Frobary Loyal Member May 19, 2009 #1 سلام! این بازی که هفته آینده منتشر می شود اولین امتیازش را گرفت. Playstation Official Magazine UK به بازی امتیاز 8.0 از 10 داده است.
سلام! این بازی که هفته آینده منتشر می شود اولین امتیازش را گرفت. Playstation Official Magazine UK به بازی امتیاز 8.0 از 10 داده است.
Frobary Loyal Member May 21, 2009 #3 سلام! بعد این مجله ی سونی به Grid و MS2 چند داده بود ؟ بیشتر... به Grid امتیاز 9.0 داده. به MS2 هم داده 8.0.
سلام! بعد این مجله ی سونی به Grid و MS2 چند داده بود ؟ بیشتر... به Grid امتیاز 9.0 داده. به MS2 هم داده 8.0.
HL2-GF کاربر سایت May 21, 2009 #4 من فک میکردم فوئل نمراتی بهتر از گرید بیاره ولی مثل اینکه اینطوری نمیشه ! مرسی ممد .
A.N.X کاربر سایت May 21, 2009 #5 گرید بازی است که هر چند سال یکبار ریسینگی به آن قدرت عرضه می شود. ولی با توجه به سابقه ی CM می توان انتظارات بالایی از FUEL داشت.
گرید بازی است که هر چند سال یکبار ریسینگی به آن قدرت عرضه می شود. ولی با توجه به سابقه ی CM می توان انتظارات بالایی از FUEL داشت.
Frobary Loyal Member May 30, 2009 #6 سلام! امتیازات جدید: Official Xbox Magazine UK 7.0 Of 10 Play.tm 5.5 Of 10 Total Video Games 5.0 Of 10
سلام! امتیازات جدید: Official Xbox Magazine UK 7.0 Of 10 Play.tm 5.5 Of 10 Total Video Games 5.0 Of 10
Dreadlord کاربر سایت May 30, 2009 #9 نوشته شده توسط HL2-GF: به به ! ما حرف کی رو باور کنیم :d اینا خود درگیری دارن ؟ بیشتر... نه آخه جالبيش اينه Edge برعكس همه امتياز ميده. الان اكثرا 5 اينا دادن اين برداشته 8 داده.:biggrin1:
نوشته شده توسط HL2-GF: به به ! ما حرف کی رو باور کنیم :d اینا خود درگیری دارن ؟ بیشتر... نه آخه جالبيش اينه Edge برعكس همه امتياز ميده. الان اكثرا 5 اينا دادن اين برداشته 8 داده.:biggrin1:
Terova No Trolls کاربر سایت May 30, 2009 #11 فکر میکردم این بازی نمرات خیلی بالای بگیره.. کلا سبکش فوق العاده است ولی حالا باید بیاد ببینیم مشکلش چی بود که امتیاز کم گرفته.. من که میگم حتماً گرافیکش بالا نبود..
فکر میکردم این بازی نمرات خیلی بالای بگیره.. کلا سبکش فوق العاده است ولی حالا باید بیاد ببینیم مشکلش چی بود که امتیاز کم گرفته.. من که میگم حتماً گرافیکش بالا نبود..
mzr-game کاربر سایت May 30, 2009 #12 به نظر من نباید fuelرو با gridمقایسه کرد باید اونو باpure مقایسه کنید
silent_hill54 کاربر سایت May 30, 2009 #13 کی بود میگفت عظیم ترین بازیه تاریخ. حالا بیا خودت رو نشون بده.چه کسایی که جبهه نگرفته بودن رو این بازی حالا چی میگید؟
کی بود میگفت عظیم ترین بازیه تاریخ. حالا بیا خودت رو نشون بده.چه کسایی که جبهه نگرفته بودن رو این بازی حالا چی میگید؟
Robin Hood کاربر سایت May 30, 2009 #14 EDGE = 8/10 !! بیشتر... نمرات این edge معلوم الحال پایه خنده شده اساسی... :biggrin1:
M Meysam کاربر سایت May 30, 2009 #15 نوشته شده توسط silent_hill54: کی بود میگفت عظیم ترین بازیه تاریخ. حالا بیا خودت رو نشون بده.چه کسایی که جبهه نگرفته بودن رو این بازی حالا چی میگید؟ بیشتر... چه ربطی داره برادر؟ اونجا منظور بزرگی محیط بازی بود نه کیفیت
نوشته شده توسط silent_hill54: کی بود میگفت عظیم ترین بازیه تاریخ. حالا بیا خودت رو نشون بده.چه کسایی که جبهه نگرفته بودن رو این بازی حالا چی میگید؟ بیشتر... چه ربطی داره برادر؟ اونجا منظور بزرگی محیط بازی بود نه کیفیت