امتیازات بازی Dynasty Warriors 7

• Thread starter Thread starter Fëanor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت
boxshot_uk_large.jpg

درود

یک بازی شاخ دیگه برای دو کنسول محبوب قلب ها Xbox360 و PS3 روانه بازار شد:دی

Destructoid - 8/10

Vandal Online - 7/10

Meristation - 6.5/10

Cheat Code Central - 5.6/10

IGN - 5/10

نقدها همگی امروز تو متا ثبت شده و من هم سرچ کردم و تاپیکی برای امتیازات این بازی پیدا نشد.

از نمرات کاملا مشخص که بازی چیزی بدتر از بدِ

هر موقع حداقل از شماره 3 به بعد بازی رو که سبکش از fighting تغییر پیدا کردو بازی کردی بیا اینجا نظر بده کلا از افرادی که با دیدن نمره نظر میدن انتظار بیشتری هم نمیره.

آخرین ویرایش:
من موندم چرا این سری (بخصوص نسخه های آخرش) نمرات متوسطی میگیرن، ولی سازنده ها درس عبرت نمیگیرن و باز هم بازی جدیدشون خیلی چنگی به دل نمیزنه (از نظر امتیازی).

=))

هر موقع حداقل از شماره 3 به بعد بازی رو که سبکش از fighting تغییر پیدا کردو بازی کردی بیا اینجا نظر بده کلا از افرادی که با دیدن نمره نظر میدن انتظار بیشتری هم نمیره.
شما میشه نکاته مثبت این بازیو توضیج بدید؟
اصلا بازیهای koei نکته مثبتی هم دارند؟
ضمن این که اینجا فروم هست هر کسی میتونه نظر خودش رو بگه و سعید هم نظرش رو گفت

شما میشه نکاته مثبت این بازیو توضیج بدید؟
اصلا بازیهای koei نکته مثبتی هم دارند؟

عزیز من تاپیک امتیاز تشریف بیار جای دیگه

ضمن این که اینجا فروم هست هر کسی میتونه نظر خودش رو بگه و سعید هم نظرش رو گفت

بله ولی وقتی کسی 1 شمارشو بازی نکرده همین شمارشم 1 دقیقه زحمت نداده بازی کنه دیگه چه نظر دادنیه ؟ ضمنا خودشون زبون دارن

من بازی نکردم اصلا ولی از روی تریلر ها فکر میکنم بازیه جالبی باشه . این ign رسما قاطی کرده هاااا

بله ولی وقتی کسی 1 شمارشو بازی نکرده همین شمارشم 1 دقیقه زحمت نداده بازی کنه دیگه چه نظر دادنیه ؟ ضمنا خودشون زبون دارن
آقا خیلی بازی خفنه. رو دستش بازی نیست. راحت شدی؟

=))

من 1شماره بیشتر از این سری رو بازی نکردم و واقعا خوشم نیومد.اما چرا برم سمت بازییی که ارزش نداره؟

اتفاقا اصلا بازی بدی نیست. دوست داشتن بازی یک چیز کاملا سلیقه ای ـه. من خودم تک تک شماره های اصلی این بازی رو بازی میکنم و برای من اصلا مهم نیست چه امتیازی بهش میدن چون من خودم میانگین امتیاز این سری رو بین 7.5 الی 8 میدونم حالا IGN یا هر سایت دیگه ای خودشو بکشه و بهش 2 بده.
کلا وقتی یک بازی رو قبلا بازی کردید و اشنایی دارید و خوشتون میاد زیاد در قید و بند امتیاز نباشید.
سعی کنید به عقاید و نظرات شخصی هم احترام بگذارید.

• Like
Reactions: Modern Samurai
=))

من شماره پیشش رو بازی کردم اتفاقا جزء داغونترین بازیهاییه که میتونم نام ببرم.از امتیازات این شماره هم مشخصه که باز هیچ تغییری نکرده.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or