امتیازات بازی Dynasty Warriors 7

• Thread starter Thread starter Fëanor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت
boxshot_uk_large.jpg

درود

یک بازی شاخ دیگه برای دو کنسول محبوب قلب ها Xbox360 و PS3 روانه بازار شد:دی

Destructoid - 8/10

Vandal Online - 7/10

Meristation - 6.5/10

Cheat Code Central - 5.6/10

IGN - 5/10

نقدها همگی امروز تو متا ثبت شده و من هم سرچ کردم و تاپیکی برای امتیازات این بازی پیدا نشد.

اتفاقا اصلا بازی بدی نیست. دوست داشتن بازی یک چیز کاملا سلیقه ای ـه. من خودم تک تک شماره های اصلی این بازی رو بازی میکنم و برای من اصلا مهم نیست چه امتیازی بهش میدن چون من خودم میانگین امتیاز این سری رو بین 7.5 الی 8 میدونم حالا IGN یا هر سایت دیگه ای خودشو بکشه و بهش 2 بده.
کلا وقتی یک بازی رو قبلا بازی کردید و اشنایی دارید و خوشتون میاد زیاد در قید و بند امتیاز نباشید.
سعی کنید به عقاید و نظرات شخصی هم احترام بگذارید.

جدا خود شما بعد از شماره 4 پیشرفتی رو دیدن ؟ من به شخصه بعد از 4 دیگه اصلا از هیچ کدومشون خوشم نیومد !

جدا خود شما بعد از شماره 4 پیشرفتی رو دیدن ؟ من به شخصه بعد از 4 دیگه اصلا از هیچ کدومشون خوشم نیومد !

منم زیاد از شماره 5 6 راضی نبودم از بس از شماره 3 به 4 پیشرفت کرده بود انتظار مار و بالا برده بود.الان شماره 7 بالاخره یه تغییراتی تو گرافیک داد که باز جای شکر داره :d

تفاوت و پیشرفت اصلا مهم نیست برام. هرچند اگه بود بهتر بود ولی در کل من این رو بخاطر سبکش و حس نوستالژی داستانش و زیاد بودن تعداد کاراکتر ها و متفاوت بودنشون بازی میکنم. مسلمه اگه پیشرفت زیادی میکرد یا هوش مصنوعی بهتر میشد من هم راضی تر بودم ولی از همینشم لذت میبرم و قرار نیست همه مثل من خوششون بیاد همونطور که ملت از مارکوس لذت میبرن و من نه. اگه روزی بیاد که بازی در این سبک ساخته بشه و این سبک رو ارتقا بده و چیز جدیدی برای گفتن داشته باشه اون موقع من هم میگم این بازی اشغال ـه ولی فعلا هیچ رقیبی نداره.

من موندم چرا این سری (بخصوص نسخه های آخرش) نمرات متوسطی میگیرن، ولی سازنده ها درس عبرت نمیگیرن و باز هم بازی جدیدشون خیلی چنگی به دل نمیزنه (از نظر امتیازی).
وقتی طرفدارای بازی تو ژاپن خیلی زیادن و به طبع فروش زیادی هم داره، دیگه نمرات اینجا بی معنی میشن هر چند به نظر منم حقش بیشتر از 5 یا 6 ـه!

منم خیلی بازی رو دوست دارم و کلا با بازی های KOEI خیلی حال میکنم! :d ولی خوب مثلا 6 از 5 هم بدتر شده بود :d یکی از چیزایی که توی این بازی دوست داشتم همین انواع و اقسام لباس های دوم و سوم و ... بود ! که توی این 6 هرکس 2 تا لباس بیشتر نداشت! اونم تنها فرقی که میکرد این بود که رنگش عوض میشد نه شکل و شمایلش! و متاسفانه برای 90% کاراکتر ها رنگش بدتر میشد :d :d :d

که البته من خودم به همین 6 هفت و نیم میدم :d
فقط آرزو میکنم روزی این بازی هوش مصنوعیش ارتقا داده باشه :d

متنوع ترین بازی KOEI هم SW1:XL بود که با SW1 قاطیش میکردم! بازیش ته حال میشد+ یک عالمه مزایا :d

به نظر من هم امتیاز این بازی 4 یا 5 هستش (از نظر فنی)
ولی اگه بعضی چیزهارو نادیده بگیری (مخصوصا گرافیک ) چیز بدی نیست
راستی تا یادم نرفته من این بازی رو بیشتر از کال اف بازی میکنم:d

بازیش خیلی باحاله ولی چندتا تغییر توش میدادن خوب بود...لازم نیست به اندازه ی یه بازیه فایتینگ کرکتر داشته باشه , تعداد رو بیاره پایین تر ولی به لیست حرکات و تکنیک ها و کمبوهای کرکترهای باقی مونده اضافه کنه..یه کرکتر میگرفتی شمشیر دستش بود , بعدی رو که میگرفتی همون حرکات رو میزد ولی دستش چماغ بود...

چی؟ کاراکتر ها رو کم کنه ؟ به اندازه ی کافی توی 6 کم کرده بود! تو بخش داستانی از هر گروه به اندازه ی نصف اعضاشون فقط قابل بازی بود!!! خیلی کم بود!!!
بعد من هیچ 2 نفری رو یادم نمیاد که حرکاتشون شبیه هم بوده باشه! :d

من نمیدونم شماها بازی رو به خاطر امتیاز میگیرین یا به خاطر زیبایی و لذتش
به طور مثال اگر GOW از تمام سایت ها 1 میگرفت(زبونتو گاز بگیر):d هیچکدوتون بازی نمی کردید

من نمیدونم شماها بازی رو به خاطر امتیاز میگیرین یا به خاطر زیبایی و لذتش
به طور مثال اگر GOW از تمام سایت ها 1 میگرفت(زبونتو گاز بگیر):d هیچکدوتون بازی نمی کردید
خب اگه از تمامی سایتا 1 میگرفت، بدیهی بود که کسی سراغش نمیرفت چون اشغالی بیش نبود! حرفایی میزنیا...

• Like
Reactions: VahiD_ST
چی؟ کاراکتر ها رو کم کنه ؟ به اندازه ی کافی توی 6 کم کرده بود! تو بخش داستانی از هر گروه به اندازه ی نصف اعضاشون فقط قابل بازی بود!!! خیلی کم بود!!!
بعد من هیچ 2 نفری رو یادم نمیاد که حرکاتشون شبیه هم بوده باشه! :d

خوب اینکه بهتره که یکم از تعداد کاسته بشه , به جاش رو اونایی که موندن تمرکز کنند..خیلی وقت بازی نکردم ولی یادمه که کامندها همش دایره دایره دایره ,,دایره دایره مثلث ,,, مثلث مثلث (دیگه یام نیست) بودند..

در رابطه با این بازی امتیاز یعنی "کشک" !!!
چون طرفدارای خاص خودشو تو جهان داره از جمله خود من ... طوریه که یا متنفر میشید ازش یا عاشقش میشید. اگه بتونید صداپیشگی بدش (که اون هم فقط دوبله انگلیسیش اینجوریه و ژاپنی/چینیش عالیه) و همینطور AI جلبکیش رو ببخشید میتونید حالشو ببرید!
ولی قبول دارم هیچی شماره 4ش نمیشه که اصلا چیزی بود اون زمان واسه خودش ... :x
(کلا warriors های koei رو دوست دارم. نه فقط dynasty بقیه هم همینطور)

ببینید این چینی ها چطوری فرهنگ و تاریخشون رو تبلیغ میکنن! این کتاب رمنس سه خاندان الان حک شده تو مخم... :d ولی ما نمیتونیم یه بازی حتی متوسط راجع به فرهنگ و اینای خودمون بسازیم. کلی سوژه وجود داره

با جناب کوروش هم موافقم هر کسی نظر و سلیقه خودشو داره و نباید بهش توهین شه.

آخرین ویرایش:
من هم از اين بازي خيلي خوشم مي آيد روي سوني 2 خاطره هاي با شماره 4 اش داشتم يادش به خير

خوب اینکه بهتره که یکم از تعداد کاسته بشه , به جاش رو اونایی که موندن تمرکز کنند..خیلی وقت بازی نکردم ولی یادمه که کامندها همش دایره دایره دایره ,,دایره دایره مثلث ,,, مثلث مثلث (دیگه یام نیست) بودند..
این همه کاراکتر، خوب بالاخره چندتاشون دکمه های فن هاشون با هم یکی میشند خوب :d مهم اینه حرکتی که اجرا میکنند زمین تا آسمون فرق میکنه! :d
در مورد این بازی کاملا برعکسه!!! تعداد کاراکترها هرچی بیشتر باشه بازی بیشتر حال میده!!! شایدم فقط برای من اینطور باشه ! ولی حداقل تعداد کاراکتر بیشتر کاری میکنه که بیشتر بشینی پای این بازی! روی PS2 فکر کنم این نوع بازی ها رو بیشتر از همه ی بازی های دیگه بازی کردم!!! کلا 24 ساعته پای این بازی ها بودم مخصوصا SW :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or