امتیازات بازی Final Fantasy XIII-2

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
FFXIII2_logo.jpg

امتیازات بازی تا به این لحظه به شرح زیر است.

Final Fantasy XIII-2 (PS3, 360) – 10/10/10/10

1UP – B/A+
CVG – 7.7/10
Daily Echo – 9/10
Daily Star – 90/100
Destructoid – 8/10
Digital Spy – 4/5
DIY Games – 8/10
Edge (magazine) – 6/10
Eurogamer – 8/10
Game Informer – 8/10
GameSpot – 7.5/10
GamesRadar – 9/10
GameTrailers – 8.8/10
IGN – 8/10
IncGamers – 8/10
InTheGame – 8/10
Joystiq – 3/5
JustPushStart – 4/5
Machinima – 9/10
Mirror – 4/5
NowGamer – 8/10
Official PlayStation Magazine UK – 8/10
Official Xbox Magazine (magazine) – 9/10
Official Xbox Magazine UK – 8/10
Platinum Hits- 9.1/10
Playstation Lifestyle – 5/10 (Import)
PlayStation: The Official Magazine (magazine) – 8/10
Play UK (magazine) – 80/100
RPGSite – 80/100
RPGSite – 80/100 (Import)
TrueGameHeadz – N/A (Import)
VideoGamer – 8/10
Wired UK – 7/10
X360 Magazine UK (magazine) – 90/100

آخرین ویرایش:
به 10-2 چند دادن؟
یه چیزی هست اصولا من و یه سری از روز اول بهش اعتقاد داشتیم :دی!
X = خیلی خوب!
X-2 = فاجعه
XIII = متوسط نه چندان خوب
XIII - 2 = خدا بخیر کنه!

به خصوص اینکه همون سازنده هم هستش :دی!

دقیقا به غیر از خودت کی به این تئوری معتقده؟:دی

من از وقتی که FFXIII-2 معرفی شد گفتم بازی در مجموع چندان خوب نمیشه اما نسبت به FFXIII خیلی بهتر میشه! الانم دقیقا همین شده!

سایت ها با توجه به بازی اصلی انتظار چندانی ندارن، در نتیجه این دفعه FFXIII-2 میتونه امتیازهای خیلی خوبی بگیره! کلا اصلا امتیاز رو بیخیال نسبت به FFXIII خیلی بهتره! هم داستان و پرداخت شخصیت ها بهتر شده، هم گیم پلی. فقط خدا کنه کوتاه نباشه چون من از این نقدها چندان چیزی دست گیرم نشد!

هنوز سبک بازی نوبتیه؟

نه عزیزم! خود FFXIII هم نوبتی نبود چه برسه به XIII-2!

دوستان وقتی اطلاعات کافی ندارید به بقیه بچه ها الکی اطلاعات غلط ندید!

مبارزات XIII-2 مثل بازی اصلی نقش آفرینی همزمان هست. کلا فرم خیلی اکشنی داره و هر گیمری میتونه راحت از عهده انجامش بربیاد!

هنوز سبک بازی نوبتیه؟
قبلی رو به همین خاطر طرفش نرفتم ولی با این نمرات نمیشه از این شماره گذشت...

شما که عکس یکی از بهترین شخصیت هارو گذاشتی و امضات هم حاکی از بالا بودن اطلاعات شما از این سری هستش چرا این حرفو میزنی
نوبتی یعنی دریا یعنی عشق به زندگی
+
در مورد این سفر به زمان هم اطالعاتی ندارم ببینیم چی میشه

ببین ماکان منظورم اینه که مثل ff های قدیمی نوبتیه ( هر کاراکتر یه ضربه یا یه جادو یا... میزنه بعد دشمن یه ضربه میزنه) یا مثل ff:cc معمولیه ( action rpg)؟
والا من چند تا ویدیو از نسخه قبلی دیدم همون نوبتیه خودمون بود ولی با صحنه های سینمایی زیبا
دوستانی هم که میگن نوبتی عشقه و زندگی، برای افرادی مثل من که با ff:cc با این سری بازیها آشنا شدم, زیاد جذاب نیست( این که یه جا بمونی و هر کرکتر یه گوشه بمونه و حرکت نکنه و فقط یه ضربه بزنه و منتظر بمونه تا همه ضربه هاشون رو بزنن و دوباره نوبتت بشه)
دقیقا مثل ff : xiii versus یا type 0 (طبق اون چیزایی که دیدم) یا ff:cc...
با این تفاسیر نوبتیه یا نه؟

لامصب از اونجا که به ورسوس وصله آدم رو عین آهن ربا میکشه طرف خودش :دی گویا از این باب باید داستانش بهتر هم باشه :دی
من و XIII-2 ! باید خودمو یه جا نشون بدم ! :دی

ببین ماکان منظورم اینه که مثل ff های قدیمی نوبتیه ( هر کاراکتر یه ضربه یا یه جادو یا... میزنه بعد دشمن یه ضربه میزنه) یا مثل ff:cc معمولیه ( action rpg)؟
والا من چند تا ویدیو از نسخه قبلی دیدم همون نوبتیه خودمون بود ولی با صحنه های سینمایی زیبا
دوستانی هم که میگن نوبتی عشقه و زندگی، برای افرادی مثل من که با ff:cc با این سری بازیها آشنا شدم, زیاد جذاب نیست( این که یه جا بمونی و هر کرکتر یه گوشه بمونه و حرکت نکنه و فقط یه ضربه بزنه و منتظر بمونه تا همه ضربه هاشون رو بزنن و دوباره نوبتت بشه)
دقیقا مثل ff : xiii versus یا type 0 (طبق اون چیزایی که دیدم) یا ff:cc...
با این تفاسیر نوبتیه یا نه؟

چرا موضوع رو برای خودتون بیخودی سخت و پیچیده میکنید؟:دی

ببینید ما کلا تو ساختار بازی های RPG (خصوصا ژاپنی ها) دو نوع کلی رو میتونیم ببینیم، مبارزات Turn Base یا نوبتی که یکی تو میزنی، یکی ان که خوب عملا دورش سر امده. یه مدل هم همزمان که همون مکانیسم نوبتی هست اما دیگه هیچ کس منتظر نوبت ان یکی نمیشه. یعنی دیگه نوبت مطرح نیست و همدیگه رو باید فارق از نوبت و ... بزنی! به این میگن کامبت سیستم Real Time یا همزمان.

اما باید توجه داشت که اساسا ساختار یه بازی RPG اکشن نیست! در نتیجه XIII-2 نمیتونه مثل Crisis Core باشه! این بازی ها که مثال میزنی از دم Action/RPG هستن و سبک RPG زیر ژانرشون هست.

الان فکر میکنم این مساله باید برات خیلی باز و ساده شده باشه اما برای اینکه دیگه سوالی برات پیش نیاد باید بهت بگم که RPG همزمان ژاپنی بین نقش آفرینی TB و Action/RPG قرار داره. نه مثل مکانیسم FF های کلسیک نوبتی هست و نه مثل Crisis Core یا Versus اکشنه. یه چیز بین این دوتا هست.

Famitsu به FF X-2 امتیاز 34/40 داده بود :biggrin1: البته خودم میدونم اون بازی واسه 8-7 سال پیش بود، فقط جهت اطلاع گفتم :biggrin1:

X-2 که خیلی داغون بود! محمد اصلا میدونی فلسفه ساخت این بازی چی بود؟

داستان FFX خیلی جدی بود و آخرش خیلی تراژیک تموم شد! Tidus بعد از شکست غول آخر تبدیل به سایه میشه و عشق ان و Yuna نافرجام میمونه! از انجایی که داستان خیلی احساسی بود این مساله کلا ضربه روحی خیلی بدی به همه طرفدارا زد! خیلی ها خصوصا تو ژاپن افسرده شدن و حتی چند مورد هم خودکشی کردن! سر این قضیه Square Soft زود امد X-2 رو شنگول و منگول ساخت و تیداس و یونا رو به هم چسبوند تا ان جو بدی که FFX درست کرده بود از بین بره. کلا در بند نمره نبودن!

اما الان سر XIII-2 قضیه دقیقا برعکس شده! اینا امدن یه آشغالی به اسم FFXIII ساختن که آبروشون رو برد! زود امدن XIII-2 رو ساختن تا گندی که زده بودن رو ماست مالی کنن بره که تا حدودی موفق هم بودن! واقعا نسبت به بازی اصلی خیلی خیلی بهتره!

پ.ن: الان رو نگاه نکنید که این SE گند زد به ابهت FF! ان زمان که این سری تو اوج بود باهاش زندگی میکردیم! یادمه سر FFVII وقتی تو داستان سفیروث امد اریس رو کشت ملت یه روز جمع شده بودن و وقتی سازنده های بازی از دفترشون بیرون امده بودن با گوجه و تخم مرغ گندیده زده بودنشون!:دی چه دورانی بود! چی بودیم، چی شدیم!:دی الان دیگه کیوان هم FF باز محسوب میشه!:دی تف به این روزگار!:دی

• Like
Reactions: Kavigne
X-2 که خیلی داغون بود! محمد اصلا میدونی فلسفه ساخت این بازی چی بود؟

داستان FFX خیلی جدی بود و آخرش خیلی تراژیک تموم شد! Tidus بعد از شکست غول آخر تبدیل به سایه میشه و عشق ان و Yuna نافرجام میمونه! از انجایی که داستان خیلی احساسی بود این مساله کلا ضربه روحی خیلی بدی به همه طرفدارا زد! خیلی ها خصوصا تو ژاپن افسرده شدن و حتی چند مورد هم خودکشی کردن! سر این قضیه Square Soft زود امد X-2 رو شنگول و منگول ساخت و تیداس و یونا رو به هم چسبوند تا ان جو بدی که FFX درست کرده بود از بین بره. کلا در بند نمره نبودن!
من تو کل این سری فقط FFX و FFXII رو بازی کردم به علاوه نصف FFXIII :دی از اون دو تای اولی که خیلی خوشم اومد ولی با FFXIII حال نکردم. این نمره هم گذاشتم که بگم الان یه مقدار به این XIII-2 امیدوار شدم :دی

منکه به شدت منتظر نمره ی ign ام...فامیتسو کیلویی نمره میدهD: ولی در کل به راحتی هم نمره ی 40 رو رد نمیکنه...
ولی ign خیلی معتبر تره...فکر نکنم نمره ی ign هم خیلی کم باشه...فعلا" فامیتسو استارتو زد...ببینینم نمره ی بقیه سایتا چیه دیگه...

دقیقا منظور من هم همین بود
کلا با action/rpg بیشتر حال میکنم...
و از این سیستم فاینال ۱۳ هم زیاد خوشم نمیاد، خداییش خسته کننده به نظر میرسه( از نظر من)
متاسفانه ff:cc که وسعت بالایی نداشت و با تمام لذتی که بهم داد بازی بزرگ و پر وسعتی نبود
ff: xiii versus هم که در حاله ای از ابهام قرار داره
..........
شاید اینبار این شماره رو یه تستی کردم

آقای ماکان اطلاعات غلط چیه؟:دی تو قسمت قبل وقتی یه ضربه شما بزنی بعد صبر کنی یه ضربه حریف بزنه اسمش نوبتی نمیشه؟!:دی ررون بودن سبک مبارزه میشه Versus
تریلری هم که از گیم پلی بازی دیدم مثل قبل بود سیستم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or