مگه این بازی چه مشکلی داره؟که نخاد این نمرات رو بگیره بهترین بازی تو این سبک هست مخصوصا اینکه روی کنسول ها هم امده!!
ولی دوک عزیز شما مثل 100 تا بازی دیگه هست!!
هیچی ! فقط تنها مشکلش اینه که Obsidian داره بازی رو میسازه:dمگه این بازی چه مشکلی داره؟که نخاد این نمرات رو بگیره بهترین بازی تو این سبک هست مخصوصا اینکه روی کنسول ها هم امده!!
ولی دوک عزیز شما مثل 100 تا بازی دیگه هست!!
که این خودش مشکل کوچکی نیستخیلی داره الکی نمره میگره
الآن من زورم گرفته
![]()
ببخشید ولی شما وقتی هنوز بازی رو کامل تموم نکردید نمیشه در موردش بطور کلی قضاوت کنید شاید از اواسطش به بعد یه سری از المان های بازی پیشرفت قابل توجهی بکنه و ارزشش رو بالا ببره! من بواسطه نظر افراد مختلف توی تاپیکش قصد نداشتم بازی رو بخرم اما الان با توجه به امتیازاتش توی خریدش شکی ندارم.اولا وقتی دوک اومد جنابعالی هنوز به دنیا نیومده بودی وقتی در مورد بازیی اطلاعات نداری نسل در نسل این بازی رو مورد انتقاد قرار نده . دما خودم یکی از طرفداران این سبک و این بازی هستم ولی چیزی که گند باشه باید گفت و این بازی یک افتضاح بود (از نظر شخصی خودم شاید برای شما شاهکار بود ) در کل نمیگم دوک بهتر چون اصلا ربطی به هم ندارن ولی در مجموع بد و بدتر هستن
به نظر من بازی خیلی خوبیه. البته من از یه crpg انتظار گرافیک و فیزیک خفن ندارم بلکه از این بازیها توقع کلاسهای بالانس - داستان تاثیر گذار و ... دارم. به همین دلیل هستش که بازی diablo 2 بعد از این همه سال لذت بخشه و هیچ وقت گیم پلیش منسوخ نمیشه. درست مثل ادونچرهای کلاسیک لوکاس آرتز میمونه .
یک بازی دیگه به فنا رفت
اونم به خاطر کنسولیزه شدن
و ربطی به شرکت سازنده نداره![]()