امتیازات بازی Dungeon Siege III

مگه این بازی چه مشکلی داره؟که نخاد این نمرات رو بگیره بهترین بازی تو این سبک هست مخصوصا اینکه روی کنسول ها هم امده!!
ولی دوک عزیز شما مثل 100 تا بازی دیگه هست!!

اولا وقتی دوک اومد جنابعالی هنوز به دنیا نیومده بودی وقتی در مورد بازیی اطلاعات نداری نسل در نسل این بازی رو مورد انتقاد قرار نده . دما خودم یکی از طرفداران این سبک و این بازی هستم ولی چیزی که گند باشه باید گفت و این بازی یک افتضاح بود (از نظر شخصی خودم شاید برای شما شاهکار بود ) در کل نمیگم دوک بهتر چون اصلا ربطی به هم ندارن ولی در مجموع بد و بدتر هستن

مگه این بازی چه مشکلی داره؟که نخاد این نمرات رو بگیره بهترین بازی تو این سبک هست مخصوصا اینکه روی کنسول ها هم امده!!
ولی دوک عزیز شما مثل 100 تا بازی دیگه هست!!
هیچی ! فقط تنها مشکلش اینه که Obsidian داره بازی رو میسازه:d

اولا وقتی دوک اومد جنابعالی هنوز به دنیا نیومده بودی وقتی در مورد بازیی اطلاعات نداری نسل در نسل این بازی رو مورد انتقاد قرار نده . دما خودم یکی از طرفداران این سبک و این بازی هستم ولی چیزی که گند باشه باید گفت و این بازی یک افتضاح بود (از نظر شخصی خودم شاید برای شما شاهکار بود ) در کل نمیگم دوک بهتر چون اصلا ربطی به هم ندارن ولی در مجموع بد و بدتر هستن
ببخشید ولی شما وقتی هنوز بازی رو کامل تموم نکردید نمیشه در موردش بطور کلی قضاوت کنید شاید از اواسطش به بعد یه سری از المان های بازی پیشرفت قابل توجهی بکنه و ارزشش رو بالا ببره! من بواسطه نظر افراد مختلف توی تاپیکش قصد نداشتم بازی رو بخرم اما الان با توجه به امتیازاتش توی خریدش شکی ندارم.

به نظر من بازی خیلی خوبیه. البته من از یه crpg انتظار گرافیک و فیزیک خفن ندارم بلکه از این بازیها توقع کلاسهای بالانس - داستان تاثیر گذار و ... دارم. به همین دلیل هستش که بازی diablo 2 بعد از این همه سال لذت بخشه و هیچ وقت گیم پلیش منسوخ نمیشه. درست مثل ادونچرهای کلاسیک لوکاس آرتز میمونه .

به نظر من بازی خیلی خوبیه. البته من از یه crpg انتظار گرافیک و فیزیک خفن ندارم بلکه از این بازیها توقع کلاسهای بالانس - داستان تاثیر گذار و ... دارم. به همین دلیل هستش که بازی diablo 2 بعد از این همه سال لذت بخشه و هیچ وقت گیم پلیش منسوخ نمیشه. درست مثل ادونچرهای کلاسیک لوکاس آرتز میمونه .

و این عنوان دقیقا مشکلش همین داستان Lame + گیم پلی سطحی و کنترل منطبق با گیم پد + ... هست که باعث میشه اصلا نشه بهش گفت Crpg میشه بهش گفت یه تلاش برای به گند کشیدن Crpg روی کنسول :دی

• Like
Reactions: Kasra-M
امتیازهاش که تا حالا بد نبوده.
بعد از DS2 من آرزو داشتم که نسخه ی سوم ساخته بشه حالا که اومده امیدوارم دندون گیر باشه و موفقیت شماره 1 و 2 رو تکرار کنه.
اگه بازی موفق نشد به خاطر کنسولیزه شدن بازی هست. :d

واقعا دوست داشتم بازیه خوبی درآد با این که از ابسیدین می ترسیدم (!) ولی مثل اینکه دارم به آرزوم نزدیک میشم . اون alice که خیلی بهش امید داشتیم تو زرد از آب دراومد ولی خدا رو شکر این و child of eden .... :x
ویرایش : از نظرمان پشیمان شدیم ! فقطchild of eden !

آخرین ویرایش:
یک بازی دیگه به فنا رفت
اونم به خاطر کنسولیزه شدن
و ربطی به شرکت سازنده نداره>:)

برا شما که خوبه بازی ها به فنا برن میای اسپم میدی تعداد پستات زیاد میشه حال میکنی چندنفر از دوستاتم بهت اعتبار میدن :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or