امتیازات بازی Fuel

Frobary

Loyal Member
سلام!

952473_111009.jpg

این بازی که هفته آینده منتشر می شود اولین امتیازش را گرفت. Playstation Official Magazine UK به بازی امتیاز 8.0 از 10 داده است.

خدایی این Edge یه چیزیش میشه ها دقیقا مخالفه البته با گرفتن 5-6 از سایتها دیگه توقع داشتیم 2 بگیره اما:eek:
حسام با این امتیازش دیگه شک کردم :دی .
به بازی مثل Killzone 2 و Ressitance 2 و inFAMOUS که از بیشتر سایت های معروف 9 و 9 به بالا گرفتن میاد میده 6 و 7 بعد به این پشت سر هم 5 میگیره داده 8 :دی .

ای بابا این چرا امتیازاش اینطوری شده ! :دی
با خودمون گفتیم یه بازی مثل Motor Storm 1 میاد یاد و خاطره اون رو زنده میکنه اما اینطور نشد :(
البته این Fuel یه جورایی تریلرهای بازیش هم نشون میداد که انچنان بازی خوبی از اب در نمیاد .
بهتره بریم دوباره همون MS1 رو بازی کنیم :دی

این EDGE م چقدر خوشحال خدایی
من فکر میکنم برای اینکه خودشو مطرح کنه اینکارا رو میکنه:confused:
امتیازهاش شاید یه خرده مشکل دار و متفاوت باشه.اما از اعتبار بالایی برخورداره و ریویو های قوی مینویسه

البته خوشبختانه این بازی رو خود Codemasters نساخته (بر عکس GRiD و DiRT) و فقط ناشر بازی بوده. (یعنی نمیخواد نگران کم کاری Codemasters در آینده باشین !)
الآن هم که دارن روی DiRT 2 کار میکنن.

اره اریا میدونم که CM فقط ناشرشه و Asobo سازنده ی بازی هست ! ولی خب میگم از ناشری مثل کدمسترز بعیده ! البته باید بازی بیاد خودمون امتحانش کنیم !
با DiRT 2 هم خیلی حال میکنم البته فعلا فقط چنتا شات ازش دیدم ولی باید مثل نسخه 1 so cute باشه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or