشه.
اشتباهات ۴ و ۵ رو تکرار نکنن حجت رو تموم کردن. خودم که PVP گیرز رو کلا خوشم نمیاد ولی هوردش رو هم اگه خوب ساپورت کنن یه بازی PVE محور جداس اصلا و پلیرای خودشو جذب میکنه تا مدتها میشه سرگرمش شد. توی این دوره زمونه کوالیشن واقعا پکیج خوبی تدارک دیده.
ولورین ایرادات اساسی داشت که اون متارو گرفت. کاری به این ندارم که سبک و سیاقشون کیلومترها متفاوته ولی چه کیفی چه کمی E-Day یه سر و گردن بالاتره. حداقل ۷۰ دلار نمیدی فقط یه کمپین ۱۰ ۱۲ ساعته گیرت بیاد. همین خودش روی نمره تاثیر داره و به نفع گیرز تموم میشه.
اتفاقا من 3 گانه رو اومدم بازی کنم واقعا گذاشتم کنار
به نظرم میشد کارایی کرد برای گیم پلی
انتظار اون تغییر GOW نیست ولی به نظرم میشد خیلی کاملترش کرد
در کل گیرز 1 خیلی ساختار شکن بود زمان خودش
من بتا رو بازی نکردم بر اساس تریلر میدم
در مورد ولورین هم ماهیت اشکالات فنی و لول دیزاین بازی بود
مثلا طراحی شخصیت فرای افتضاح بود ، گیم پلی ضعف های داشت
اما GEOW یکی از چیزهای که خورد تو ذوقم تو این تریلر گان پلی بود رسما همون نسخه های قبلی بود
باید صبر کرد دید چی میشه
در مورد گرافیک هم یه بار گفتم انتظار گرافیک ریلستیک داشتم تا انیمیشنی مثال هم زدم تو تاپیکش فرق گرافیک GT با FORZA ( البته این سلیقه است )

• Like
Reactions: Thundersky
به نظرم اگه توقعاتمون رو در سطح معقولی نگه داریم، از نتیجه کار بیشتر می‌تونیم لذت ببریم. البته قبول دارم که نمیشه منکر عالی و چشم‌نواز بودن پیش‌نمایش‌های E-Day تا به این لحظه شد؛ خب اگر ملاکمون، صرفاً تریلرها و نمایش گیم‌پلی از بازی ـه، میشه راحت به متا اسکور 88+ هم فکر کرد ولی این احتمال وجود داره که همه بخش‌ها و مراحل بازی به طور یکدست، عالی و مطابق تبلیغاتش نباشه.

شخصاً الان خیلی حس مثبت‌تری نسبت به Coalition دارم و از کارشون روی E-Day راضی‌ام ولی هنوز به استودیویی که توی کارنامه‌اش دوتا GeoW به ترتیب "بد" و "متوسط" داره، نمی‌تونم چشم بسته اعتماد کنم. من واقع‌بینانه به امتیاز 85+ امیدوارم و به نظرم با این امتیاز میشه به کوالیشن گفت: Mission Accomplished !

خواهشا نظرسنجی رو باز بزارید ببینیم کی، به چی رای داده:>در حالت فعلی احتمال زرنگ بازی و زیر و رو کشیدن به شدت بالاست:-"
موافقم. ولی فکر کنم راهش اینه که یه ناظم پاک کنه کلا از اول بذاره. تاپیکی که خودم زدم اخیرا همینطور شد.

امیدوارم نمره خوبی بگیره که هم Xbox به رقابت انحصاریای AAA برگرده و هم گیرز باکیفیتی بعد سالها تجربه کنیم. البته نمایشهاش اونقدری خوب بوده که فارغ از هر نمره ای برای من به شخصه یکی از بازیای مورد انتظار نسل شده.
ای کاش فروش خوبی داشته باشه که خطری آینده IP و تیم سازندشو تهدید نکنه!
حیف که بعد اومدن نمرات قراره دار و دسته آنتی ووکها چه اینجا چه تاپیک خود بازی رو تا مدتها غیرقابل تحمل کنن! :D
تاپیک دکمه ممنوعیت بحث های اقلیتی نداره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or